African Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Odesláno 2. března 2018 Vole, to byla strasna divozenka a jak valela...ted se nejak vymotala z drog, sedla na bike na nejakem US mistraku zajela silenej mazec... uz je to taky ,,babicka´´ Baba do nepohody, to se pozná. Ta by tě v průseru nenechala...sympatická holka, upřímně :-)
kupko Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Odesláno 3. března 2018 Tak a jde se montovat :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Gustaf Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Odesláno 3. března 2018 tak dnes 48km, trochu sněhu napadlo....a i ledový plotny to schovalo. No a vymlátil jsem si zase držku už mám ty nohy a lokty nějak pomlácený. Hlavně že kolo je cajk . No, ale bylo to super nakonec.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kupko Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Odesláno 3. března 2018 Super ale uz by ses mohl konecne naucit jezdit na kole a ne furt letat vzduchem :-)
Gustaf Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Odesláno 3. března 2018 jj, člověk se pořád učí.... teď jsem ani moc neletěl...spíš sebou rovnou fláknul na bok
Mira188 Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Odesláno 4. března 2018 Nevim jestli jsem vetsi magor ja na bajku nebo ti silenci na tom tenkym lede Brnenske prehrady. Predevcirem jednoho zachranovali a dnes tam tahaj i male deti... Mira Tapatalk
Bobisek Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Odesláno 4. března 2018 A proč by měli být ti lidé šílenci? Pokud jsou lidi rozumní a nebruslí kam nemají (což v místě pásu provzdušňování vody, kde se koupala paní, fakt není), tak snad není bezpečnější zábava. Ono i čistě empiricky: když máš stovky lidí na nějaké ledové ploše, tak jaká je pravděpodobnost, že se mezi nimi propadneš?
Mira188 Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Odesláno 4. března 2018 No ja bych tam zatim nevlezl. Jsou tam policajti,potapeci v pohotovosti. Varuji ty lidi ze to jeste neni ono,zbytecne... Mira Tapatalk
Lobber Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Odesláno 4. března 2018 Jak já vám ty vyjížďky závidím hoši .... mě přijde nákup až teď po víkendu, dnes tak krásně a já se nikam nekouknu . Hergot.. A ke všemu mne čeká 14 dni prac full time .... Gusto, jen se válej, aspoň si nebudu připadat jak nemehlo sám ::0) 0D. I když teď sou ty pády hezky jak do peřin ... :0D horší to bude až to cely sleze .... To Mira188 já bych se toho nebál, nevím jak u Vás teď mrzlo, ale já na vysočině minuly týden sjel kus řeky.... A ta je na zamrznuti dle mého horší jak stojatá voda. Či ne ???
Gustaf Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Odesláno 4. března 2018 To já jako normálně nepadam, ale teď ten led byl pod sněhem... No a ve sjezdu to nebylo dobrý
Lobber Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Odesláno 4. března 2018 ? Kdo nepadá nejezdí na maximum ? :0D
Bobisek Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Odesláno 4. března 2018 No ja bych tam zatim nevlezl. Jsou tam policajti,potapeci v pohotovosti. Varuji ty lidi ze to jeste neni ono,zbytecne... Mira Tapatalk Všichni ti policajti a potápěči by udělali mnohokrát lépe, kdyby prostě led zkontrolovali a vymezili prostor, kde se bez problémů bruslit může. Tím, že přestanou led měřit a prohlásí, že to není bezpečné nikde (což zjevně pravda není), opravdu nikomu nepomohou. A jak jsi psal sám, každá aktivita je v zásadě riziková a tvůj výlet na kole má asi stejnou pravděpodobnost problematického konce, jako kdybych se já dnes vydal na bruslích až k mostu v Bytíšce
Mira188 Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Odesláno 4. března 2018 Je to na vkusu kazdeho "soudruha"... Mira Tapatalk
Tom4 Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Odesláno 4. března 2018 Kolaři . . . hmmm . . . ty bruslaři jsou cvoci. Bruslaři . . . hmmmm . . . ti kolaři jsou cvoci. Já . . . podržte mi pivo chlapci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lobber Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Odesláno 4. března 2018 Tohle ne :0D kolobrndě sem ještě nepřišel na chuť ... na tohle by mne nedostali, ani kdyby mi za to dali Rolády .... Levou nohu mám doslova levou a hlavně slabou ... vše bych musel voddupat pravačkou a na to nemám koule .... - i když za ty rolady :0D :0D
roura74 Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Odesláno 4. března 2018 No ja bych tam zatim nevlezl. Jsou tam policajti,potapeci v pohotovosti. Varuji ty lidi ze to jeste neni ono,zbytecne... Mira TapatalkOno jsou hlavně všichni ze všeho připosraní. Aby někoho nedejbože neosočili pisálci, že něco zanedbal. Jako děti jsme led na rybníku znalecky vyzkoušeli dupáním a dlažební kostkou a pak už se vesele bruslilo. Když to někde začalo praskat, tak jsme se posunuli o kus dál. To stejný na potoce. Maximálně nás někdo seřval, že to je nebezpečný, tak jsme na chvilku vypadli, než dotyčnej zmizel.
paulg Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Odesláno 5. března 2018 vcera nase tatranske studene doliny, mala aj velka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky