African Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Odesláno 19. června 2012 Sorry za OT: Kurňa Africane, nemůžeš psát normálně? Šišulky, nápadek, Cannondejlek... Nemáš Google překladač, nebo co jako? Šišulky - peníze Nápadek - nápad Cannondejlek - Cannondale Tak a teď jsem zvědavý co poradíš, kdyš už víš o čem je řeč
African Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Odesláno 19. června 2012 Mně na tom Kanónu moc nejede ta vidlice.. řešim teď něco podobnýho, ale každopádně dopředu chci Foxe. Foxe jsem nezkoušel, tak nevím, ale Rock Shox jsem měl na většině kol a spokojenost, poslední kolo mám asi 5 let a bez údržby vidle příjemně maká jak nová. A že se s kolama při sjezdech moc nemazlím Ale kdyby na tom byl Fox, rád bych zkusil klidně něco nového, to zase jako jo" Myslíš, že je lepší?
filo-boxer Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Odesláno 19. června 2012 Nemáš Google překladač, nebo co jako? Šišulky - peníze Nápadek - nápad Cannondejlek - Cannondale Tak a teď jsem zvědavý co poradíš, kdyš už víš o čem je řeč Ty seš ale volíček'
Micey Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Odesláno 19. června 2012 African: Jo, Fox mi přijde lepší, takovej.. bytelnější, mám z toho chodu prostě lepší pocit (taky je dražší/na dražších kolech). Ovšem po zkušenostech s Manitou R7 je ten Recon ještě zlatej.
FrantisekH Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Odesláno 19. června 2012 Chlapíku, než jsem bral svýho ex6 mi hodně lidí doporučilo model vyšší a to EX7 http://www.kola-visek.cz/index.php?page=detailsort&id=3007 http://trek-bikes.cz/cs/trek/archiv-kolekci/kolekce-2011/horska-kola-11/singletrack-trail/fuel-ex/fuel-ex-7-2011 s panem Víškem je výborná komunikace, možná by tě zaujalo.. já na treka nedám dopustit
African Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Odesláno 19. června 2012 Chlapíku, než jsem bral svýho ex6 mi hodně lidí doporučilo model vyšší a to EX7 http://www.kola-visek.cz/index.php?page=detailsort&id=3007 http://trek-bikes.cz/cs/trek/archiv-kolekci/kolekce-2011/horska-kola-11/singletrack-trail/fuel-ex/fuel-ex-7-2011 s panem Víškem je výborná komunikace, možná by tě zaujalo.. já na treka nedám dopustit Díkas za tip Františku, jako upřímně mě vyrazil Trek dech, vypadá hodně dobře a navíc je mi tato značka také velmi sympatická Já osobně dávám přednost tady tomu typu přepákování, měl jsem s tím Rock machinu a v terénu se choval na výbornou. Co je to ta slitina Alpha Red (ZR 9000), nevíš?
FrantisekH Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Odesláno 19. června 2012 (upraveno) po pravdě nevim ale mam to tam asi taky.. kdybys měl cestu k nám tak bych tě klidně nechal na šestce projet, každopádně Praha je blíž a p. Víšek je docela fajn chlap, taky jsem zvažoval tohle kolo a s p. Víškem jsem byl dost v kontaktu, nakonec to vyhrála šestka .. ušetřených osm tis nenajdeš na ulici..a na to moje ježdění mi stačí.. EDIT: Jen co vím od prodejce tak je to nějakej jejich patent, kde je prý zasahováno do mřížky slitiny pro větší pevnost a nižší váhu, pro tohle mam slabost jelikož mam brejle s TitanFlexu a samotný rám je napouštěn olejema formován ve vodní lázní, hydroforming se prý tomu říká.. jelikož tohle jde mimo mě tak mu jenom věřím Upraveno 19. června 2012 uživatelem FrantisekH
African Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Odesláno 19. června 2012 (upraveno) po pravdě nevim ale mam to tam asi taky.. kdybys měl cestu k nám tak bych tě klidně nechal na šestce projet, každopádně Praha je blíž a p. Víšek je docela fajn chlap, taky jsem zvažoval tohle kolo a s p. Víškem jsem byl dost v kontaktu, nakonec to vyhrála šestka .. ušetřených osm tis nenajdeš na ulici..a na to moje ježdění mi stačí.. EDIT: Jen co vím od prodejce tak je to nějakej jejich patent, kde je prý zasahováno do mřížky slitiny pro větší pevnost a nižší váhu, pro tohle mam slabost jelikož mam brejle s TitanFlexu a samotný rám je napouštěn olejema formován ve vodní lázní, hydroforming se prý tomu říká.. jelikož tohle jde mimo mě tak mu jenom věřím Hm Františku, jako super Zítra se s p.Víškem spojím a pokecám s ním, moc se mi také líbí možnost zaplatit půlku a zbytek ve 4 splátkách bez navýšení, to by mi pomohlo, protože penězi zrovna v této době neoplývám Já myslel, že Trek je cenově daleko výše, tak jsem na něj ani nekoukal, ale jako dobrý, ty slevy modelů 2011 má výrazné. Ty jsi asi s kolem spokojený, že? Blbá otázka, to by jsi mi ho přeci nedporučoval, že Celkově kolo dle mého gusta, hlavně dobré míry zdvihu odpružení a ještě k tomu Foxy, které Micey také upřednostňoval" Děkuji za tip Upraveno 19. června 2012 uživatelem African
B.F.G. Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Odesláno 19. června 2012 Chlapi, jdetě s Trekem plz do p....e Fakt nechápu co na něm vidíte, a ještě méně proč to tak kladně všichni hodnotí, když to je naprosto tuctový kolo... myslím to zejména funkčně. Cannondale = LEFTY!!! RS a Fox je asi tak na stejno, RS je každopádně i na OEM montáž podstatně levnější než Fox, proto je taky na levnějších modelech. Netvrdil bych, že Fox chodí nějak výrazně líp (obecně).
African Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Odesláno 19. června 2012 Chlapi, jdetě s Trekem plz do p....e Fakt nechápu co na něm vidíte, a ještě méně proč to tak kladně všichni hodnotí, když to je naprosto tuctový kolo... myslím to zejména funkčně. Cannondale = LEFTY!!! RS a Fox je asi tak na stejno, RS je každopádně i na OEM montáž podstatně levnější než Fox, proto je taky na levnějších modelech. Netvrdil bych, že Fox chodí nějak výrazně líp (obecně). Ahojda, jsem trochu čekal, kdy se ozveš ,koukal jsem do historie, že jsi tenkrát Františkovy doporučoval spíše Giant" Mě osobně musí značka oslovit a prostě Giant, Merida, Kellys a podobné absolutně nic neříkají i přes to, že to jsou určitě výborná kola" Pár Treků tady v okolí kluci mají a vždycky se mě moc líbily, před chvílej jsem volal klukovy, který má již chvíli Remedy 8 a to vše k plné spokojenosti. Myslím si, že za ty prašule to bude solidní kolo. Každopádně na to koukáš profesionálně, to chápu, ale myslím, že já v cenový relaci do 50 papírů při tom mém sjezdu moc rozdílů nepoznám, ale tím nechci říkat, ať je Trek jaký je, beru ho, to né" Te´d čtu recenze a zatím paráda, spíš mě na to mé blbnutí spíše sjezdy začíná zajímat Remedy 8 s vyšším zdvihem" Určitě si ho také vyzkouším a uvidí se, třeba nebudu spokojený a budu koukat dál, času dost"
African Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Odesláno 19. června 2012 A třeba tento sjezďák Neříkej mě, že to ti kluci americký neuměj To je přeci parádička" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
B.F.G. Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Odesláno 19. června 2012 Pro mě je sjezďák tohle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 20. června 2012 Nahlásit Odesláno 20. června 2012 Krása nesmírná, to jako jó, ale tipuji ještě tak 2x vyšší cenu než u Treka, takže cca. 400.000,-Kč ? Jinak pokud máš nějáký dobrý nápad fulla do pajdy, budu jenom rád. Vím, že tomu hodně rozumíš, tak budu mít aspoň více variant a nad čím přemýšlet"Ale určitě nechci Kelly, Giant, GT, Merida, Mongoose, Schwin, 4ever" U mě je to srdcovka a tyhle značky znám od kluků, co je mají a mě prostě tyto kola nikdy neoslovily, takže se mnou žádná sranda
African Odesláno 20. června 2012 Nahlásit Odesláno 20. června 2012 (upraveno) Tak po dnešku malé zklamání, Treky Ex 7 modely 2011 v mé velikosti jsou vyprodány, aspoň za tu akční výbornou cenu Zbývá jedině 2012, ale to už je o deset dražší, sice tam je nový dvoukomorový zadní tlumič, ale to je vše, jinak všechno ostatní při starém" Do pátku mám zamluvenýho původního Cannondejla, co jsem chtěl, jelikož jsem ho objevil kousek ode mě za tašku hrušek, tak se na něm jedu projet a uvidí se" No hledám dál" Jakou máš Františku velikost toho Treka? Já měřím 170cm a doporučily mě 17,5" Cannondale je 18", stejně jako můj Rock machine. Upraveno 20. června 2012 uživatelem African
FrantisekH Odesláno 20. června 2012 Nahlásit Odesláno 20. června 2012 ahoj. ja merim 181 a mam 18.5 ram...
B.F.G. Odesláno 20. června 2012 Nahlásit Odesláno 20. června 2012 Čoveče budeš se divit, ty kola stojí tak cca stejně plus mínus. Osobně bych ti doporučoval max 17" při této výšce. Ale Cannondale už nemám v oku, velikosti měnili(zmenšovali). Osobně bych loboval opět za TOHLE kolo v Mku :F
African Odesláno 20. června 2012 Nahlásit Odesláno 20. června 2012 Čoveče budeš se divit, ty kola stojí tak cca stejně plus mínus. Osobně bych ti doporučoval max 17" při této výšce. Ale Cannondale už nemám v oku, velikosti měnili(zmenšovali). Osobně bych loboval opět za TOHLE kolo v Mku :F Taky si říkám tu 17" - 18" max. dle výrobce. Ten Giant se mě líbí, ale jak říkám, značka mě nějáko neoslovuje, zkusím se na cestách na něj někde mrknout a třeba mě chytne. Našel jsem ještě zajímavého Scota SPARK 60 2012 a kámoš od mé holky jezdí závodně za firmu Ghost, ale tato značka mě už vůbec nic nešíká, co myslíš? http://www.bikeparkmost.cz/_/vyprodej-kol-scott/scott-spark-60-2012-celoodpruzene-kolo/ http://www.ghost-bikes.cz/34271-ghost-rt-lector-5700 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
B.F.G. Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Odesláno 21. června 2012 Ghosty jsou pekny dizajnove - fakt moc ale neoslovuje me to jejich sto let stare vahadlo (to dela kazdej uz 12 let). Spark je novinka neznam ho a obecne Scott mi prijde dost kratkej posedem. Starej Spark byl dobrej ale na me moc velka stihacka. Novej ma uz normalnejsi zdvihy ale cenove moc v pohode asi nebude. Navic mely vsude kluzna loziska fuj :-) Jeste bych se byt tebou podival jestli nenajdes nekde FSRko to ie prima kolecko. Na cyklobazaru ted nedavno nejake "nove" bylo.
African Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Odesláno 21. června 2012 Díky moc B.F.G za každou radu, ale zatím se stále řídím srdíčkem, jsem hroznej Našel jsem poslední kousek Cannondejla RZ 120 3, ale rok 2011, který je údajně lépe vybavený, než ten letošní kousek, navíc bezkonkurenční cena pětatřicet, luxus a splátky bez navýšení, to se hodí" Zítra jedu mrknouti, zkusím pojezdit a uvidím" O víkendu máme nějáké sjezdíky, tak spěchám, jsem blázen, ale je to jako vždycky, už si na sebe začínmám zvykat"http://www.vltava2000.cz/silhavyramala/GoodsDetail.asp?strGoodsID=7252 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky