African Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 To je asi můj největší problém, že mi to RZ hodně vyhovuje, něco jsem s ním prožil a mám ho rád. Bude to jednou smutné loučení.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2017 tak po včerejších 58km jsem si dnes dal solo 40km a super...počasí bylo akorát. No a bahna bylo taky dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Procházka Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2017 Ahoj kluci, je tu někdo jezdí na kole z Plzně? Mtb i sinice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2017 Pěkně trénuješ :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2017 Pěkně trénuješ :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalkjj, snažím se využít každý chvilky btw, s kolem jsem zatraceně spokojenej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2017 Ahoj kluci, je tu někdo jezdí na kole z Plzně? Mtb i sinice?já kousek od západně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Procházka Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2017 prima, na fotkách to vypadá na pěknou krajinu. Já na mtb jezdím Brdy, Ruda, Šumava na západ to neznám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2017 No, já jezdim vetsinou kolem komima...tady u nás, ve Stribre jen když je někde závod, tak občas vyrazím za humna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Kolegáčkové, v sekci prodeje nehodinkového zboží nabízím helmu UVEX pro větší hlavinku, jestli někoho tlačí helma, tak tahle určitě nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Konečně mi skončila zima a můžu si užívat bajk. Dnes krásný 2,5 h po lesech, polích a dědinách, kde už jsem dlouho nebyl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Zdravíme z jihu s @jiřina a @kupko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Super kluci, užívejte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Užíváme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Po dvanacti dnech na biku. Byl jsem moc natesenej, jinak bych dneska nejel. Je strasne hnusne, vitr, zima a dost chcije. Prijel jsem durch a totalne zadelanej. Ale nelituju ani jednoho zrnicka blata co budu muset dostat z biku dolu, ani jedny vterinky co me zabere se o kolo postarat a dat ho do pucu Bylo to moc prima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Hoši pěkně.... tyvle, co to vozite za enduro brejle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Hoši pěkně.... tyvle, co to vozite za enduro brejle Enduro brejle na enduro ježdění. ;-) Dnes trochu horší počasí, ale o to lepší ježdění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Kdo je to ten v klopence? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Fabien Barel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky