kral083 Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 Sice jsem to doma během září říkal už několikrát, a manželka se tomu už jen směje, ale dnes asi fakt poslední jízda do práce na kole. No ale nevyjeďte, když je v půl šestý ráno u řeky krásných 13°C. A co teprv odpoledne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 Včera příjemných slunečných 60km na kole okolo Bečvy (Přerov-Lipník-Hranice a zpět). Co mě hlavně potěšilo, že mě po 3 tejnech přestalo bolet koleno, co jsem si ho namlátil na dovolený, když jsem uklouzl v moři na útesu. No a taky mám radost, že jsem teď s dovolenou mezi svátkem a víkendem trefil počasí. Takže zdravím na všechna pracoviště :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slay Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 (upraveno) Tak já fčera 42 na roztočeni kolen po středečních 80ti po Krušných horách. Upraveno 30. září 2016 uživatelem slay Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 Dneska krasny 50. Vzali jsme to s kamaradem na pohodu, a kochali se vyhledy v tech nasich uzasnych Beskydech. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 Odpolední 20 s juniorem a veteránbiky okolo komína Bez piva teda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 Tak jsem si na stará kolena pořídil celopéro,,,sic jsem měl obavu s přechodu na 29 ´´ a takové ty myšlenky,že na to své "domácí" ježdění mi můj carbonový a xtr-kový 26´´ bike stačí ( on by stačil ) ...jsem po své první vyjížďce nadšen... a to jsem si původně šel koupi skialpové boty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 a co si pořídil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 Jak už to bývá,to co jsem neměl vůbec v pácu...KTM... a to jsem chtěl do SUPa...a ty boty Scotty :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 tak hod foto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 hodím odkaz... http://www.ktm-kola.cz/horska-kola-29/celoodpruzene-kolo-ktm-scarp-292-2f-2016-black-white-orange-19-cerna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 peknej bajk.... a proč zrovna ktm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 ...super cena (ne ta ceníková ),komplet XT,pláště po čase vyměním,pěkný design,fajn pokec v kvelbu (nejen o kolech)...no a v poslední řadě jsem sondoval co o KTM zasvěcení...a jak jsem již psal,závodní ambice již pominuly a chci se bikem bavit...a nejem bikem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camlost Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 @Jiřina Pěkné fotky. Jak to děláš, že na kole stíháš fotit? ?? BTW. Z hotelového pokoje se dívám na Vysočina arénu. A za pár hodin vyrazím na trať - předposlední letošní rychlejší svezení. Napsáno vlastní ťapkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 ...super cena (ne ta ceníková ),komplet XT,pláště po čase vyměním,pěkný design,fajn pokec v kvelbu (nejen o kolech)...no a v poslední řadě jsem sondoval co o KTM zasvěcení...a jak jsem již psal,závodní ambice již pominuly a chci se bikem bavit...a nejem bikem... Za 45t krásný bike. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 @camlost: ja jezdim na pohodu, tak stiham i fotit. Nejsem zadny chrt preci Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Nechce se mi zakládat nové vlákno tak to dam sem. Daruji helmu Bell co jsem dostal pri koupi kola, vel. neni nikde uvedena ale odhadl bych to na M-L. Od te doby co ji mam leží na polici, třeba ji někdo využije. Osobní předaní Brno, připadne SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Roland. Ja bych si ji asi zkusil Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Bude ti malá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Za 45t krásný bike.Souhlas,proto jsem do toho šel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Dneska to byl luskus...asi naposled v krátkým dresu a šortkách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky