maama Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 mrknul jsem na ten závod - pěknej, ale nevyžene mi z hlavy downhill z Hafjellu 2014, kde borec z prvního videa jel už od startu bez řetězu a přesto udělal takovej čas, že do konce závodu ho předjeli jen 3, přičemž celkově druhej dojel se zlomenou nohou (a mimochodem vyhrál sezónu:)
Jiřina Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 Super. POC má moc pěkný designy. Já zůstávám věrný Enduře, hlavně kvůli jejich ambassadorovi Dannymu MacAskillovi. Je to velkej sympaťák. Na cestě mám jen dres a 3/4 čapáky jestli mi to kupko pošle. A nakonec jsem se rozhodl pro tu bundu MT500 ll. Sice šílený prachy, ale jak jsem ji vzal do ruky tak bylo jasno. Bohužel Endura nějak nestíhá, ale třeba na Kraličák bude.Tak Endura a Danny je jasny, jeho videa sleduju porad dokola. MT500 byla taky v nejuzsim vyberu, ale kdyz jsem potom zkusil gore, tak mne ta barva, strih a vetsi univerzalnost dostala, proste estet no . Cena vlastne stejna jako Endura, jedine co me stve, tak ze nema nejakou ventilaci . Ale tase je to origo Gore-tex. No a od POC je jeste na ceste dres s dlouhym a rukavice
Jiřina Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 Vojta1: ja uz jezdim zasadne jen v dlouhych a nemuzu si to vynachvalit. Nic nereze, mam cit a je to proste pohodlnejsi Sent from my iPhone using Tapatalk
spineshank Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 V Jedovnicích nad rybníkem udělali letos tři okruhy a budou to protahovat až do Mariánského údolí http://singlekras.cz/ Mám to zakopečkem tak jak bude chvilka volna hned to zkusím.tak dej vědět až to projedeš,jestli se tam vyplatí dojet
TLD Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 Maama,to si pomatuju. Velka parada. Jsou to borci.
spineshank Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 Kluci,fakt by mě zajímalo jestli vám ty bundy budou fungovat a nebude v tom jak ve stanu
TLD Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 A co ta bunda udela az s tim proletite ostruzinama,otrete se o smrk s tem ostrejma vetvickama,nebo se vylozite do kameni...
spineshank Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 To vydrží si myslím,matroš je to vcelku pevnej....spíše mě zajímá jak to funguje když se pod tím potiš
roura74 Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 Mám ji objednanou u Kupka, tak to třeba stihneme do Králičáku a tam ji pořádně testnu. Nebo radši ne. Ať máme hezky na tričko a kraťasy.
Jiřina Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 Spine: ja uz v ni jezdil. Za mne dobry kauf. Potim se v ni mnohem min nez v jakekoliv jine bunde. Pravda kdyby mela nejake ventilacni otvory jako ta Endura tak bych se nezlobil, ale i tak dobre Gore-tex active proste dunguje . Nicmene ja jsem hidne potivy typ, asi kvuli te me nadvaze Sent from my iPhone using Tapatalk
maama Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 Maama,to si pomatuju. Velka parada. Jsou to borci.no to jo. nejen klobouk, i trenky, všechno dolů. a tehdy tam bylo i pár hůř vypadající pádů. teď neupad ve sjezdu nikdo, aspoň v tom rozjezdu, co je na redbullu.
spineshank Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 Spine: ja uz v ni jezdil. Za mne dobry kauf. Potim se v ni mnohem min nez v jakekoliv jine bunde. Pravda kdyby mela nejake ventilacni otvory jako ta Endura tak bych se nezlobil, ale i tak dobre Gore-tex active proste dunguje . Nicmene ja jsem hidne potivy typ, asi kvuli te me nadvaze Sent from my iPhone using Tapatalktak melo by to fungovat lip doufám,jinak si nedokážu vysvětlit jakej by tam byl rozdíl v ceně oproti normál bunde
Jiřina Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 Tak oproti normalni bunde s Gore to zase takovy rozdil neni Sent from my iPhone using Tapatalk
kupko Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 To vydrží si myslím,matroš je to vcelku pevnej....spíše mě zajímá jak to funguje když se pod tím potišTak az budu mi tu MT 500 dvojku tak dam vedet prodysnost pres 60tisic je myslim uz dost :-)
spineshank Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Tak az budu mi tu MT 500 dvojku tak dam vedet prodysnost pres 60tisic je myslim uz dost :-)tak papírově je to jasně špica,ale jak to bude v reálu by mě zajímalo až to testnete
roura74 Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Ona je i otázka co vzít v chladnější dny za dvě vrstvy pod ni. Základ asi merino a druhou vrstvu něco rychle odpařující. Ale co aby to všechno dobře fungovalo?
Gustaf Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 já vozim funkční tílko, návleky na ruce a dva drezy...do tohoto počasí to je akorát.
spineshank Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Ona je i otázka co vzít v chladnější dny za dvě vrstvy pod ni. Základ asi merino a druhou vrstvu něco rychle odpařující. Ale co aby to všechno dobře fungovalo?no právě,mě přijde že to je docela alchimie a moc to nefunguje,resp.ne tak jak by člověk chtělMě asi nejlíp funguje termotriko,dres,navleky na ruce a neprofuk lehká bunda v chladnější dny.
moco Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Ona je i otázka co vzít v chladnější dny za dvě vrstvy pod ni. Základ asi merino a druhou vrstvu něco rychle odpařující. Ale co aby to všechno dobře fungovalo?Ja bych doporučil spíše jako první dat nějakou funkcni syntetiku a na to merino, ta syntetika tu vlhkost odvádí lépe
roura74 Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 To sice jo, ale merino tě drží v teple i když je mokrý. To žádná syntetiks neumí.
Doporučené příspěvky