Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Predpoved pocasi na vikend na pi.., ale dneska je pekne, tak jsem kolem sedme vyrazil. Super. Akorat jsem hodil slusnou tlamu, tak ted sedim doma a leduju a nevim kam s tema gelama driv :) Ale vse do mekyho, tak snad dobry:)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem TLD
Odesláno

Dneškem jsem přešel na bezduše. Uvidím jestli ráno bude tlak. S novýma zápletama a bez duší jsem 560g mínus. Snad to půjde poznat.

06b9c75529ce685298155ae2e39cf790.jpg

Odesláno (upraveno)

Ještě nevím. Ale existují knoty. Já budu vozit duši. Normální píchnutí zalepí to mlíko v plášti.

Upraveno uživatelem roura74
Odesláno

Bob,jedna z vyhod bezduse@mliko je to,ze mensi defekt,jako treba trn,kus smrku a podobne to mliko udrzi a nemusis to resit. Minimalne to vse zpomaluje a dojedes. Pokud to zujes,dostanes tam velkej vrut atd, mas moznost knotu,ten zrovna nrjakou dobu v kole mam a pohoda, nebo tam normalne flaknes dusi. A hlavni vyhoda bezduse je, ze muzes vozit hodne nizkej tlak.

Odesláno

Tak prechod se nepovedl. Bocnice u Continentalu jsou jak reseto. Zitra dam stary plaste+duse a budu premyslet co obout.

Zkus pláště, které vozí Kulhec :) FastTrak je nejlepší ... a mezi tmely do bezdušáků je taky fest rozdíl.

Přidám fotku ze středečního rána ... dobrý to bylo :)

Odesláno

Ale ne. Nakonec je to moje blbost. Jezdim Contiky x-king a podle webu maji byt TLR. Jenze to bylo tak blbe napsany, ze jen ve verzi Protection. Coz jsem neresil, protoze jsem je celou sezonu jezdil s dusema. Ted je sjedu s dusema a koupim neco novyho. Mozna Maxxis ikon nebo ardent a kouknu i na ten Spešl.

Odesláno

Ty musis pouzivat jar? Me to jde vzdy krasne nahodit I na sucho. I na tech starjech Stans rafkach v pohode. Hutchinsony,Schwalbe I maxxis pneu.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...