Jiřina Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 @exBURN tak super. Vis co, ja mel Canyona rok a nemuzu rict pul kriveho slova a kdyby neprisla nabidka na ptaka, nam ho doted. A pomer cena vykon je proste dobra. Kdyz se podivam na jine "svetova" znacky, co prodavaji za skladacky za 100 litru, tak jsem s cenama a vybavenim Canyonu dost v pohode. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Dnesni ranni protazeni Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Konečně slušnej čas pod 3 min na km na odrážedle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Gusto, ja teda mam batohu nekolik, a stejne vozim tlf v kapse a nic:)Hele, co me dosluhovalo stare a skvele BB, tak jsem koupil nejakou cinu ximai nebo tak nejak, bez dane asi za 2800,, k tomu za dve kila kryzt, kterej je z tvrdeho plastu a ten telefon do nej sedne super, ani ho to nejak nezvetsi. Za ty prachy jsem s nim moc spokojenej a kdybych ho ,,rozlousk´´, tak me to nes.re:) Doba, kdy jsem dal za mobil dvacku je u me delsi cas pase:)Jirino, ...radsi nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Ano Jene? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Jiřino kde to seš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Gusto, ja teda mam batohu nekolik, a stejne vozim tlf v kapse a nic:)Hele, co me dosluhovalo stare a skvele BB, tak jsem koupil nejakou cinu ximai nebo tak nejak, bez dane asi za 2800,, k tomu za dve kila kryzt, kterej je z tvrdeho plastu a ten telefon do nej sedne super, ani ho to nejak nezvetsi. Za ty prachy jsem s nim moc spokojenej a kdybych ho ,,rozlousk´´, tak me to nes.re:) Doba, kdy jsem dal za mobil dvacku je u me delsi cas pase:)Jirino, ...radsi nic přesně to mam v umyslu. Xiaomi a kryt silikonovej. Dam 3,5k bez daně a hotovo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 přesně to mam v umyslu. Xiaomi a kryt silikonovej. Dam 3,5k bez daně a hotovo...jako ten kryt možná funguje na to když ti spadne tel,ale pokud na něj lehneš na kamení,moc bych tomu nevěřil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 To ne...ale spis aby neklouzal z ruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Jiřino kde to seš?Na paru dni zastavka u more. A v sobotu presun do Aaaaaaalp Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Na paru dni zastavka u more. A v sobotu presun do Aaaaaaalp Sent from my iPhone using Tapatalkjá si říkal že na Mušov je to nějaký hezký Tak to si to užiješ komplexně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Jiří bomba užij si to :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Tady to je samy zdvih, hardtail, full... Taky sem pořídil neco do terenu:) Po letech chci zase jezdit. MTB nevyuziju, trek se mi nelibi a čistou silnici sem taky nechtel. Takze cyklokrosova masina Dneska prvni vyjizdka, foto z netu. PS: Jak dlouho me bude bolet prdel, nez si zvykne? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Jiří bomba užij si to :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkKdepak je ta naše Jiřina? Vypadá to jako móře.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
postul Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 (upraveno) Z dnešního popracovního courání Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 8. srpna 2017 uživatelem postul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 (upraveno) Igicz: prdel tě bude bolet furt....akorát po třetí jízdě se to trochu zlepší ve smyslu, že si na to zvykneš, respektive tvoje kosti ....ale jinak pořád. A pokud ti někdo bude říkat, že ne, tak ti lže ... No, holt , každý sport má svý mínusy. Ale jinak kolo skvělé, vůbec jsem netušil, že se dá něco takového koupit, to je přesně model, který by vyhovoval i mně . Upraveno 8. srpna 2017 uživatelem M10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 @Afri: jj, vypada to jako moře, chutná to jako moře Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 (upraveno) Tady to je samy zdvih, hardtail, full... Taky sem pořídil neco do terenu:) Po letech chci zase jezdit. MTB nevyuziju, trek se mi nelibi a čistou silnici sem taky nechtel. Takze cyklokrosova masina Dneska prvni vyjizdka, foto z netu. PS: Jak dlouho me bude bolet prdel, nez si zvykne?IMG_3083.JPGSent from my iPhone using Tapatalkdobrý sedlo a vložka hodně pomůže, ale počítej tak 300km než se osedi prcka Upraveno 8. srpna 2017 uživatelem spineshank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Supr. Uz aby si to vsecko sedlo, hlavne zada. Mam ted silniční plaste, az na tom kole nabydu nejakou jistotu, tak nahodim nejaky vzorek a zkusime pole a les Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Tady to je samy zdvih, hardtail, full... Taky sem pořídil neco do terenu:) Po letech chci zase jezdit. MTB nevyuziju, trek se mi nelibi a čistou silnici sem taky nechtel. Takze cyklokrosova masina Dneska prvni vyjizdka, foto z netu. PS: Jak dlouho me bude bolet prdel, nez si zvykne?IMG_3083.JPGSent from my iPhone using TapatalkNez si koupis fulla nebo neco na cem se nesedi http://www.trialsection.cz/?20-kola,21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky