spineshank Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 nebo vozit jedno suche triko v báglu a přehodit si je pokud je třeba
jhonzatko Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Dotaz na mistni odborniky ... nejsem v tom uplne kovany, tak hledam radu zkusenejsich.Zkusil jsem mit pro letosek rozum a dal prednost lowend variante. Konkretne jsem koupil Canyon Nerve AL 6.0 2015, specifikace treba tady: http://www.mbr.co.uk/reviews/full-suspension-bikes/canyon-nerve-al-6-0-reviewChtel jsem se zeptat Vas, co tomu rozumite, zda je tam neco, co je potencialne nejslabsi clanek a stalo by hned za vymenu? Mne ty komponenty nic nerikaji, bohuzel se v nich prilis nevyznam.Urceno to bude na lehci traily, hlavne Prokopak, sem tam Tocna, Vsenory, Singletrek a vsude tam, kam se mi povede dostat, kdyz doma dostanu opustak Nebo to mam nechat, jak je a menit, az neco odejde?Diky za pripadny nazor!
spineshank Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 být tebou zatím nic neřeším a jezdím......až se něco posere nebo opotřebí pak bych měnil,jinak bych neřešil...jediný co mi takto od stolu přijde slabší jsou ty brzdy,ale musíš zkusit jak ti sedí a dávkují
schipe Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Nic neřeš. Kolo je naprosto v pohodě. I ty brzdy... Najeď sezónu a pak uvidíš.
Gustaf Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 přesně tak, neřešit...jezdit....ať ti dělá radost ;-)
Andrew Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 (upraveno) Pánové prosím o radu, po asi 20 letech jsem si koupil tady od Cybera nějakýho Pellse na občasné projížďky po okolí, takové "vesnické" ježdění a potřebuji nějaké základní vybavení. Kam zajít v Praze, kde mi poradí a ceny nebudou zbytečně nadsazené? Nejlépe Praha 1,5,6,7. Vůbec nevím, jestli mě to chytne, tak do toho nechci zbytečně investovat, ale helmu, zámek, hustilku jednoduše potřebuju. Díky! P.S. Kdyby se chtěl někdo něčeho staršího zbavit, klidně napište SZ Upraveno 27. dubna 2016 uživatelem Andrew
maama Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 fenix povstal z popela. má ohořelou zadel a na ní nepřístojný nápis 120:) vím, že je to narychlo, ale kdyby chtěl někdo dorazit do Marienbadu na sobotní vyjížďku, tak upéct se to dá. o nocleh z pátku nebo ze soboty na neděli se postarám. může někdo?
Gustaf Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 klidně bych i dorazil, ale jedu do Rokycan na Rokycanský krpály....to bude moje první letošní MTB sebevražda
maama Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Pánové prosím o radu, po asi 20 letech jsem si koupil tady od Cybera nějakýho Pellse na občasné projížďky po okolí, takové "vesnické" ježdění a potřebuji nějaké základní vybavení. Kam zajít v Praze, kde mi poradí a ceny nebudou zbytečně nadsazené? Nejlépe Praha 1,5,6,7. Vůbec nevím, jestli mě to chytne, tak do toho nechci zbytečně investovat, ale helmu, zámek, hustilku jednoduše potřebuju. Díky! P.S. Kdyby se chtěl někdo něčeho staršího zbavit, klidně napište SZ Andrew, ten hardware v podstatě kdekoliv, jediné do čeho budeš investovat peníze a čas do výběru a zkoušení je přilba. a chce to brejle a rukavice. a jestli máš rád svůj rozkrok, tak si pořiď i takové ty trenýrky s plínou.
maama Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 klidně bych i dorazil, ale jedu do Rokycan na Rokycanský krpály....to bude moje první letošní MTB sebevražda no jo, ty jsou akorát v sobotu..
jhonzatko Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Diky vsem za nazor ... necham to tedy byt, jak je ... a budu resit az po praktickych zkusenostech.Jinak prave z brzd mam trosku obavu, vzdycky jsem vozil XT, pze ubrzdit moji vahu ve sjezdech nebude zadna sranda Ale uvidime, jak se to bude chovat. Diky vsem!
kupko Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Diky vsem za nazor ... necham to tedy byt, jak je ... a budu resit az po praktickych zkusenostech.Jinak prave z brzd mam trosku obavu, vzdycky jsem vozil XT, pze ubrzdit moji vahu ve sjezdech nebude zadna sranda Ale uvidime, jak se to bude chovat. Diky vsem!fakt prozatim jezdi a pak si kup poradne brzdy Shimano XT-785 nebo nove XT-8000 :-)
Jiřina Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Chlapi, znovu obnovim muj dotaz na kolo pro kolegyni do cca 20 tis. Poradite mi nekdo neco odzkouseneho a funkcniho? Sent from my iPhone using Tapatalk
spineshank Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Chlapi, znovu obnovim muj dotaz na kolo pro kolegyni do cca 20 tis. Poradite mi nekdo neco odzkouseneho a funkcniho? Sent from my iPhone using Tapatalkjen takovej nástřel,ale nemuselo by to být marnýhttps://www.canyon.com/cs/mtb/grand-canyon/2016/grand-canyon-al-5-9.html
Návštěvník Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Koupil jsem si novou pumpu na kolo ( velkou) a tu starou nevyuziju a prekazi mi. Kdyby nekdo z Prahy chtel tak mu ji venuju (kupoval jsem novou, protoze tahle nema ukazatel tlaku) kupoval jsem nekde v supermarketu a nechce se mi zakladat vlakno.
spineshank Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2016 fenix povstal z popela. má ohořelou zadel a na ní nepřístojný nápis 120:) vím, že je to narychlo, ale kdyby chtěl někdo dorazit do Marienbadu na sobotní vyjížďku, tak upéct se to dá. o nocleh z pátku nebo ze soboty na neděli se postarám. může někdo?jgh.jpgtak to je super že to tam sedlo,na kolik ta zadní stavba nakonec vyšla?
maama Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2016 tak to je super že to tam sedlo,na kolik ta zadní stavba nakonec vyšla?Desitka za kyvku a 1500 za rozborku-sborku, bowden a lanko k prehazce a patku, ktera je taky jina. Trochu musim laborovat prave s tim bowdenem, kterej mi ted vede mezi malym prevodnikem a kyvkou. Kdyby spad retez dolu, tak se do nej zakousne.
African Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2016 Tak je konečně fešák pohromadě, super :-) Ať slouží a prijed na kralikárnu, jasný...
spineshank Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2016 Desitka za kyvku a 1500 za rozborku-sborku, bowden a lanko k prehazce a patku, ktera je taky jina. Trochu musim laborovat prave s tim bowdenem, kterej mi ted vede mezi malym prevodnikem a kyvkou. Kdyby spad retez dolu, tak se do nej zakousne.tak to je docela palka,ale pořád míň jak za nové koloNemáš na smyku zarazku aby nesel řetěz nadoraz?když padne
maama Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2016 tak to je docela palka,ale pořád míň jak za nové koloNemáš na smyku zarazku aby nesel řetěz nadoraz?když padnePalka jak se to vezme. 1500 chtej Krabi za svareni. Nevim, asi bez rozborky a sborky. Uprimne, prosil jsem cannona az do emeriky, aby mi prodali celej novej ram Rize nebo RZ140. Protoze realne neexistuje kolo krome 2nd handu, kterym bych ho chtel nahradit. Ale nedaj. Takze za vysledek jsem hodne rad. Zaroven mi ale usmev na rtech tuhne pri vedomi, ze soucasnej mtb svet mi nema co nabidnout. A to je po 25 letech lasky nebo manie dost hrozny zjisteni. Jediny 26 AM ramy o kterych vim, dela Transition a Banshee a oba jsou mimo ten charakter, kterej hledam. A zarazku na smyku-to myslis sroubek-spodni doraz? Ten tam mam. Ale nic jinyho, co by branilo spadlymu retezu drhnout po housingu slapaciho stredu a bohuzel ted i po bowdenu k hazce.
Doporučené příspěvky