kupko Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2016 tak dnes ráno jsem zjistil, že jsem včera ještě navíc píchnul...opravdu skvělá bilance Kdyz se dari tak se proste dari :-(
Lobber Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2016 Gusto: koukám, že taky nějak dobře boduješ Když jsem se dnes koukal ráno na teploměr a viděl +7 tak mi to nedalo a od 10 do 15:00 jsem lítal po lese... bylo opravdu krásný teplo... Cestou z5 jsem se vracel po cestě, kde na mne bafly ty srnky. A ani nevím proč, ale po průjezdu osudným místem, jsem si nějak uvědomil, že jsem ho nejel ani krokem nějak zapracovalo podvědomí a šnek by byl možná v dané pasáží rychlejší ...
kupko Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2016 Lobber pěkné fotky hlavně ta poslední u nás dneska stále leje jako z konve snad bude zítra lépe . Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Lobber Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2016 Kupko: Děkuji, no tady byla dopoledne Děsná mlha, ale k odpolednu se to začalo roztrhávat. Místy poprchávalo, ale opravdu nic extra... A cestou jsem ještě potkal bráchu na rybách, tak jsem si při odpočinku a cigárku, ještě stihl zavláčet :0D...
kupko Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2016 Tak že příjemně stráveny den :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
TLD Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2016 Pekny fotky. Co to sedlas za strojovnu?
Lobber Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2016 (upraveno) Děkuji, děkuji... . Úplná klasika nic extra : Spešl HardRock sport 29 Edit: Kupko: to ano... nestěžoval jsem si Upraveno 19. listopadu 2016 uživatelem Lobber
Jiřina Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2016 To ze mejezdim jeste neznamena ze kolo stoji jen tak Sent from my iPhone using Tapatalk
kupko Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2016 Jiří moc pěkný :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
kupko Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 Tak dneska bylo super ale dřina jako prase co záběr do pedálu to prokluz :-) jezdil jsem v lese kde byla vrstva listi a bahna krásně to klouzalo několikrát mi to pořádně ustřelilo a naštěstí bez pádu :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Lobber Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 Skvělé fotky Kupko... Vypadá to na skvělou relaxačně-naučnou projížďku ... Imho, jsi se mohl po příjezdu hodit hned celej do pračky co :0D
kupko Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 Jo kolo i ja jako prase byla to makačka a také mi pořádně ustřelilo přední kolo jak jsem vyjížděl na bunkr nechybělo moc a sletěl jsem do betonového příkopu a to by už nebyla sranda :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Jiřina Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 Tak ja dnes jen umyval, dělal servis a kochal se jak to mpám krásnééééé No a zkoušel novy foťák Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 Martine, parádní fotky...dnes taky bylo krásně. Bohužel žena marodí, ta nejmladší taky, tak jsem dnes pečoval celý den o rodinu. Tak snad v týdnu se dostanu. Telefon už mám novej, tak mám co rozbíjet zase Jiřino, stav se tady...potřebuju to taky vošplejchnout a vyfotit si to taky můžeš
roura74 Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 @Kupko paráda. @Jiřina Jiří co jsi pořídil za foťák? Taky jsem dnes opláchl bláto. Zítra namažu a snad taky vyjedu, ale dost tu fouká. Ještě si musím pořídit nějaký boty na zimu na platformy.
Jiřina Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 @Roura74 Olympus OMD EM 10 mk ii Sent from my iPhone using Tapatalk
roura74 Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 @Roura74 Olympus OMD EM 10 mk ii Sent from my iPhone using TapatalkTak ten zřejmě nebude "bike friendly". :-)
Jiřina Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2016 @roura74 no prave na bajk jsem si ho kupoval... Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky