Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kolik měříš? Pokud jsi trpaslík jako, budeš na 29" prostě vypadat blbě, ale hodně ženskejm to připadá velmi sexy takže se s tím dá žít :-)

afri, já m 187 cm. Jj, i z fotky se dá hodně poznat.

TLD, vždy je to videt...sedlovka zařazena, krátké představec nahoru a ještě vlajdy. To musí bejt posez jak na židli. Za mne je mu rám velikej. Leda by měl trpasličí nohy a zirafi trup

Odesláno

Mám nějakých 168 cm podle poslední lékařský prohlídky a jelikož mi je přes 30, tak už asi nerostu. Ono to bude hodně dělat ta prazvláštní kombinace 17"/29". Opravdu když natáhnu nohu, mám ji rovně a na zem dosáhnu tak akorát abych si nerozbil hubu při stání. Mohu zkusit dát sedlo o kousek výše, ale nevím zda to nebude horší.

Jinak k těm záměnám, radši jsem zkontroloval zda mám správný rám :D :D 

Odesláno

To jo...i na velikým rámu si nastavit sedlo podle toho, jak natahnes nohu. Ale sedlovka je strašně zanorena...To když stojíš, tak tě musí horní ramovka lochtat na vejcich :D hod sem foto na rovine....zteba zkresluje fotka

Odesláno

Ok tady jsou, provedl jsem malou korekci sedla a zvedl jej o cca 3 cm nahoru. Já to bral dle levé nohy, tu mám lehce po nehodě a nejsem schopen ji zcela narovnat. Slézání je teď trosku problematičtější..... :D 

post-36340-0-13807700-1492009761_thumb.jpg

post-36340-0-45766600-1492009767_thumb.jpg

Odesláno

Zkusil jsem projet náš blok a nebylo to špatné, výš jej určitě dát již nemohu. Až se udělá lepší počasí tak zkusím delší trasu a trochu si s tím ještě pohrát....

Odesláno

Já to beru z pohledu totální amatéra, na kole jsem naposled seděl před 10ti lety a to už ani nevím co to bylo za herku. Pak už jen na koloběžce. Takže si nechám rád poradit, ale nakonec to bude na mě jak mi to bude vyhovovat.

Odesláno

Panejo, dávat si sedlo tak, aby se to líbilo lidem na Chronomágu a pak si někde v terénu nabil kokos. To patří spíš do vlákna Humor.

Přesně. ;-)

Odesláno

Rám mi přijde naprosto v pohodě, tam problém není. Ten jsem si vyzkoušel ve dvou prodejnách. Zkoušel jsem i verzi s 27.5" koly i s 29" a 29" mi prostě sedlo více. Sedlo půjde o kus níž, byl jsem jej ještě projet a nemám z toho dobrý pocit. ( jízda OK, ale slejzání je dosti mizerný)

Odesláno

Možná mi to uniklo, ale @Cleric sem dával foto jak na tom kole sedi?

Nastav si to jak ti to vyhovuje. Na první vyjížďky si vem imbusy a experimentuj. Hlavně ať se na kole cítíš dobře.

Odesláno

Já jen, že je tu spousta rad založených na fotce kola bez jezdce. ;-)

Imbus potřebuješ na posun představce, pokud teda nemáš už uřezanou vidlici. Můžeš ho posunout dolů.

Odesláno

Možná mi to uniklo, ale @Cleric sem dával foto jak na tom kole sedi?

Nastav si to jak ti to vyhovuje. Na první vyjížďky si vem imbusy a experimentuj. Hlavně ať se na kole cítíš dobře.

na tom nemusí sedět, to je vidět... Jak měl sedlo v původní poloze, tak sedlovka čumí tak 15cm max...je mu to velký.
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...