Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

tip pro honice vyskovych metru...

o vikendu jsem se zucastnil v Rakousku zavodu Glocknerkönig

http://www.glocknerkoenig.com/de/info/glocknerkoenig-classic/

je to prakticky zavod do kopce..na Grossglockner...kdy na tri hodiny zavrou placenou silnici nahoru...trasa meri 27,4 km a nastoupa se ca. 1700 vyskovych...ta delsi trasa co jsem jel je 7 km udolim a pak je prakticky 20 km permanentne do kopce se stoupanim mezi 8-12% ... startuje se v 750m ..dojezd je ve 2.450m ..od dvou tisic byla dost rakoska...projizdi se mezi snehovymi poli.../viz foto/

jelo ca. 2,4 tis lidi, na mtb nas odhadem mohlo byt tak asi petina..vitez /prirozene na silnicce/ to jezdi kazdorocne okolo 1:18 h ....ja to vyjel za 2:48 h   :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

bubuking, co mas z toho jet na mtb po asfaltu do kopce? :) Ne, sranda, ses borec! Na GG se me zadejchala i karbec honda kdysi :)

Odesláno

jednak silnicku nemam... :) a pak jsem si chtel zkusit, zda jsem schopen jet tak dlouho v tahu ..tam zadna mista k odpocinku nejsou..

ja mel pred zavodem najeto chabych 800km

Odesláno

z Brucku od Zell am See..jeli to i lide bez nohy..a jeden borec na snowbiku ..videl jsem tam handbikera...coz vubec nechapu, jak to muze vyjet..loni to jeli i lidi na kolobezkach..ale pak to tlacili..

Odesláno

2bubuking: pěkný, mi to pripomelo, ze pred 10lety jsem na tenhle kopec vytahnul manzelku... a dala to... sice za mytnou branou, jak se to v tom lesiku trochu zvedne, silne brblala, ale pak se hrde fotila snad v kazde zatacce u cedule s nadmorskou vyskou... ;)

Odesláno

Muj pribuznej taky jezdi na handbiku, ma roztrousenou sklerozu a uz je par let na voziku. Borec, mladej kluk, sportovec, jezdil hodne dobre MX a pak ho to zacalo sundavat... Tak GG dal nekolikrat, Je to magor, sedne do auta, pul dne ridi nekam do kopcu, druhej den jezdi a vecer nebo dalsi den rano zase zpatky :)

Odesláno

jo za mytnou branou je ten nejprudsi usek..v podstate do Kehre 1 coz jsou skoro dva kilometry je to furt 11-12%

Odesláno

@bubuking Super výkon. [emoji106] Asfaltový kopce jsou hodně o psychice. Já bych trpěl jako pes, stačí mi Praděd a jemu podobné. GG musím někdy zkusit, je to dobrá výzva.

Odesláno

z Brucku od Zell am See..jeli to i lide bez nohy..a jeden borec na snowbiku ..videl jsem tam handbikera...coz vubec nechapu, jak to muze vyjet..loni to jeli i lidi na kolobezkach..ale pak to tlacili..

Hustej kopec, jsi dobrej jako.

Ovšem to bude mít i světlou stránku věci - musí se to sjet dolů, ne?

Odesláno

tip pro honice vyskovych metru...

o vikendu jsem se zucastnil v Rakousku zavodu Glocknerkönig

http://www.glocknerkoenig.com/de/info/glocknerkoenig-classic/

je to prakticky zavod do kopce..na Grossglockner...kdy na tri hodiny zavrou placenou silnici nahoru...trasa meri 27,4 km a nastoupa se ca. 1700 vyskovych...ta delsi trasa co jsem jel je 7 km udolim a pak je prakticky 20 km permanentne do kopce se stoupanim mezi 8-12% ... startuje se v 750m ..dojezd je ve 2.450m ..od dvou tisic byla dost rakoska...projizdi se mezi snehovymi poli.../viz foto/

jelo ca. 2,4 tis lidi, na mtb nas odhadem mohlo byt tak asi petina..vitez /prirozene na silnicce/ to jezdi kazdorocne okolo 1:18 h ....ja to vyjel za 2:48 h   :)

Klobouk dolů a respekt velkej,muselo to být hodně na moral.
Odesláno

Hustej kopec, jsi dobrej jako.

Ovšem to bude mít i světlou stránku věci - musí se to sjet dolů, ne?

sjizdeni dolu je problem...protoze ti co dojedou do cile se rychle oblecou a jedou zpet tedy  v protismeru...neni prijemne, kdyz clovek slape nahoru a kolem nej se prozene v protismeru ziletka sedesatkou...zejmena v zatackach vznikaly docela nebezpecne situace..

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...