Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Volove :-) Lector je bomba ale doufám že se dostanu na váhu něco pres 7 kg letos jsem každý týden jezdil na bajku Beskydy na otočku 160km na novém fitnesu za stejný čas u jedu více km. nebo budu dříve doma :-) jasně že bude obleček však jsi viděl kolik jsem měl balíčku dresu :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odesláno

tak to bude pěknej vánoční dárek. A já myslel, že se vytáhneš s tím lectorem na eaglu :-D

No až žena čirou náhodou zajde doma ke me dílny tak bude opravdu veselo proč máš 4 kola a proc máš tolik hodinek a proč máš tolik nožu :-) nestačí tu jedno kolo jedy hodinky a jeden nůž ne nestačí tomu nerozumíš :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odesláno

Martine, 160km jako jeden trip kazdej tyden, to je husty. Musis slusne rychle regenerovat. i kdyz, tu pomerancovou dobrotu si palil pekne dlouho :) Fuj, je me ouzko, jak si na to vzpomenu:)

Odesláno

Martine, 160km jako jeden trip kazdej tyden, to je husty. Musis slusne rychle regenerovat. i kdyz, tu pomerancovou dobrotu si palil pekne dlouho :) Fuj, je me ouzko, jak si na to vzpomenu:)

:lol2:  :lol2:  :lol2:

Odesláno

Sakra bych si dal, bez pomerance:)Tak to mame asi stejny... uz mam pripraveny hadry na zitra, tak doufam, ze bude alespon trosku slusne ... Tak dve hodky v lese, uz se tesim :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...