Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

tip pro honice vyskovych metru...

o vikendu jsem se zucastnil v Rakousku zavodu Glocknerkönig

http://www.glocknerkoenig.com/de/info/glocknerkoenig-classic/

je to prakticky zavod do kopce..na Grossglockner...kdy na tri hodiny zavrou placenou silnici nahoru...trasa meri 27,4 km a nastoupa se ca. 1700 vyskovych...ta delsi trasa co jsem jel je 7 km udolim a pak je prakticky 20 km permanentne do kopce se stoupanim mezi 8-12% ... startuje se v 750m ..dojezd je ve 2.450m ..od dvou tisic byla dost rakoska...projizdi se mezi snehovymi poli.../viz foto/

jelo ca. 2,4 tis lidi, na mtb nas odhadem mohlo byt tak asi petina..vitez /prirozene na silnicce/ to jezdi kazdorocne okolo 1:18 h ....ja to vyjel za 2:48 h   :)

post-17647-0-99623500-1496753149_thumb.jpg

post-17647-0-60596300-1496753164_thumb.jpg

Odesláno

bubuking, co mas z toho jet na mtb po asfaltu do kopce? :) Ne, sranda, ses borec! Na GG se me zadejchala i karbec honda kdysi :)

Odesláno

jednak silnicku nemam... :) a pak jsem si chtel zkusit, zda jsem schopen jet tak dlouho v tahu ..tam zadna mista k odpocinku nejsou..

ja mel pred zavodem najeto chabych 800km

Odesláno

z Brucku od Zell am See..jeli to i lide bez nohy..a jeden borec na snowbiku ..videl jsem tam handbikera...coz vubec nechapu, jak to muze vyjet..loni to jeli i lidi na kolobezkach..ale pak to tlacili..

Odesláno

2bubuking: pěkný, mi to pripomelo, ze pred 10lety jsem na tenhle kopec vytahnul manzelku... a dala to... sice za mytnou branou, jak se to v tom lesiku trochu zvedne, silne brblala, ale pak se hrde fotila snad v kazde zatacce u cedule s nadmorskou vyskou... ;)

Odesláno

Muj pribuznej taky jezdi na handbiku, ma roztrousenou sklerozu a uz je par let na voziku. Borec, mladej kluk, sportovec, jezdil hodne dobre MX a pak ho to zacalo sundavat... Tak GG dal nekolikrat, Je to magor, sedne do auta, pul dne ridi nekam do kopcu, druhej den jezdi a vecer nebo dalsi den rano zase zpatky :)

Odesláno

jo za mytnou branou je ten nejprudsi usek..v podstate do Kehre 1 coz jsou skoro dva kilometry je to furt 11-12%

Odesláno

@bubuking Super výkon. Asfaltový kopce jsou hodně o psychice. Já bych trpěl jako pes, stačí mi Praděd a jemu podobné. GG musím někdy zkusit, je to dobrá výzva.

Odesláno

z Brucku od Zell am See..jeli to i lide bez nohy..a jeden borec na snowbiku ..videl jsem tam handbikera...coz vubec nechapu, jak to muze vyjet..loni to jeli i lidi na kolobezkach..ale pak to tlacili..

Hustej kopec, jsi dobrej jako.

Ovšem to bude mít i světlou stránku věci - musí se to sjet dolů, ne?

Odesláno

tip pro honice vyskovych metru...

o vikendu jsem se zucastnil v Rakousku zavodu Glocknerkönig

http://www.glocknerkoenig.com/de/info/glocknerkoenig-classic/

je to prakticky zavod do kopce..na Grossglockner...kdy na tri hodiny zavrou placenou silnici nahoru...trasa meri 27,4 km a nastoupa se ca. 1700 vyskovych...ta delsi trasa co jsem jel je 7 km udolim a pak je prakticky 20 km permanentne do kopce se stoupanim mezi 8-12% ... startuje se v 750m ..dojezd je ve 2.450m ..od dvou tisic byla dost rakoska...projizdi se mezi snehovymi poli.../viz foto/

jelo ca. 2,4 tis lidi, na mtb nas odhadem mohlo byt tak asi petina..vitez /prirozene na silnicce/ to jezdi kazdorocne okolo 1:18 h ....ja to vyjel za 2:48 h   :)

Klobouk dolů a respekt velkej,muselo to být hodně na moral.
Odesláno

Hustej kopec, jsi dobrej jako.

Ovšem to bude mít i světlou stránku věci - musí se to sjet dolů, ne?

sjizdeni dolu je problem...protoze ti co dojedou do cile se rychle oblecou a jedou zpet tedy  v protismeru...neni prijemne, kdyz clovek slape nahoru a kolem nej se prozene v protismeru ziletka sedesatkou...zejmena v zatackach vznikaly docela nebezpecne situace..

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...