Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Beran se neboj. Byl jsem přesvědčený o tom, že silnička s beranama mě nemůže oslovit a už vůbec ne bavit. A podle mě je to už 3. rok supr záležitost k MTB :)

Zkus se na nějaké projet a pak se rozhodni.

Odesláno

Chlapi, rád bych si udělal radost nějakýma pěknýma kraťasama na MTB. Co byste doporučili? Enduru? Něco tak do dvou litrů.

Silvini Rango MP857

Odesláno

Zoic... Mám jejich kraťasy už asi 6 let a jsou nezničitelný

6 let ? ... a co vložka, dobrý ? Když jsem závodil, tak jsme měli na rok 15 kraťasů na 30tis. km ... dnes mám jedny, max rok. Je to jak boty na běhání, vypadá to pořád dobře, ale už to zdaleka nefunguje, jak má :)

Odesláno

díky za tipy, zatím se mi asi nejvíc líbí Silvini Tafler. Já teda jsem teda kraťasy přestal vozit, protože mi vadily ty odhaledný záda, ale to už je dost let dozadu. To se předpokládám vyřeší delší spodní vrstvou.

Gustaf: ty Zoic se dají koupit někde v Čechách, respektive v Praze? 

Odesláno

uvidím ještě něco projedu / vyzkouším / a na novou sezonu ( letní ) se pochlubím něčím bajkovým no :0)

Jinak imho nějaký dobrý bezdušáky by jste mi poradili ??? Teď jak budu objednávat ráfky, tak sem si řek, že vezmu krom jiných blbostí i bezduše ... Ale jelikož sem tímto úplně nepolíben, tak fakt nevím

Já mám tenhle set a musím říct že celou sezonu absorbovaly všechny případné defekty a výborně drží tlak. 8c0e99ed64d6f3d0bd2efd56803990cd.jpg49f84b8718c80cbbbb72c5b51c8678bc.jpg

Mira Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Dík za další možnost, ale vybral sem něco jiného, nějak se musím přizpůsobit naditosti tý pvc kartičky kde jsou mé těžce vydělaný zlaťáčky.... hubne, hubne a hubne .... :0/ :0D

Jinak

Upraveno uživatelem Lobber
Odesláno

Beran se neboj. Byl jsem přesvědčený o tom, že silnička s beranama mě nemůže oslovit a už vůbec ne bavit. A podle mě je to už 3. rok supr záležitost k MTB :)

Zkus se na nějaké projet a pak se rozhodni.

No neviem..musim skusit.

nasiel sol zhruba nieco co by slo..

vaha 9.55 kg

Tiagra vybava

268086_2525642.jpg

Odesláno

Tuhle stránku mi byl čert dlužnej..... místo práce, tu už hodinu listuju, a přemýšlím, co dělám špatně, když sem ještě nic takovýho nepotkal :0D

https://www.instagram.com/malenanowotarska

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

díky za tipy, zatím se mi asi nejvíc líbí Silvini Tafler. Já teda jsem teda kraťasy přestal vozit, protože mi vadily ty odhaledný záda, ale to už je dost let dozadu. To se předpokládám vyřeší delší spodní vrstvou.

Gustaf: ty Zoic se dají koupit někde v Čechách, respektive v Praze?

jj, já je kupoval tedy na nějakým eshopu. Tuším že progresscycle...

Jarret...někdy ji vozím někdy ne... Ale letos musím koupit novou

Odesláno

Když už Hummvee, tak Lite. Jsou mnohem lehčí a vzdušnější, na léto ideál. Vydrží taky neskutečný věci, vložka celkem ok, kapsy na zip + klasika, silnější látka kolem zadku.

Odesláno

Taky mohu doporučit enduru, kupuju v drazdanech v globetrotters vzdycky ve sleve a myslim ze za dobry penize kvalita! Taky Core je fajn, ale cenove uz trochu vejš.

Odesláno

6 let ? ... a co vložka, dobrý ? Když jsem závodil, tak jsme měli na rok 15 kraťasů na 30tis. km ... dnes mám jedny, max rok. Je to jak boty na běhání, vypadá to pořád dobře, ale už to zdaleka nefunguje, jak má :)

Neprovokuj. Tuto nedeli jsem navlekl santiniho capaky z roku 1995 (sic jako srab coby druhou vrstvu). Vnitrni tkany jegrovky se od vrchniho dilu odloucily jeste v minulym stoleti (kua tisicileti....), takze obleknout si je trva as 15 minut 30 vterin (o kolik kilometru dal bych mohl byt, obleknuv model, jenz neni tak demode?), ale jak teplo mi na kulky bylo... Zato celo chtelo se zimou ve sjezdu rozdelit vejpul.

Odesláno

Já teda koupil před rokem z donucení (po svém prvním větším leteckým dnů) mtb šortky a dress s gel vložkou od bycicleLine a naprostá spokojenost

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...