Gustaf Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 TLD: a jakou mi to dalo práci to na ty klády zavěsit Afri: to si piš že jezdím v Jacksnovkách...a jsou bomba Jo dnes bylo fakt nádherně...
TLD Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 Ja takhke kdysi instaloval bike na kladu pro fotku a najednou rana a bylo dole:).
Gustaf Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 mno, taky sem měl strach...tak sem rychle cvaknul a běžel ho sundat
Maxmillian Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 Nafukujete nekdo nekdy treba detsky kola? CIM TO DELATE? Ted sem z okna vyhodil dve ultra moderni pumpicky, ktery jsou uplne na <censored>, protoze se tam s tou pitomou velkou hlavou proste nevejdou. Co bylo spatne na tech ultra starych pumpickach se slahounem a zavitem na ty hlavicce na konci, proboha? Mezitim jak to pisu, tak jsem jednu takovou "retro" nasel za 89Kc a objednal 3 do zasoby...
roura74 Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 pche..tak jsem tam jedinej s otezníkem,jo? Mno tak mám to trochu z ruky..ještě tam ty otazníky ponechám :-D a abych nebsl OT, tak dnes jsem si dal 41km...bylo krásně. Trochu jsem i bloudil..kua sem v lese nemohl najít tu správnou cestu a motal jsem se tam jak vítr v bedně... Paráda. Klády super, ale stejně nej je jet na kole podél řeky. To mi v kopcích chybí. Potkávám jen potůčky a Moravici.
roura74 Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 Nafukujete nekdo nekdy treba detsky kola? CIM TO DELATE? Ted sem z okna vyhodil dve ultra moderni pumpicky, ktery jsou uplne na , protoze se tam s tou pitomou velkou hlavou proste nevejdou. Co bylo spatne na tech ultra starych pumpickach se slahounem a zavitem na ty hlavicce na konci, proboha? Mezitim jak to pisu, tak jsem jednu takovou "retro" nasel za 89Kc a objednal 3 do zasoby...Většinou foukám kompresorem, ale občas vezmu takovou tu větší dvouruční pumpu, myslím z Hervisu a nafouknu s ní taky vše co máme doma. Dětský kola, koloběžky i kočárek jsem s ní foukal.
Gustaf Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 jo,tohle byla turistická hned za městem...k řece se to sjet nedalo, ale pak super...nikdy jsem to nejel a to je tam tak krásná příroda, osady při řece....
roura74 Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 Akce Kolovna Králičák 20-22.5.2016. 1. TLD2. Jiřina3. Afričan4. Gustaf???5. Roura746. Michelin7. Kupko8. Mira188
roura74 Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 jo,tohle byla turistická hned za městem...k řece se to sjet nedalo, ale pak super...nikdy jsem to nejel a to je tam tak krásná příroda, osady při řece....Jsme se tak loni mihli kolem hradu Dívčí kámen a šlo se k němu kolem řeky která se pak vlila do Vltavy. Sice dost chat kolem, ale úplná nádhera.
Gustaf Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 Jj, tomu věřím... člověk někdy zírá,kolik krásných míst má skoro za barakem
Maxmillian Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 Většinou foukám kompresorem, ale občas vezmu takovou tu větší dvouruční pumpu, myslím z Hervisu a nafouknu s ní taky vše co máme doma. Dětský kola, koloběžky i kočárek jsem s ní foukal.Dik. Pockam co prijde a kdyztak kouknu do hervisu. Malem sem to dneska vsecko rozsekal :-)
schipe Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Odesláno 25. března 2016 Roura a Mira mají ode mě v mailu nějaké trasy projeté kolem Kraličáku. Spíš směr Paprsek. Měl by tam být i samotný Kraličák a něco málo kolem Dolní Moravy. Jak budete diskutovat na trasami, jsem k dispozici :-)
roura74 Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Odesláno 25. března 2016 Diky moc. Urcite to proberem. Mam to tam docela prochozeny s baglem na zadech. Kazdej rok jsme delali i zimni bivak na Kralicaku. Hodne casu jsem travil i na Navrsi jeste kdyz tam byli Matousci.
TLD Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Odesláno 25. března 2016 Tak jsem si dal gulasek a koukam na Gustu:).
African Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Odesláno 25. března 2016 Já na tu lopatu prostě nejsem, vzal jsem potají zedníkům čáru :-) Už mě dvakrát zkoušeli volat, slabý signál tady v lesíku je, chi chi... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiřina Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Odesláno 25. března 2016 Tak spis zkouska techniky a co to snese nez nějaké velké ježdění A relax na konec Sent from my iPhone using Tapatalk
kupko Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Odesláno 25. března 2016 pekne fotky jirina ale ta sedlovka je poradne vytahla diky slopingu ramu to vypada ze ho mas male :-) ja bych a usednuti asi potreboval zebrik :-)
Doporučené příspěvky