Jarett Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Odesláno 23. září 2011 Tak se nám dámy a pánové blíží konec cyklo sezóny. Jakou jste ji měli? .... se zúčastním Oderské mlýnice .... Sportu zdar, cyklistice zvlášť ! Tak to se na Mlýnici potkáme ... najel jsem cca 12tis, tak se snad budu motat někde vpředu v dresu České spořitelny ... po závodě na ruce RLX
pavel67 Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Odesláno 23. září 2011 Tak to se na Mlýnici potkáme ... najel jsem cca 12tis, tak se snad budu motat někde vpředu v dresu České spořitelny ... po závodě na ruce RLX Já se budu motat vpředu jenom při startu v dresu RUUKKI. Nerad se cpu dopředu, protože logicky tam mají být ti, co sezóně obětovali čas, námahu a peníze, ale to víš, startujeme v barvách reg. sponzora, a říká se ,,koho chleba jíš, toho píseň zpívej'' , takže musíme stát vpředu. Pojedu na žlutém žebřiňáku s lupajicími nášlapy. Teď už odjíždím na sraz, bude tam na penzionu nějaké mecheche , snad se tam nezmrtvím. Letos to prostě beru, jak sa u nás praví ,,free''. Během závodu a po něm vnitřně orosené PS ll .
wave ceptor Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Odesláno 23. září 2011 Pavel 67:Já se budu motat vpředu jenom při startu v dresu RUUKKI. Nerad se cpu dopředu, protože logicky tam mají být ti, co sezóně obětovali čas, námahu a peníze, ale to víš, startujemev barvách reg. sponzora, a říká se ,,koho chleba jíš, toho píseň zpívej'' , takže musíme stát vpředu. To mi chceš říct že máš sponzora? A za co tě sponzoruje? Za to že najedeš když se daří 4000km za rok? (já vím letos jenom 2000). To moje manželka najede za rok jenom do práce a zpět 3500.....
pavel67 Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Odesláno 23. září 2011 To mi chceš říct že máš sponzora? A za co tě sponzoruje? Za to že najedeš když se daří 4000km za rok? (já vím letos jenom 2000). To moje manželka najede za rok jenom do práce a zpět 3500..... Ježíš nebuď !!! Já se tady přece nabiju v prsa, jaký jsem borec s mým ročním nájezdem. Ale víc časově fakt nestihnu, a je to pro mne pořád dobrá zábava. A k tomu sponzorství - prostě dodavatel plechů, do firmy kde pracuji, nás oslovil, jestli se chceme zúčastnit závodu, tak nám dá dres, zaplatí startovné a zajistí nějaké místo na startu. Toť vše. Žádná ročni apanáž se nekoná. P.S. Gratujuju k cyklomanželce. Když já ukecám tu moji k vyjížďce, tak v té ,,šílené rychlosti'' skoro nemůžu udržet rovnováhu. Onehdá, když v polovině vyjížďky, vypila skoro celé pivo, stala se z ní taková přítulnice, že mi jejím řidítkem, zajela do rozevřené kapsy mých kraťasů, chvíli jsme jeli spojení jak pejsci a potom jsme si dali grupáček. Já, ona, moje kolo, její kolo...
wave ceptor Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Odesláno 24. září 2011 Jo ták, tak to tomu už rozumím. A dobrý příběh s manželkou máš, taky jsem něco podobného se zaháknutím zažil. Jsou to krásné pády.....
Návštěvník admira Odesláno 27. října 2011 Nahlásit Odesláno 27. října 2011 GPS navigace pro cyklisty.
johny357 Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 GPS navigace pro cyklisty. GPS neeee... tim to jezdeni uplne ztraci atraktivitu, dyt GPS je nuda!!!!!
nAscA Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 Tak zalezi kde jezdis. V lese jsem ho jeste nepotreboval, ale kdyz hledam po Praze na kole cislo popisne, tak se hodi. Ja jsem schopny, kdyz se setmi, se na kole ztratit i v centru Prahy
Qvido Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 Včera super počasíčko, měl jsem odpoledne dilema jestli motorka nebo kolo, vyhrálo kolo a nádhernejch 20 kiláčků po lese
obchodnik-o3 Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2011 Včera super počasíčko, měl jsem odpoledne dilema jestli motorka nebo kolo, vyhrálo kolo a nádhernejch 20 kiláčků po lese super ako kde,nad mestom v lese hmla,chlad a prva tohorocna jazda po nejakom sajrajte ako sneh a v meste pekne slnecno
pavel23 Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 Tak jsem si dnes udělal radost a jsem nadšený. RB CRR moc jsem ho chtěl, dnes přišel rám a musel jsem to hned poskládat. Jen se projedu asi nejdřív na jaře, zdravotní důvody. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pavča Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 No tak to je radost, to gratuluji, vypadá to nádherně. Už aby bylo jaro!!!
pavča Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 Napadla mě jedna otázka: je vhodné kolo na uskladnění přes zimu nějak připravit? Třeba snížit tlak v pneu, něco povolit, atd.? Díky.
Hasič Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2011 Napadla mě jedna otázka: je vhodné kolo na uskladnění přes zimu nějak připravit? Třeba snížit tlak v pneu, něco povolit, atd.? Díky. Jestli bydlíš v Ostravě, tak ho dej na řetěz, přivař ho jeklem topení, dej k němu kobru. Tak praví Hasič
Návštěvník admira Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 http://www.insomniabikes.cz/
obrbobr Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 fakt pěkný, přesně tohle si chci po novým roce postavit, prakticky ty samý komponenty, možná snad kliky XT. Ale bude černej pirate black, epicon taky černej. Jaká je to velikost rámu, odhaduji L. Není tajemství cena? Tak jsem si dnes udělal radost a jsem nadšený. RB CRR moc jsem ho chtěl, dnes přišel rám a musel jsem to hned poskládat. Jen se projedu asi nejdřív na jaře, zdravotní důvody.
pavel23 Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 (upraveno) Je to velikost L. Kliky jsem chtěl taky XT, ale rozdíl ve váze je jen 40g, tuhost lepší SLX a cena u XT je o min. 1000, kč. Cena tajemství není, kolem 28500,nemám to na kačku přesně spočítaný. Jedna fotka ze zahrady dnes. Mám foťák k ničemu, no je vlastně dcery. Musím něco koupi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. listopadu 2011 uživatelem pavel23
obrbobr Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 Ahoj, díky za odpověď , o těch klikách jsem to slyšel taky, měl jsem je na Cube, ale moc mi nesedly, spíš ten počet zubů, možná vezmu ty RaceFace Evolve. Opravdu moc pěkný kolo, v jednoduchosti je krása, což v dnešní době platí obzvlášť, kdy většina seriových kol vypadá jak omalovánky. Přijde mi, že designeři už nevědí roupama co dělat. Bílá barva se mi moc líbí, ale měl jsem ji a musím říct, že není moc praktická, z naneseného bláta jsem mohl vždycky zbláznit, když je kolo čistý tak vypadá báječně, ale s tím asi počítáš. Na jaře se taky pochlubím. Je to velikost L. Kliky jsem chtěl taky XT, ale rozdíl ve váze je jen 40g, tuhost lepší SLX a cena u XT je o min. 1000, kč. Cena tajemství není, kolem 28500,nemám to na kačku přesně spočítaný. Jedna fotka ze zahrady dnes. Mám foťák k ničemu, no je vlastně dcery. Musím něco koupi.
pavel23 Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2011 Tyhle kliky RaceFace Evolve jsem měl koupit taky, doporučuji. Mám na SLX 44 zubů. S tou barvou to máš jedno, ta černá s bahnem taky nic moc. Měl jsem starý kolo v barvěn titan a taky to bylo vidět dost. Měl jsem tmavý, tak teď světlý. Už se těžším až vyjedu.
obrbobr Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2011 Takže jsi to postavil na 9-ti kolečku? To chci udělat také a možná komplet SRAM 9, docela mě zaujalo ač jsem SRAM nikdy neměl, uvidím. Tyhle kliky RaceFace Evolve jsem měl koupit taky, doporučuji. Mám na SLX 44 zubů. S tou barvou to máš jedno, ta černá s bahnem taky nic moc. Měl jsem starý kolo v barvěn titan a taky to bylo vidět dost. Měl jsem tmavý, tak teď světlý. Už se těžším až vyjedu.
Doporučené příspěvky