Robertilos Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 nebo jezdit bez duše... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 Kral já mam doma celeopéro i hatečko jednoplacku žena také starší dcera též a mladší 9 léta jezdí jednoplacku taky :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 Presne, bezduse, to je taky zlo, na ty jsem uplne zapomnel :-))) nebo jezdit bez duše... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 A taky dřív jezdili lidi normálně v obleku a né "na buzíka" jako dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 (upraveno) No jo, ale jednoplacku a velký kola maj taky. Upraveno 17. května 2019 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 (upraveno) 28" is the new 29" ? edit. takze nakonec nejlepsi kolo je hipsterska fixka bez brzd Upraveno 17. května 2019 uživatelem Anela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Tomas, paradni fotka. Ja mam strasne rad stare zabery z TdF... dve duse na kriz, z kapsi kouka bageta a pres rameno demizon s vinem A etapy stejny, nebo delsi a kola proti dnesnim uplne kostitrasy. Jo a capka se zvednutym ksiltikem, to je zaklad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 a vsichni na koksu...aby to dojeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 za chvilku začíná shorttrack v Albstadtu.... Jsem zvědavej. Konečně první závod svetaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 No, s Kate Courtney bych vyjel na švih... I Emily Betty bych vzal :D Ale stejně by mě ujely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 A taky dřív jezdili lidi normálně v obleku a né "na buzíka" jako dnes jarvis_594d2309498e5f1e8a2fa410.jpgtvl to je Lenin na tom kole ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 Dneska mě pod Beskydy cestou z práce chytla bouřka. To pak bylo bahna. Vypadal jsem jak svěrák v obecné škole. Ještě že ty rámy jsou dnes silnější a funkcí předního blatníku částečně vykonávají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 18. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2019 Rolas, prosim te, poslechni ty kluky tady a tu 26ku si nekupuj, ale posli mi na ni do SZ odkaz, at si ji muzu koupit ja. Valassko na mtb, na ktery jsem se ptal... projel jsem Marikovsky singletrail. Najdete na trailforks. Doporucuju, pokud nevadi, ze je trail obcas tvrdsi nez vy. Traildorado uz neexistuje. No a navic jsem mel moznost pokecat rano a ted u piva s Tonym, kterej trasu postavil:) A na margo 29, ktery jsou mnohem mnohem tezsi... kolik paru kol Tonyho 8miclenny particky melo rozmer 29? Spravna odpoved je jedna polovina. Jeden z nich experimentoval s 29 jako prednim kolem na Ibisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 (upraveno) vcera konecne solidni pocasi Upraveno 19. května 2019 uživatelem pavo_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Dneska velká paráda tři hodiny v lese a bahně :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Já včera taky v lese 44km, 3 hodiny a byl jsem pořádně vyšťavenej, ale už mám kolo čistý. Tak bez fota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Tak včera jsem se tomu vcelku dobře vyhul,ale dnes mě to chytlo cestou a sprchlo pěkně,pořádná klouzačka a drifting byl Váha byla + 2kg a takřka pluskový gumy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Tak včera se 7 letym 65 km, dětská trasa Tábor - Prčice- Tábor. On v pohodě. V táboře ještě jezdil kolem cukrárny. Počasí ukázkové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Rolas, prosim te, poslechni ty kluky tady a tu 26ku si nekupuj, ale posli mi na ni do SZ odkaz, at si ji muzu koupit ja. Valassko na mtb, na ktery jsem se ptal... projel jsem Marikovsky singletrail. Najdete na trailforks. Doporucuju, pokud nevadi, ze je trail obcas tvrdsi nez vy. Traildorado uz neexistuje. No a navic jsem mel moznost pokecat rano a ted u piva s Tonym, kterej trasu postavil:) A na margo 29, ktery jsou mnohem mnohem tezsi... kolik paru kol Tonyho 8miclenny particky melo rozmer 29? Spravna odpoved je jedna polovina. Jeden z nich experimentoval s 29 jako prednim kolem na Ibisu. 20190518_114106_resized_1.jpgTony je borec. Taky mi ho poprve ukazal on. Zrovna to je jedno z mist, ktere jsem ti chtel doporucit Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky