roura74 Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2016 Konečně v pedálech. Říkal jsem si, že po těch třech větrných dnech bude vše vyfoukané a suché. Po 4 km už jsem byl v mlze a mrholení, ale nelitoval jsem ani vteřinu. Byla to paráda průměrně 3 stupně, na kopcích všechno nacucaný jak houba, potoky plný vody jak roztál sníh. Byl jsem asi letos naposledy na Alfrédce a dál na Skřítek což je přes 1100 mnm. Užil jsem si těch 66 km a skoro 1300 m výškovejch ohromě. Moc jsem nefotil abych nevychládl.
Gustaf Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2016 Super fotky...hlavne ta druhá. Já mám v plánu zítra noční rejs. Tak snad to zas někde nepolozim...
kupko Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2016 Ondro koukám že jsi už dál na kolo nové nálepky . Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
roura74 Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2016 Ondro koukám že jsi už dál na kolo nové nálepky . Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkTy už tam mám 2 měsíce. :-) Ale nedrží. Za chvilku je sundám, nebo vyměním ráfky.
kupko Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2016 Ty už tam mám 2 měsíce. :-) Ale nedrží. Za chvilku je sundám, nebo vyměním ráfky.Výměn ráfky bude to mnohem lepší Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
TLD Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 Par dni sem na kole nebyl, tak jsem vyjizdel hodne natesenej. Mrholeni a teplota evokovalo jaro. Jsem zase jako dobytek, ale super relax. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tommas4 Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 Že já sem lezu jako. Dneska odpo jsem měl čas a bylo hezky, říkám si že bych vyrazil na kolo, koukám na něj, koukám,pak si vzpomenu na tohle vlákno a napadlo mě že na veteránovis 26 kolama abych jako nevypadal divně.Tak jsem šel běhat... pfff. . . tak třeba tím zhubnu na nějakoupřijatelnou váhu a pak si za odměnu koupím kolo asi Nemám vás rád za ty fotky, aby bylo jasno.
Gustaf Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 tak dnes jsem dal s kámošema noční rejs. Všude bahna jako v prdeli...cesty od lesáků totálně dokurvený...ale stálo to za to. Kolo obalený bahnem a já taky
tommas4 Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 Jakej noční race? Je teprve osm hodin?!
Gustaf Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 tak jel jsem v 5 a to už je stejná tma jako teď
spineshank Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 tak jel jsem v 5 a to už je stejná tma jako teď doufám že tel si měl v pravé zadní kapse......D
spineshank Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 Abys pak neměl větší spotřebu mobilů jak řetězů za sezónu. ..D
Gustaf Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2016 no, dával jsem si pozor...to by se mi pak moc nevyplatilo, kupovat po každým švihu novej mobil
TLD Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2016 Dneska je extra hnusne, mrholi, vlezla zima..., ale dopo na biku jsem si neodpustil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
salad Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2016 Ahoj všem,včera jsem se musel taky trochu svézt. Nějak mi ten krátký zimní den nevyhovuje. Než dorazím domů z práce, je tma...V lese je poslední dobou poměrně velký pohyb. Co se vrátila většina lesů v okolí církvi, těží se dřevo jako blázen. Cesty rozbitý, že to nepamatuju.Snad je to můj subjektivní pocit. Ale zpět, na Studené Loučce byla kosa jak na pincku, přesto jsem byl spokojenej. Trocha toho bláta se taky umeje... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kupko Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2016 Tohle pocasi me poradne stve clovek se pul hodiny obleka vyleze ven a zacne lejt jako z konve tak kolo zaparkovat a sundat ze sebe nekolik vrstev obleceni :-(
Doporučené příspěvky