Gustaf Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Bomba...ja mám rymycku, tak je kolo ve sklepě zavřené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Myslíš ty samolepky na ráfcích a vidlici? Kolegové v práci mě od toho odrazovali. Jinak posez mám dobrý, ten jsme upravili rovnou na místě při koupi. Jinak se teď peru s bezdrátovým tacháčem od KLS Track 10....nastavení jsem udělal dle návodu a měřil mi první 3 Km. Pak už ani ťuk. Mám chuť to rozšlapat..... Jinak potřeboval bych poradit kapsičku, mám 5.7" pádlo a něco sehnat je dost vopruz. Všechno je to na telefony do 5ti palců..... ideálka by byla i s úložákem na Power banku.myslím plast za kazetou a obrázky v kolech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cleric Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Jop tohle, až projedu první garančkou půjde dolů. Samolepky v kolech půjdou dříve, ty jsou jak pěst na oko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Kup blikacky dopředu a dozadu a odrazky vyndejte ven.U toho tacha mrkni jestli ti nesjel senzor v kole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cleric Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Blikačky koupený, blatníky už taky. Odrazky vyhodím jen jak bude trochu času. Právě že jsem senzor kontroloval, ale přijde mi jako by se nechtěl spárovat. Vzdálenosti jsou OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 on stránku zpět to Jarett psal přecišak to já vím, kopíroval jsem to pro Napoleona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Myslíš ty samolepky na ráfcích a vidlici? Kolegové v práci mě od toho odrazovali. Jinak posez mám dobrý, ten jsme upravili rovnou na místě při koupi. Jinak se teď peru s bezdrátovým tacháčem od KLS Track 10....nastavení jsem udělal dle návodu a měřil mi první 3 Km. Pak už ani ťuk. Mám chuť to rozšlapat..... Jinak potřeboval bych poradit kapsičku, mám 5.7" pádlo a něco sehnat je dost vopruz. Všechno je to na telefony do 5ti palců..... ideálka by byla i s úložákem na Power banku.takze na fotkách je posez už nastavenej? To mi neříkej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 takze na fotkách je posez už nastavenej? To mi neříkej... Každej není čára jako ty Jinak rýmičku mi úspěšně předal kluk, ani samotná slivovice nepomohla, tak jsem s ní zapil aspoň codein, na zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Blikačky koupený, blatníky už taky. Odrazky vyhodím jen jak bude trochu času. Právě že jsem senzor kontroloval, ale přijde mi jako by se nechtěl spárovat. Vzdálenosti jsou OK.tak s tím tacháčem zajed na prodejnu at se ti na to mrknou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Každej není čára jako ty Jinak rýmičku mi úspěšně předal kluk, ani samotná slivovice nepomohla, tak jsem s ní zapil aspoň codein, na zdraví tjn, ale kdyz nejsem čára, tak si nekupuju větší rám Hod foto bajku z boku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Silně uvažuju nad tutím https://www.bike-eshop.cz/horska-kola-1/ghost-tacana-5-black-green-blue-2016-29&volbashow=235242 Co pravíte? Nechápu, že náboje a ještě cosi tam dali Altus, jinak mi to přijde v pohodě...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Silně uvažuju nad tutím https://www.bike-eshop.cz/horska-kola-1/ghost-tacana-5-black-green-blue-2016-29&volbashow=235242 Co pravíte? Nechápu, že náboje a ještě cosi tam dali Altus, jinak mi to přijde v pohodě...?když už, tak Tacana 7 hledej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cleric Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 @GustafMám 17" rám a 29"kola. GT jsem zavrhl, bylo na mě moc dlouhý. Jinak sedlo mám vysoko tak abych měl nataženou nohu při dolní uvrati. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Tak možná klame ta fotka, jak je kolo focené z kopce. Tak to působí, že je sedlovka hrozně málo vyvážená (ikdyž správně nastavena),...ze je ti to velký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 @GustafMám 17" rám a 29"kola. GT jsem zavrhl, bylo na mě moc dlouhý. Jinak sedlo mám vysoko tak abych měl nataženou nohu při dolní uvrati.Kolik měříš? Pokud jsi trpaslík jako, budeš na 29" prostě vypadat blbě, ale hodně ženskejm to připadá velmi sexy takže se s tím dá žít :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan79 Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 O tých 29 tkach som písal vyššie, že to môže byť problém. Mne sa tiež zdá podľa nastavenia sedlovky, že ten rám je veľký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Nechte ho, třeba se jen snaží navázat na tradici velocipedů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Me se kluci libi, jak poznate z fotky, ze to ma spatne Pise , ze na tom jel a ze to ma jak potrebuje ne. On na tom prece sedi a slape Jemu to musi vyhovovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Me se kluci libi, jak poznate z fotky, ze to ma spatne Pise , ze na tom jel a ze to ma jak potrebuje ne. On na tom prece sedi a slape Jemu to musi vyhovovat. Tak bereme to trochu nadsazeně, ale mě třeba tenkrát kluci tady těma kecama strašně pomohli s Cannondejlem. Prý, Afri nemáš to sedlo nějak nízko? Vypadáš divně? No a nakonec jsme přišli na to, že mi v obchodě omylem dali L místo objednaného M. Vyměnili mi ho a dnes jsem spokojený. Ono za první dny plného nadšení toho moc nezjistíš, horší když pak tě začnou bolet po deseti km záda a nikdy to pepřestane. Kolo musí sedět.Ale tím nemyslím že Cleric udělal chybu, třeba mu sedí a to je důležité Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Me se kluci libi, jak poznate z fotky, ze to ma spatne Pise , ze na tom jel a ze to ma jak potrebuje ne. On na tom prece sedi a slape Jemu to musi vyhovovat.cleric měl v prvním příspěvku k výběru psáno že musí mít 17" rám,takže je možný že mohl mít o číslo menší ten posez je fakt dle fotky posazenej vcelku nízko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky