Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nafukujete nekdo nekdy treba detsky kola? CIM TO DELATE? Ted sem z okna vyhodil dve ultra moderni pumpicky, ktery jsou uplne na <censored>, protoze se tam s tou pitomou velkou hlavou proste nevejdou.

Co bylo spatne na tech ultra starych pumpickach se slahounem a zavitem na ty hlavicce na konci, proboha?

Mezitim jak to pisu, tak jsem jednu takovou "retro" nasel za 89Kc a objednal 3 do zasoby...

Odesláno

pche..tak jsem tam jedinej s otezníkem,jo? Mno tak mám to trochu z ruky..ještě tam ty otazníky ponechám :-D a abych nebsl OT, tak dnes jsem si dal 41km...bylo krásně. Trochu jsem i bloudil..kua sem v lese nemohl najít tu správnou cestu a motal jsem se tam jak vítr v bedně... :lol2: :lol2: :lol2:

Paráda. Klády super, ale stejně nej je jet na kole podél řeky. To mi v kopcích chybí. Potkávám jen potůčky a Moravici.

Odesláno

Nafukujete nekdo nekdy treba detsky kola? CIM TO DELATE? Ted sem z okna vyhodil dve ultra moderni pumpicky, ktery jsou uplne na , protoze se tam s tou pitomou velkou hlavou proste nevejdou.

Co bylo spatne na tech ultra starych pumpickach se slahounem a zavitem na ty hlavicce na konci, proboha?

Mezitim jak to pisu, tak jsem jednu takovou "retro" nasel za 89Kc a objednal 3 do zasoby...

Většinou foukám kompresorem, ale občas vezmu takovou tu větší dvouruční pumpu, myslím z Hervisu a nafouknu s ní taky vše co máme doma. Dětský kola, koloběžky i kočárek jsem s ní foukal.

Odesláno

jo,tohle byla turistická hned za městem...k řece se to sjet nedalo, ale pak super...nikdy jsem to nejel a to je tam tak krásná příroda, osady při řece....

Jsme se tak loni mihli kolem hradu Dívčí kámen a šlo se k němu kolem řeky která se pak vlila do Vltavy. Sice dost chat kolem, ale úplná nádhera.

Odesláno

Většinou foukám kompresorem, ale občas vezmu takovou tu větší dvouruční pumpu, myslím z Hervisu a nafouknu s ní taky vše co máme doma. Dětský kola, koloběžky i kočárek jsem s ní foukal.

Dik. Pockam co prijde a kdyztak kouknu do hervisu. Malem sem to dneska vsecko rozsekal :-)

Odesláno

Roura a Mira mají ode mě v mailu nějaké trasy projeté kolem Kraličáku. Spíš směr Paprsek. Měl by tam být i samotný Kraličák a něco málo kolem Dolní Moravy. Jak budete diskutovat na trasami, jsem k dispozici :-)

Odesláno

Diky moc. Urcite to proberem. Mam to tam docela prochozeny s baglem na zadech. Kazdej rok jsme delali i zimni bivak na Kralicaku. Hodne casu jsem travil i na Navrsi jeste kdyz tam byli Matousci.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...