kupko Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Odesláno 4. června 2017 Ano ten tenký šroubovací je galuskový :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
TLD Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Odesláno 4. června 2017 Afri,ja uz nekolikrat 26 dusi na 27.5 pouzil a slo to.
Micey Odesláno 4. června 2017 Nahlásit Odesláno 4. června 2017 Dneska jsem podedil tohleto, si asi po dlouhy dobe sednu na silnicku. Akorat stary elastaky na sebe uz asi nedostanu..
African Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Odesláno 5. června 2017 Začíná být v té kolárně velmi příjemně, ještě Jekylla do sbírky a jsem maximálně happy :-)
roura74 Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Odesláno 5. června 2017 Trocha podvečerního bajkingu. Jen ten vítr by už někdy mohl přestat.
bubuking Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 tip pro honice vyskovych metru...o vikendu jsem se zucastnil v Rakousku zavodu Glocknerkönighttp://www.glocknerkoenig.com/de/info/glocknerkoenig-classic/ je to prakticky zavod do kopce..na Grossglockner...kdy na tri hodiny zavrou placenou silnici nahoru...trasa meri 27,4 km a nastoupa se ca. 1700 vyskovych...ta delsi trasa co jsem jel je 7 km udolim a pak je prakticky 20 km permanentne do kopce se stoupanim mezi 8-12% ... startuje se v 750m ..dojezd je ve 2.450m ..od dvou tisic byla dost rakoska...projizdi se mezi snehovymi poli.../viz foto/ jelo ca. 2,4 tis lidi, na mtb nas odhadem mohlo byt tak asi petina..vitez /prirozene na silnicce/ to jezdi kazdorocne okolo 1:18 h ....ja to vyjel za 2:48 h
strong Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 Afri,ja uz nekolikrat 26 dusi na 27.5 pouzil a slo to.Napodobne. Ako nudzovka sadne v pohode, ak sedi sirka..
TLD Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 bubuking, co mas z toho jet na mtb po asfaltu do kopce? Ne, sranda, ses borec! Na GG se me zadejchala i karbec honda kdysi
bubuking Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 jednak silnicku nemam... a pak jsem si chtel zkusit, zda jsem schopen jet tak dlouho v tahu ..tam zadna mista k odpocinku nejsou..ja mel pred zavodem najeto chabych 800km
TLD Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 JJ, je to krasnej kopec. Z jake strany se to jelo?
bubuking Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 z Brucku od Zell am See..jeli to i lide bez nohy..a jeden borec na snowbiku ..videl jsem tam handbikera...coz vubec nechapu, jak to muze vyjet..loni to jeli i lidi na kolobezkach..ale pak to tlacili..
rorda Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 Klobouk dolů, vůbec nevím, jestli bych dával na morál tak dlouhý výjezd...
LovecK Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 2bubuking: pěkný, mi to pripomelo, ze pred 10lety jsem na tenhle kopec vytahnul manzelku... a dala to... sice za mytnou branou, jak se to v tom lesiku trochu zvedne, silne brblala, ale pak se hrde fotila snad v kazde zatacce u cedule s nadmorskou vyskou...
TLD Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 Muj pribuznej taky jezdi na handbiku, ma roztrousenou sklerozu a uz je par let na voziku. Borec, mladej kluk, sportovec, jezdil hodne dobre MX a pak ho to zacalo sundavat... Tak GG dal nekolikrat, Je to magor, sedne do auta, pul dne ridi nekam do kopcu, druhej den jezdi a vecer nebo dalsi den rano zase zpatky
bubuking Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 jo za mytnou branou je ten nejprudsi usek..v podstate do Kehre 1 coz jsou skoro dva kilometry je to furt 11-12%
roura74 Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 @bubuking Super výkon. Asfaltový kopce jsou hodně o psychice. Já bych trpěl jako pes, stačí mi Praděd a jemu podobné. GG musím někdy zkusit, je to dobrá výzva.
tommas4 Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 z Brucku od Zell am See..jeli to i lide bez nohy..a jeden borec na snowbiku ..videl jsem tam handbikera...coz vubec nechapu, jak to muze vyjet..loni to jeli i lidi na kolobezkach..ale pak to tlacili..Hustej kopec, jsi dobrej jako. Ovšem to bude mít i světlou stránku věci - musí se to sjet dolů, ne?
spineshank Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 tip pro honice vyskovych metru... o vikendu jsem se zucastnil v Rakousku zavodu Glocknerkönig http://www.glocknerkoenig.com/de/info/glocknerkoenig-classic/ je to prakticky zavod do kopce..na Grossglockner...kdy na tri hodiny zavrou placenou silnici nahoru...trasa meri 27,4 km a nastoupa se ca. 1700 vyskovych...ta delsi trasa co jsem jel je 7 km udolim a pak je prakticky 20 km permanentne do kopce se stoupanim mezi 8-12% ... startuje se v 750m ..dojezd je ve 2.450m ..od dvou tisic byla dost rakoska...projizdi se mezi snehovymi poli.../viz foto/ jelo ca. 2,4 tis lidi, na mtb nas odhadem mohlo byt tak asi petina..vitez /prirozene na silnicce/ to jezdi kazdorocne okolo 1:18 h ....ja to vyjel za 2:48 h Klobouk dolů a respekt velkej,muselo to být hodně na moral.
bubuking Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 Hustej kopec, jsi dobrej jako.Ovšem to bude mít i světlou stránku věci - musí se to sjet dolů, ne?sjizdeni dolu je problem...protoze ti co dojedou do cile se rychle oblecou a jedou zpet tedy v protismeru...neni prijemne, kdyz clovek slape nahoru a kolem nej se prozene v protismeru ziletka sedesatkou...zejmena v zatackach vznikaly docela nebezpecne situace..
Doporučené příspěvky