Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Tomas, paradni fotka. Ja mam strasne rad stare zabery z TdF... dve duse na kriz, z kapsi kouka bageta a pres rameno demizon s vinem :) A etapy stejny, nebo delsi a kola proti dnesnim uplne kostitrasy. Jo a capka se zvednutym ksiltikem, to je zaklad... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rolas, prosim te, poslechni ty kluky tady a tu 26ku si nekupuj, ale posli mi na ni do SZ odkaz, at si ji muzu koupit ja.

Valassko na mtb, na ktery jsem se ptal... projel jsem Marikovsky singletrail. Najdete na trailforks. Doporucuju, pokud nevadi, ze je trail obcas tvrdsi nez vy. Traildorado uz neexistuje. No a navic jsem mel moznost pokecat rano a ted u piva s Tonym, kterej trasu postavil:)

A na margo 29, ktery jsou mnohem mnohem tezsi... kolik paru kol Tonyho 8miclenny particky melo rozmer 29? Spravna odpoved je jedna polovina. Jeden z nich experimentoval s 29 jako prednim kolem na Ibisu.

post-11423-0-19477000-1558209992_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Rolas, prosim te, poslechni ty kluky tady a tu 26ku si nekupuj, ale posli mi na ni do SZ odkaz, at si ji muzu koupit ja.

Valassko na mtb, na ktery jsem se ptal... projel jsem Marikovsky singletrail. Najdete na trailforks. Doporucuju, pokud nevadi, ze je trail obcas tvrdsi nez vy. Traildorado uz neexistuje. No a navic jsem mel moznost pokecat rano a ted u piva s Tonym, kterej trasu postavil:)

A na margo 29, ktery jsou mnohem mnohem tezsi... kolik paru kol Tonyho 8miclenny particky melo rozmer 29? Spravna odpoved je jedna polovina. Jeden z nich experimentoval s 29 jako prednim kolem na Ibisu.

attachicon.gif 20190518_114106_resized_1.jpg

Tony je borec. Taky mi ho poprve ukazal on. Zrovna to je jedno z mist, ktere jsem ti chtel doporucit :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...