Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník
Odesláno

Tak dneska neco pres 100km na silnicce, nevim proc jsem takovy masochista a vlezl jsem zase na zacatku na cyklostezku. Uprimne tady tohle jezdeni moc nechapu, jedou asi 10 za hodinu, ujedou tak 12 km a daji si pet piv a maji pocit, ze sportuji. Taky me dost stvou ti co si nehlidaji psy a deti. Kdyz jsem se nejeka rodinky zeptal proc si jako mysli, ze na jedne strane je obrazek kola a na druhe chodce, tak na me cumeli jak na debila :)

Pak jsem aspon potkal cyklisty a nemuzu chodit :)

Odesláno

Tak to je teda hnus. Sekat pracky takovým kriplům. Držím palce ať se najde. Tím, že je netradiční, tak snad jsou šance trochu vyšší.

Chlapi díky za podporu, vlastně nevím, jestli podobné "šikuly" neobdivovat, museli na to mít nějaké hydraulické nůžky, navíc kolo bylo přímo u vchodu a v té hospodě se dveře netrhly a ještě venku většinou někdo kouřil...

Zítra už se nemohu dočkat, jak se mnou vyběhnou s pojistkou v Kooperativě a pak si půjdu na cestu do práce nafouknout už rok netknutou fitnessovou Meridu :-) Dobrá zpráva je, že Canyon má kolo skladem (jen o 10 litrů dražší než loni...), takže mám dilema, zda objednat a zase někomu neudělat Vánoce :-)

Odesláno (upraveno)

Tak dneska neco pres 100km na silnicce, nevim proc jsem takovy masochista a vlezl jsem zase na zacatku na cyklostezku. Uprimne tady tohle jezdeni moc nechapu, jedou asi 10 za hodinu, ujedou tak 12 km a daji si pet piv a maji pocit, ze sportuji. Taky me dost stvou ti co si nehlidaji psy a deti. Kdyz jsem se nejeka rodinky zeptal proc si jako mysli, ze na jedne strane je obrazek kola a na druhe chodce, tak na me cumeli jak na debila :)

A to jsi ještě nepotkal bruslaře se sluchátkama. :-)

Není nad ježdění v lese mimo turistické cesty.

Já dal dnes podvečerních 27 km, víc jsem nestihl. Mám takový 2/3lesní okruh + 1/3 silnice do kopce a zajel jsem ho nejrychleji od roku 2014. To potěšilo a to jsem dvakrát tlačil kvůli rozdrbané cestě od lesáků. Na to, že jsme celý víkend pařili v podkrkonoší tak jsem spokojený. Zítra to snad natáhnu aspoň na 60 km. Už je dlouho světlo.

Upraveno uživatelem roura74
Odesláno

Není nad ježdění v lese mimo turistické cesty.

No, včera byli pěšouři odpoledne úplně všude... Na nepřehledném singlu se najednou dva zjevili tak jsem to rubl na stranu, chytl rydlem nějaký křák a už jsem letěl.. Naražená žebra se přes noc fajně rozležela tak mám min týden pauzu. A to má být do středy tak krásně, kua.

Odesláno

To znamená chodci vlevo, cyklisti vpravo?

Tak to jsem taky netušil...

Tak dneska neco pres 100km na silnicce, nevim proc jsem takovy masochista a vlezl jsem zase na zacatku na cyklostezku. Uprimne tady tohle jezdeni moc nechapu, jedou asi 10 za hodinu, ujedou tak 12 km a daji si pet piv a maji pocit, ze sportuji. Taky me dost stvou ti co si nehlidaji psy a deti.

... Kdyz jsem se nejeka rodinky zeptal proc si jako mysli, ze na jedne strane je obrazek kola a na druhe chodce, tak na me cumeli jak na debila :)

...

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

To znamená chodci vlevo, cyklisti vpravo?

Tak to jsem taky netušil...

Pokud je to tam nakreslene a na zacatku napsane, pak ano. Proste je to v jednom miste oddeleno a pulka cyklostezky je urcena cyklistum a druha chodcum, dal uz je to dohromady. Je to jediny usek kde se da aspon trochu jet. Upraveno uživatelem vojta1
Odesláno

Trenink na zítřejší výlet na Proseč... ;-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

to ses ale hodně kochal, co? 21km za 2hodiny ;) nebo tam bylo nějaký brutal převýšení...

Kochal,kopec taky slusnej. Hlavne v aplikaci nefungovala autopauza, tak ze jsou v tom case i dve pivni zastavky.... Takze real jsou jen ty kilometry.
Odesláno

Dnes nádherných 40km litovelským pomoravím. Chlapi nemáte někdo držák na představec na iPhone 6 nebo podobně veliký telefon? Asi si něco takového budu muset pořídit na navigaci. Pořád zastavovat a vytahovat telefon z kapsy mě už nebaví. ac737eecff3a9f25f22296da2d80945d.jpgffa8b706279f2b727335e129364fee08.jpg0ce788fa152148a1439dfab2069f415e.jpga684ae19ed3a15d381046cc76d9a31f5.jpg7931330d1f6b437bb56aa8a3fda319a4.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Kochal,kopec taky slusnej. Hlavne v aplikaci nefungovala autopauza, tak ze jsou v tom case i dve pivni zastavky.... Takze real jsou jen ty kilometry.

tak to jo...já mám v endomondu autopauzu nastavenou :-) sem si říkal...10km/hod....to by byl pěkná kochačka  :lol2:

Rifik: tak to máme stjně. Když si nejsem jistej, tak mám v telefonu instalnutý offline mapy od seznamu a tím se řídím. Bohužel kolikrát se mi stane, že stejně lesní cestu minu a pak se musím vracet a zase lovit v mapě, kde jsem :lol2:  To vyndavání telefonu je nepříjemný, ale dá se to vydržet...zas tak často to není.

Odesláno

vysokozdvihaři a "ólmauntýňáci", kdyby někdo chtěl, tak kámoš, co tu vlastní cyklo obchod, tak prodává tohodle Ghosta Kato FS 8. Je to v podstatě novej bajk...teď jsem na něj narazil na stránkách obchodu. Třeba by to pro někoho mohla bejt slušná nabídka.

http://www.vipceny.eu/testovaci-kola-bazar/ghost-kato-fs-8/ 

Odesláno (upraveno)

Rifik, pekny. Hele, kdyz pominu to, ze navigace na BB je uplne na pikacu, tak taky vyndavam, kdyz nevim jak dal :) Nedovedu si predstavit vozit tlf na rodlech, dyt to nemuze vydrzet drzet :)

Gusto, nekdy mam prumer urcite i nizsi a ver, ze se nezastavim a kochacka to neni :)

Gusto, tak mu to kolo hned vymen za to svoje. Kato vypada pekne:)

Miro a nekdo dalsi pokud je, zitra v 9h v proseci na navsi :)

Upraveno uživatelem TLD
Odesláno (upraveno)

TLD...dyk je to v podstatě stejný co mám, takže já to měnit nebudu :) jen malinko jiná geo. Na výměnu ještě čas  :lol2: Ten bajk jsem sem dal proto, že když jsem vybíral ten svůj, tak zrovna na to Kato se mě někdo zdejší ptal, že by měl zájem...jinak bych to netasil

Jinak souhlas s tím držákem na mobil..taky bych si nic takovýho na rodla nedal. Sáhnu do kapsy a je to...S tím průměrem, tak je jestný, že je podle toho kde jezdíš. Já když se motám v lese, tak taky nejedu 20km/hod... :cheers:  :cheers:  a ty seš zrovna takovej lestní moták, tak je to logický...

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

Gustiku, me si zmatnul s tema vysokozdviharema :) Ted na to koukam, a ono je to taky chudinka 130/120 :)

Alespon to ma normalni kola:)

Odesláno

Hlavne na to budes porad cumet a pozorovat ptakoviny na display a prosvihnes ten pozitek ze samotne jizdy:) A kdyz uz budes muset tahat a kouknout, tak alespon vyfunis :)

Odesláno

Koukám TLD, že vyjíždíš už zejtra. Sakra. Tak užij a dej nějaký foto.

Kdyby byl Kato na 26", byl by o kilo lehčí. Víte o nějakým AM na 27,5 na hliníku do 12kg s pedálama?

Odesláno

JJ, psal jsem to uz o vikendu - od stredy ma prset a byt osklivo a zitra ma byt krasne.

Hele, moje kolo me neco malo pres 12kg, a to si myslim mam tezky rafky :) A je to poctivej, us hand made hlinik :)

Odesláno

to není zlý. dokonce máš i teleskopickou, bez ní by to do 12kg bylo.

jo a dneska jsem koukal na předpověď a na místě bude scát až ve čtvrtek. to je jistý:) tak jsem trochu doufal v tu středu. příště.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...