Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Díky moc B.F.G za každou radu, ale zatím se stále řídím srdíčkem, jsem hroznej :oneeyed02: Našel jsem poslední kousek Cannondejla RZ 120 3, ale rok 2011, který je údajně lépe vybavený, než ten letošní kousek, navíc bezkonkurenční cena pětatřicet, luxus a splátky bez navýšení, to se hodí" Zítra jedu mrknouti, zkusím pojezdit a uvidím" O víkendu máme nějáké sjezdíky, tak spěchám, jsem blázen, ale je to jako vždycky, už si na sebe začínmám zvykat"

http://www.vltava200...strGoodsID=7252

Jestli jedeš do Plzně, tak by jsi se mohl zastavit na kafe..i když jsem do šesti v práci :-(

Odesláno

To B.F.G: Ale to už by zase nestálo tyhle money, jsem koukal, že některé kousky stojí pomalu jak samo kolo :D Za pár let nějákou doporučíš"

To FrantišekH: Bohužel, rád bych s tebou dal kafíčko, ale jedu Hradec Králové, příště :smile_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

To B.F.G: Ale to už by zase nestálo tyhle money, jsem koukal, že některé kousky stojí pomalu jak samo kolo :D Za pár let nějákou doporučíš"

To FrantišekH: Bohužel, rád bych s tebou dal kafíčko, ale jedu Hradec Králové, příště :smile_anim:

já myslím, že B.F.G. měl na mysli lefty :)

http://youtu.be/_WlRqcAQr2w

Odesláno

single speed /furtka... Na tu furtku si nějak nemůžu zvyknout

Parádička! Mám hroznou chuť si taky postavit nějaký vymazlený singlespeed. Jenom nevím kam bych na tom jezdil. Ale když ony jsou tak hezké :D

Odesláno

Dneska se jako prodávají kola bez šlapek?? :D Asi jsem staromódní" Hm" S prodejny mi volali, jaký chci k tomu šlapky, že u toho nejsou, to asi ta sleva :D

Odesláno

Taky jsem si pedály musel dokupovat samostatně, nebo spíš vybrat, prodejce mi je k tomu dal grátis za nákup... 

Mě už asi víš co" Byl ze 44 na 38 a já ho ukecal na 35, takže budu rád, když tam bude sedlo :D V jednu jedu mrknouti na toho krasavce, tak se mo moc těším :rolleyes:

Odesláno

dotaz... neválí se někomu doma zbytečně nějaká masivní vidle se zdvihem kolem 120 mm (A-Head) v jakémkoliv stavu sz ...pls

Odesláno

Jop, byla to láska na první pohled a jelikož nejsem moc náročný, tak jsem si ho vzal :smile_anim: Prodavač v HK úplně luxusní pán, hodinu se mi věnoval, kolo jsme doplnily nějákými karbonovými doplňky a jel sem" Tak jsem tam pokoukával po těch Lefty a řeknu Vám, je to nádhera, málem jsem si jednoho na splátky odvezl, ale pak jsem si řekl, ty vole, kolo za osm pětek? Nejseš na bednu? Ustoupil jsem, ale chápu lidi, kteří si to kolo koupí, je to pecka" A přepákování na Jekylovi mě úplně rozsekalo, nádhera" Trochu jsem ho poladil, zítra bohužel celý den motorka, ale už v neděli ho seznámím s naším okolím, jsem si jistý, že se mu bude u nás líbit :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Kluci, já jsem ale smolař :oneeyed02: Dneska ráno jsme se sešli, že vyjedeme řádit a kámoš, co jezdí závodně mě říká, proč jsem si koupil vekikost L, (19"-20"), že to je na mě trochu velké? A já říkám, že je to M (17"-18"), kámoše jsem rozchechtal, tak jsme hledali, našli označení rámu a ono skutečně L" To je konec, jsem smutný, nikam jsem s nima nejel" Ale volal jsem prodejci, super přístup, moc se mi omlouval, zítra ho mám dovézt a vyřešíme to, sám myslel, že je to size M a mám to tak i na účtence. Horší, že modely 2011 už nejsou k sehnání, tak si možná odvezu konečně Lefty :D

Odesláno

Původně sem to nechtěl psát, abych nebyl za věčného frflala. Tak jak to bylo na fotce, to bylo na tebe velký. Fakt potřebuješ Mko.

Odesláno

Hm kluci, je to tak, mě to celkem vyhovovalo, ale před barákem. Pár kamarádů tento mistake s velikostí rámu již mají za sebou a říkaly, pár desítek hodin v terénu a hodím kolo nas.... ze skály, prostě potřebuji menší :) Já jsem ale jel pro M, i B.F.G tak radil, ale prodejce mi prostě vrazil L, to se asi stává, hlavně, že jsme si toho všimli a kolo nezničily, mohlo mě zůstat a co pak? Asi by bylo brzy za polovic v sekci Prodám :D Jinak mi dnes kámoš předčasně vrátil mého šakala, kterého jsem mu zapůjčil na víkend, tak jsem narychlo vyjel zalejt žal, šset kousků Plzničky funguje, už je zase dobře, ale ráno jsem byl tedy pěkně vytočenej :D O dalším průběhu budu pilně informovat, jio a Lefty? Na to upřímně nemám money, takže to nehrozí, i když je to pecka :guitar:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...