odjinud Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 Já podezřívám výrobce komponentů, že 11ti pastorkový systém je na trhu hlavně pro to, aby to nic nevydrželo... :-)Za mě rozumný počet převodů skončil u 3x7. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 Počasí je fakt divný, půl dne krásně, pak slejvák a člověk je duch. Snad bude víkend počasově stabilnější... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 V 1. 6. 2016 v 19:26, odjinud napsal: Já podezřívám výrobce komponentů, že 11ti pastorkový systém je na trhu hlavně pro to, aby to nic nevydrželo... :-)Za mě rozumný počet převodů skončil u 3x7.to si delas srandu 3/7 ideal je 2/10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 já doufám...v sobotu se zase jedu vyblbnout na závody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jhonzatko Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 V 1. 6. 2016 v 19:35, kupko napsal: to si delas srandu 3/7 ideal je 2/10Za mě souhlas! 1x11 jsem vozil a taky neoslovilo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 gusto pekne jsis to dneska uzil :-) snad v sobotu na zavech nebude moc prset :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 jo, chtěl sem jet delší trasu,ale fakt se nedalo. všude spousta vody...mno snad ne, už chcije dlouho,tak by se to mohlo umoudřit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 Jak to nemá 3 převodníky, tak to u mě není horák! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 V 1. 6. 2016 v 19:36, jhonzatko napsal: Za mě souhlas! 1x11 jsem vozil a taky neoslovilo ...mam tady s kluky domluveno až tam budou mít nějaký testovacky 27,5" že to vyzkouším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 V 1. 6. 2016 v 19:43, odjinud napsal: Jak to nemá 3 převodníky, tak to u mě není horák! :-)3 prevodniky jsou uz davno mrtve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 3 pila je dobrá pro ženy si myslím ten rozsah jim vyhovuje,pro nás je 2x něco ideál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 Furt se řeší jaký pláště, vzorek, bočnice atd. a Jarda Kulhavej jezdí slicky. Foto z jeho FB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 Hmm tak to ledacos vysvětluje...DDMožná že až nasadí normální plášť tak bude Nina s Julianem aspoň malinko stíhat...DD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duri86 Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 Skušam po KTM cross aj niečo na cestu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 tak dneska jsem v desti testoval bundu endura mt 500 dve :-) super jo jiri kapuce bomba hned jsem ji prubnul na prilbe sedi bobre a nijak jezdce neomezuje :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 V 2. 6. 2016 v 17:01, kupko napsal: tak dneska jsem v desti testoval bundu endura mt 500 dve :-) super jo jiri kapuce bomba hned jsem ji prubnul na prilbe sedi bobre a nijak jezdce neomezuje :-)Super a je dobře prodyšná jak píšou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 V 2. 6. 2016 v 17:06, African napsal: Super a je dobře prodyšná jak píšou?Jo je nezapotil jsem se to jsem měl na přilbě kapucí větrání zavřene :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Už se těším až mi ji pošleš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 V 2. 6. 2016 v 17:28, roura74 napsal: Už se těším až mi ji pošleš.Pracuje se na tom pristi tyden ji mas doma :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Super, díky. Chtěl jsem ještě přihodit ty pláště, ale rozhoduju se jestli nakonec nevzít 2,25. Přes víkend to v sobě musím nějak rozlousknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky