Jiřina Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 A to za den? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 A to za den? Sent from my iPhone using TapatalkZa dopoledne na oběd doma :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 Také jsem krapet zmoknul :-( šajze weather... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 Také jsem krapet zmoknul :-( šajze weather...Ty jsi nemel v batůžku bundičku :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 Ty jsi nemel v batůžku bundičku :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkMěl, ale batůžek jsem zapomněl doma :-) To jsem i v klidu zastavil, když začalo padat, že si ji navléknu třináct km od baráku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 Měl, ale batůžek jsem zapomněl doma :-) To jsem i v klidu zastavil, když začalo padat, že si ji navléknu třináct km od baráku.Já hlava děravá :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 Afri potkalo te to co bylo u nás :-) https://vimeo.com/169436890 Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 Tak to je dobrej mazec :-) U nás pouze liják, na pohodu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2016 (upraveno) Tak to je dobrej mazec :-) U nás pouze liják, na pohodu...Jo byl jsem rád že me to nechytlo na kole :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Upraveno 5. června 2016 uživatelem kupko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 (upraveno) Zdá se mi to nebo už v tom cíli skoro nikdo není a pořadatelé balí...?:-) voe Sagan style já ani náhodou...tam byly jiný chrti na to... Upraveno 6. června 2016 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 to víš, když dojedes půl hodky za prvním chrtem.. tak fanfáry nebyly.. ale lidi tam bylo ještě plno...i za mnou neboj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 V poho, to byl jen vtípek. Já bych nedojel vůbec nebo až druhý den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 pohoda,ja to tak beru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 Dorazila bunda po trase Skotsko - Kobeřice - naše kotěhůlky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 Dorazila bunda po trase Skotsko - Kobeřice - naše kotěhůlky. Tak ať slouži tak dobře jako mě :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 Doskládal jsem manželčin nový pekelný stroj. Asi jí nebudu stíhat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 Krasavec tak ji dela radost do kopce určíte nebudeš stíhat budeš muset pořádně potrénovat :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 Pěkný bike....hlavně se mi líbí ten velkej bidon v rámu.....D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 mno...budeš muset taky zabudovat motůrek asi pěkný..ať jí slouží...už můžete chrtit spolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 Pěkný bike....hlavně se mi líbí ten velkej bidon v rámu.....DTo není bidon to je krabička na rohlík se salámem a pár banánů :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky