Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kup xx1... Ten drží

Díky, objednáno, na kupkolo.cz mají za 919 peněz

Dotaz z jiného soudku: pokud bych chtěl předělat 2x11 na 1x12, stačilo by koupit kazetu Eagle 10-50 a převodník? Nemusel bych vzadu měnit ořech?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Tak tak, tyhle upgrady jsou skvele, ale jenom pokud mas skvelej ram a mas komu prodat starou 2x11 sadu (kterou v dnesni dobe nikdo nechce). Lepsi je to prodat a koupit cely novy kolo. 

Treba "scott spark 900 rc team" se da koupit jetej v rozumnym stavu tak za 65, to uz je slusny.

Upraveno uživatelem 464
Odesláno

Hele ogaři já neříkám, že budu měnit. Jen se nudím, páč venku chčije :-(

Kdybych šel spáchat upgrade, tak určitě ne formou nového kola.

Scotta mám teprve od srpna 2018, rám / vidlice / tlumič / kola / cockpit perfektně vyhovuje, a nemám jediný problém ani s 2x11, ale jak říkám, venku chčije a člověku se myšlenky toulají různými směry :-)

Odesláno

Dnes jsem si musel vzít volno, mám hafo loňské dovolené, no ale raději jsem šel čerpat dovolenou na chvíli do práce :-(

V dešti to samozřejmě jezdí, posledně jsem přijel promočenej v sobotu, pršelo poslední hodinu ze 3,5 hodinové vyjížďky

Odesláno

V desti je to super. Kdyz uz jsi durch, tak to pak valis plnou rychlosti tema nejvestima kaluzema a tlemis se tomu jako debil:-) akorat to pak chce se vcas dostat do suchyho a k caji s rumem...

Odesláno

A nejlepsi je jak nasakne vlozka v kalhotech a pak cejtis jak ti tece ten curek vody do prde.le :) :) :). Dest je v poho, ale nesmis prochladnout, to pak stoji za prd...

Odesláno

V dešti je to super jen do chvíle, kdy přestáváš vidět a cítit řidítka/páčky...

Teplý letní deštík no problem, ale chcanky při devíti stupních a laškovném nárazovém větru, to už není romantika

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...