Gustaf Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 Tady je venku takovej mordor že na bajk nemám ani pomyšlení obdivuji tě, žes vyrazil. Já už sem tak jasně naladenej, že se mi nechce zase na kolo navlikat jak pumpa.
TLD Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 (upraveno) Predpoved pocasi na vikend na pi.., ale dneska je pekne, tak jsem kolem sedme vyrazil. Super. Akorat jsem hodil slusnou tlamu, tak ted sedim doma a leduju a nevim kam s tema gelama driv Ale vse do mekyho, tak snad dobry:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. dubna 2017 uživatelem TLD
roura74 Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Honzo super. První dát do kupy koule a pak všechno ostatní. ;-)
TLD Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Ondro,na koule to nebylo:). Ted jsem pro prcky a jsem rad,ze uslapnu spojku:)
roura74 Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Dneškem jsem přešel na bezduše. Uvidím jestli ráno bude tlak. S novýma zápletama a bez duší jsem 560g mínus. Snad to půjde poznat.
kupko Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Pořádně kola protoč ať se mlíko dostane všude jinak to ráno budeš mit prázdný . Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
spineshank Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Když to bude utíkat stříkni tam montážní pěnu, ta to utěsnění fest....DDD
Bob Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Co se dela kdyz pichnes bezdusi treba v lese? Da se na tom dojet? Nebo mas nejakou lepici sadu?
roura74 Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 (upraveno) Ještě nevím. Ale existují knoty. Já budu vozit duši. Normální píchnutí zalepí to mlíko v plášti. Upraveno 21. dubna 2017 uživatelem roura74
Bob Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Aha, tak to zni docela dobre.To by me zajimalo jestli tech 500g poznas
TLD Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Bob,jedna z vyhod bezduse@mliko je to,ze mensi defekt,jako treba trn,kus smrku a podobne to mliko udrzi a nemusis to resit. Minimalne to vse zpomaluje a dojedes. Pokud to zujes,dostanes tam velkej vrut atd, mas moznost knotu,ten zrovna nrjakou dobu v kole mam a pohoda, nebo tam normalne flaknes dusi. A hlavni vyhoda bezduse je, ze muzes vozit hodne nizkej tlak.
roura74 Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Tak prechod se nepovedl. Bocnice u Continentalu jsou jak reseto. Zitra dam stary plaste+duse a budu premyslet co obout.
Jarett Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2017 Tak prechod se nepovedl. Bocnice u Continentalu jsou jak reseto. Zitra dam stary plaste+duse a budu premyslet co obout.Zkus pláště, které vozí Kulhec FastTrak je nejlepší ... a mezi tmely do bezdušáků je taky fest rozdíl. Přidám fotku ze středečního rána ... dobrý to bylo
TLD Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2017 Ondro,ze ty gramaris a ty boky si navrtal? Co to vozis za sr.c?
roura74 Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2017 Ale ne. Nakonec je to moje blbost. Jezdim Contiky x-king a podle webu maji byt TLR. Jenze to bylo tak blbe napsany, ze jen ve verzi Protection. Coz jsem neresil, protoze jsem je celou sezonu jezdil s dusema. Ted je sjedu s dusema a koupim neco novyho. Mozna Maxxis ikon nebo ardent a kouknu i na ten Spešl.
roura74 Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2017 Ty bubliny nejsou mliko ale jarova voda jak ji ty uniky nafukovaly.
TLD Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2017 Ty musis pouzivat jar? Me to jde vzdy krasne nahodit I na sucho. I na tech starjech Stans rafkach v pohode. Hutchinsony,Schwalbe I maxxis pneu.
Doporučené příspěvky