Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

@exBURN tak super. Vis co, ja mel Canyona rok a nemuzu rict pul kriveho slova a kdyby neprisla nabidka na ptaka, nam ho doted. A pomer cena vykon je proste dobra. Kdyz se podivam na jine "svetova" znacky, co prodavaji za skladacky za 100 litru, tak jsem s cenama a vybavenim Canyonu dost v pohode.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gusto, ja teda mam batohu nekolik, a stejne vozim tlf v kapse a nic:)Hele, co me dosluhovalo stare a skvele BB, tak jsem koupil nejakou cinu ximai nebo tak nejak, bez dane asi za 2800,, k tomu za dve kila kryzt, kterej je z tvrdeho plastu a ten telefon do nej sedne super, ani ho to nejak nezvetsi. Za ty prachy jsem s nim moc spokojenej a kdybych ho ,,rozlousk´´, tak me to nes.re:) Doba, kdy jsem dal za mobil dvacku je u me delsi cas pase:)

Jirino, ...radsi nic :)

Odkaz ke komentáři

Gusto, ja teda mam batohu nekolik, a stejne vozim tlf v kapse a nic:)Hele, co me dosluhovalo stare a skvele BB, tak jsem koupil nejakou cinu ximai nebo tak nejak, bez dane asi za 2800,, k tomu za dve kila kryzt, kterej je z tvrdeho plastu a ten telefon do nej sedne super, ani ho to nejak nezvetsi. Za ty prachy jsem s nim moc spokojenej a kdybych ho ,,rozlousk´´, tak me to nes.re:) Doba, kdy jsem dal za mobil dvacku je u me delsi cas pase:)

Jirino, ...radsi nic :)

přesně to mam v umyslu. Xiaomi a kryt silikonovej. Dam 3,5k bez daně a hotovo...
Odkaz ke komentáři

Tady to je samy zdvih, hardtail, full... Taky sem pořídil neco do terenu:) Po letech chci zase jezdit. MTB nevyuziju, trek se mi nelibi a čistou silnici sem taky nechtel. Takze cyklokrosova masina Dneska prvni vyjizdka, foto z netu.

PS: Jak dlouho me bude bolet prdel, nez si zvykne?post-24132-1502219503,54.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Igicz: prdel tě bude bolet furt....akorát po třetí jízdě se to trochu zlepší ve  smyslu, že si na to zvykneš, respektive tvoje kosti :)....ale jinak pořád. A pokud ti někdo bude říkat, že ne, tak ti lže :)... No, holt , každý sport má svý  mínusy. Ale jinak kolo skvělé, vůbec jsem netušil, že se dá něco takového koupit, to je přesně model, který by vyhovoval i mně .

Upraveno uživatelem M10
Odkaz ke komentáři

Tady to je samy zdvih, hardtail, full... Taky sem pořídil neco do terenu:) Po letech chci zase jezdit. MTB nevyuziju, trek se mi nelibi a čistou silnici sem taky nechtel. Takze cyklokrosova masina Dneska prvni vyjizdka, foto z netu. PS: Jak dlouho me bude bolet prdel, nez si zvykne?attachicon.gifIMG_3083.JPGSent from my iPhone using Tapatalk

dobrý sedlo a vložka hodně pomůže, ale počítej tak 300km než se osedi prcka Upraveno uživatelem spineshank
Odkaz ke komentáři

Tady to je samy zdvih, hardtail, full... Taky sem pořídil neco do terenu:) Po letech chci zase jezdit. MTB nevyuziju, trek se mi nelibi a čistou silnici sem taky nechtel. Takze cyklokrosova masina Dneska prvni vyjizdka, foto z netu. PS: Jak dlouho me bude bolet prdel, nez si zvykne?attachicon.gifIMG_3083.JPGSent from my iPhone using Tapatalk

Nez si koupis fulla nebo neco na cem se nesedi :)

http://www.trialsection.cz/?20-kola,21

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...