wave ceptor Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Ten Avalanche od GT není vůbec špatný nápad, jezdil jsem ho jeden víkend když mi ho nechal na seřízení doma kamarád. Opravdu pohodlné kolo pro účel rekreačního ježdění myslím dobrá volba. Teda jestli fakt netrváš na trekingovém kole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Cube mi připomíná Montague Paratrooper bike . Líbí se mi celkem to GT. Díky za tip! Nikdo ještě neřekl Meridu (ze zcela nepochopitelného důvodu je mi ta značka sympatická), jsou špatné? Nejsem žádnej odborník,ale když jsem před 3 rokama kupoval kolo-taky okolo dvacky-jsem vyzkoušel hodně a nejlíp mi sedělo GT a ještě líp Merida,tu jsem koupil.Nejlepší je jít do krámu a vyzkoušet je,v to jak se ti na kole sedí,jezdí jsou velký rozdíly.Já si sedl na Meridu a věděl jsem,že je to ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WATCHES Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 A co tohle? http://www.sirer.cz/sortiment/kolo/trekingove-kolo-zenith/1190/8 Ale chce si to vazne vyzkouset nazivo a projet se... Jakou chceš velikost rámu 22´´ nebo radši 24´´ ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 No já mám skoro deset let Apache - teď už druhého, prvního zdědil mladej(spíš domácí alibi, abych si mohl koupit nového). Teď mám třetí sezónu "Apache blackhawk disc" a nemá chybu. Loňský model se dá koupit do 20K, je hezký, perfektně vybavený a lehoučký(cca 12kg). Mohu doporučit minimálně na vyzkoušení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Vysypal se mi pedál a nové nejdou dát klipsny, takže jsem nucen pořídit nějaké cyklotretry. Máte někdo nějakej tip, nebo alespoň radu na co si dát bacha? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Jevíčko je kousek od Olomouce. Někdy můžeme vyjet .... Okey ale jsem skoro pořád v Brně Když už v Jevíčku tak s dcerkou a ta ještě kolo nemá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Díky všem za tipy. Stavím se v nějakým cykloshopu a pokud mi něco půjčí, tak se svezu. Stejně asi prd poznám na těch pár metrech, ale kdo ví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 Vysypal se mi pedál a nové nejdou dát klipsny, takže jsem nucen pořídit nějaké cyklotretry. Máte někdo nějakej tip, nebo alespoň radu na co si dát bacha? Díky Ja bych si dal bacha asi jen na to aby Ti sedely a byly pohodlne, mam nejlevnejsi shimano a jsem spokojeny - SHIMANO SH-MT33, jezdim na MTB, pedaly ritchey. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 Vysypal se mi pedál a nové nejdou dát klipsny, takže jsem nucen pořídit nějaké cyklotretry. Máte někdo nějakej tip, nebo alespoň radu na co si dát bacha? Díky Třetí rok jezdím (cca 4000km/rok) crankbrothers candy . Po prvním roce se začaly zadírat a tak jsem je reklamoval (byla to ale moje chyba, nepromazal jsem je). Zpět mi poslaly nové a vyšší řadu. Prý je to jejich filozofie prodeje. Do Shimana jsem po radě kamaráda nešel, protože shimano mu moc fixovalo polohu nohy v jednom směru a jeho začaly bolet kolena. Crankbrothers umožňuje více pohybu do stran (vrtění) při šlapání. Tretry Lake - plná spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 (upraveno) :-D Rozhodne nebrat Crankbrothers - neda se tam stelovat vypinaci sila. Ze zacatku je dobre je mit povolene, pozdeji pritahnout. Se zvykanim ale pro zkuseneho klipsnare neni problem. Navic je to opravdu krok kupredu - bez naslapu maximalne tak do hospody. Doporucil bych shitmana, za ty penize neni co resit. A pokud mas sirsi nohu, tak boty specialized. Halt co clovek, to nazor edit: Kufr se na botu nemusi nasroubovat ouplne rovne, takze kdyz nekdo slape jako kachna, zadny problem... Třetí rok jezdím (cca 4000km/rok) crankbrothers candy ... Do Shimana jsem po radě kamaráda nešel ... Upraveno 22. dubna 2011 uživatelem mikymik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 Díky za rady, pedály mám (nějake AUTHOR jednostranně nášlapné, byly u kola). Nemám v tom úplně jasno, takže stupidní otázka, boty jsou univerzální? Když koupím třeba: http://www.cykloworld.eu/cz/obchod/detail/shimano-tretry-sh-mt42n/ ,tak to půjde na Author pedály? Pokud by se někomu chtělo doporučit/nedoporučit nějakou konkrétní botu (třeba z toho cykloworldu) budu jenom rád. Ještě štěstí, že mám ty pedály a nemusím studovat diskuze o crankbrothers. Najezdím tak cca 2000 za rok.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 Díky za rady, pedály mám (nějake AUTHOR jednostranně nášlapné, byly u kola). Nemám v tom úplně jasno, takže stupidní otázka, boty jsou univerzální? Když koupím třeba: http://www.cykloworld.eu/cz/obchod/detail/shimano-tretry-sh-mt42n/ ,tak to půjde na Author pedály? Pokud by se někomu chtělo doporučit/nedoporučit nějakou konkrétní botu (třeba z toho cykloworldu) budu jenom rád. Ještě štěstí, že mám ty pedály a nemusím studovat diskuze o crankbrothers. Najezdím tak cca 2000 za rok. Díky To by melo byt univerzalni, ty shimana mam skoro stejny bez ty prezky a v pohode bota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 Díky za rady, pedály mám (nějake AUTHOR jednostranně nášlapné, byly u kola). Nemám v tom úplně jasno, takže stupidní otázka, boty jsou univerzální? Když koupím třeba: http://www.cykloworld.eu/cz/obchod/detail/shimano-tretry-sh-mt42n/ ,tak to půjde na Author pedály? Pokud by se někomu chtělo doporučit/nedoporučit nějakou konkrétní botu (třeba z toho cykloworldu) budu jenom rád. Ještě štěstí, že mám ty pedály a nemusím studovat diskuze o crankbrothers. Najezdím tak cca 2000 za rok. Díky Na podrážku treter se montuje takova patka (měla by být součástí dodávky pedálů) a pak by to mělo jít i na ty authorské. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 (upraveno) Pokud k jednostrannym naslapum s ohradkou nedali kufry, tak bych asi radeji koupil nove, oboustranne. Hledat pak na rozbite ceste spravnou stranu neni to prave. A boty? Cim mekci, tim se v nich lepe chodi, ale hure jezdi na kole. Tlaci zkratka do chodidla na male plose. Urcite bych pri Tvych km/rok volil nejake tvrdsi. edit: a boty to chce rozhodne vyzkouset... Upraveno 22. dubna 2011 uživatelem mikymik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 Pokud k jednostrannym naslapum s ohradkou nedali kufry, tak bych asi radeji koupil nove, oboustranne. Hledat pak na rozbite ceste spravnou stranu neni to prave. A boty? Cim mekci, tim se v nich lepe chodi, ale hure jezdi na kole. Tlaci zkratka do chodidla na male plose. Urcite bych pri Tvych km/rok volil nejake tvrdsi. edit: a boty to chce rozhodne vyzkouset... Kufry tam asi jsou. Boty - vzhledem k tomu, je jezdím už asi 5 let v jedněch starých teniskách, uvažoval jsem, že koupím tretry tak max do 2000,-. Jak dlouho (kolik Km) tretry vydrží? Jinak díky za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 Levny tretry... chce to ohlidat vyprodeje, to je asi nejlepsi rada Ja jezdim v Northwave, 3 suchy zipy a relativne tvrda podrazka, normalne jsou okolo 2,5K, kupoval jsem za 1700, za tu cenu se daji sehnat asi i na webu. Ale presnej model Ti nereknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 (upraveno) Na platformovych pedalech se v teniskach slape dobre, na normalnich naslapech ne. 1. tretry (Diadora) jsem mel asi 5 let, najezdil na nich cca 15 kkm a ted v nich jeste dela paradu jeden kamarad. Pak jsem znovu poridil stejnou znacku a po zhruba mesici mi vzdycky praskla podrazka, 3x. Ted mam ty spesly a spokojenost. Na botach bych nesetril. edit: NW jsou obecne dobre boty, ale mne nevyhovuji tvarem. Jsou dost do spicky. Upraveno 22. dubna 2011 uživatelem mikymik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 Snad poslední otázky. Asi pojedu kolem cykloworldu, tak co byste doporučili z těchto:http://www.cykloworld.eu/cz/obchod/detail/sidi-tretry-bullet-2-stribrna/http://www.cykloworld.eu/cz/obchod/detail/shimano-tretry-sh-m123b/http://www.cykloworld.eu/cz/obchod/detail/shimano-tretry-sh-m087s/ No a poslední pro Mikymik jak je to s velikostí těch spešlu? Když mám boty 43, dá se očekávat, že 43 spešl bude zhruba odpovídat? Našel jsem na netu dobrou cenu, tak bych to zkusil risknout, v nejhorším bych jim to poslal zpět?Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 Mam boty 45 - 46, ty tretry jsou 46. U treter prilis nevadi, kdyz jsou o chlup vetsi, i kdyz verim, ze s tim nemusi kazdy souhlasit.Boty na Tvych lincich vypadaji opravdu dobre. Mozna ty posledni budou krapet takove gumovejsi, tezko rict. Shimana jsem take zkousel a mel jsem z nich divny pocit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 mne tvrde tretry nevyhovuju,jazdim kotnikove adidas,tiez maju podrazku gumovu a strednu tvrdost,ale vyhoda je v tom ked treba nosit alebo tlacit bike,tak sa v tom dobre chodi aj v tazkom terene(kazdy uprednostnuje ine)zvaz si to aj podla toho co jazdis a kde,hlavne ked mas moznost vyskusat tak ti to moze obmedzit zbytocne pokusy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky