roura74 Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2017 dnes super poježdění v okolí Rokycan....V jednom ze super sjezdů jsem i duši prorazil :-DPodle fotek super projizdka.
Gustaf Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2017 Jj, řádění v Brdech. Výstup na 6 okolních kopců a parádní sjezdy dolů... A počasí vyšlo na jednicku
Návštěvník Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2017 Tak vcera prvni delsi vyjizdka na silnicce, z Prahy kousek za Decin za kamarady na chatu. Ta aplikace mapy s hlasovou navigaci je uplne na pytel. Musel jsem porad zastavovat a divat se kam jedu. Stejne jsem si nekolikrat zajel, takze misto 112km se stalo 156. No a nakonec pro me musel kamarad 12km pred cilem zajet, proroze jsem si pri vyjezdu kopce od reky do 509 vyskovych natahl nejaky upon na kolenu a dostaval hrozne krece. Tak ted doufam, ze to bude ok, boli to jako prase...
biknik Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2017 Tak vyrážím se trochu provětrat těch svých pomalejších čtyřicet, padesát do Blanskýho lesa a tak kolem. Je to tu u nás hezký. Venku moc hezky není, ale mám velkou svačinu.
TLD Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2017 Pocasi celkem OK, neprsi. Start dost brzo rano, lehce pres tri hodky v lese. Bomba:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
roura74 Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2017 Dnes trocha kopců v Jeseníkách. Největší masakr Lesní bar v Lipové. Lidí víc jak v pondělí ráno v Lídlu. Nečumí, zvonek neslyší, volat jsem nemohl jinak bych do toho krpálu vyfoukl plíce. Pak Ramzová, Troják a přes Hedečský klášter zpět na penzion. 57 km, přes 1500 výškovejch a vichr jako prase. Většinou z boku nebo do xichtu, takže průměr mizérie.
TLD Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2017 Ta chajda je bozi. To by se me libilo, nekde uprostred lesu
roura74 Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2017 Taky jsem z ní byl hotovej. Je v 1049 mnm. A nikde nikdo. Dokonce mimo turistické značky. Ideál.
African Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2017 Hm, pěkná chalupa a pěkné poježdění, závidím :-) Já jezdím od rána na štaflích, taky dobrej adrenalin...
corve Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2017 http://m.lovecke-chaty-v-jesenikach.webnode.cz/fotogalerie/durasova-chata/#!
roura74 Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2017 Corve super. Teď bez obložení vypadá mnohem líp.
tommas4 Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2017 Ten lesní bar je teda naprosté popření své vlastní podstaty. Palec dolů.
roura74 Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2017 Ten lesní bar je teda naprosté popření své vlastní podstaty. Palec dolů.Přesně. Navíc tam všichni ve velkým rvali medvědí česnek. Masakr. Tohle fakt nemusím. Chtěl jsem se tam kouknout, protože jsem tam nikdy nebyl.
varjag Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2017 :-)) vcera a dnes.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
TLD Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2017 (upraveno) Vyrazil jsem okolo 6.30, nadherny rano. Pres dve hodky uzasnyho jezdeni a pak asi ctyricet minut zdravotni spacir a tlaceni. Nesnasim pichani:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. dubna 2017 uživatelem TLD
roura74 Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2017 Vyrazil jsem okolo 6.30, nadherny rano. Pres dve hodky uzasnyho jezdeni a pak asi ctyricet minut zdravotni spacir a tlaceni. Nesnasim pichani:)Myslel jsem, že s novýma zápletama přejdu na bezduše, ale jak tě sleduju tak zůstanu konzerva. Jinak máte výrazně lepší počasí. Tady od rána sněhové přeháňky a vichr.
TLD Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2017 Ondro,ja porad nejsem schopnej si dat na zadek novej plast. Aktualni ma diru,nemam knoty,tak jezdim s dusi a vztekam se:). Nebejt lemra lina, tak s mlikem jsem v pohode. Takze Ti bezduse silne doporucuju!
roura74 Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2017 Já to právě furt řeším, jestli jo nebo ne. Co jezdím ty Continentaly, tak se defektům vyhýbám. Jen v ITA jsem pobral nějaký trny. Musím se během týdne nějak rozhodnout.
TLD Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 Dneska to bylo super. Za hodku a pul v lese se vystridalo krasne slunecne pocasi, totalni chcanec a vitr a velkolepy navrat rozkvetlou aleji za husteho snezeni. A porad asi 2C Bomba aprilove pocasi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky