Gustaf Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Kolik měříš? Pokud jsi trpaslík jako, budeš na 29" prostě vypadat blbě, ale hodně ženskejm to připadá velmi sexy takže se s tím dá žít :-)afri, já m 187 cm. Jj, i z fotky se dá hodně poznat. TLD, vždy je to videt...sedlovka zařazena, krátké představec nahoru a ještě vlajdy. To musí bejt posez jak na židli. Za mne je mu rám velikej. Leda by měl trpasličí nohy a zirafi trup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 moj novy milasek do mesta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cleric Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Mám nějakých 168 cm podle poslední lékařský prohlídky a jelikož mi je přes 30, tak už asi nerostu. Ono to bude hodně dělat ta prazvláštní kombinace 17"/29". Opravdu když natáhnu nohu, mám ji rovně a na zem dosáhnu tak akorát abych si nerozbil hubu při stání. Mohu zkusit dát sedlo o kousek výše, ale nevím zda to nebude horší. Jinak k těm záměnám, radši jsem zkontroloval zda mám správný rám :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 To jo...i na velikým rámu si nastavit sedlo podle toho, jak natahnes nohu. Ale sedlovka je strašně zanorena...To když stojíš, tak tě musí horní ramovka lochtat na vejcich hod sem foto na rovine....zteba zkresluje fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cleric Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Ok tady jsou, provedl jsem malou korekci sedla a zvedl jej o cca 3 cm nahoru. Já to bral dle levé nohy, tu mám lehce po nehodě a nejsem schopen ji zcela narovnat. Slézání je teď trosku problematičtější..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Takle už to není tak hrozný, ale stejně mě to pořád přijde malo...nevim. Ale jestli sis to teď zvednul nebude ted limitovat ta noha? Záleží, co tě vyhovuje..no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cleric Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Zkusil jsem projet náš blok a nebylo to špatné, výš jej určitě dát již nemohu. Až se udělá lepší počasí tak zkusím delší trasu a trochu si s tím ještě pohrát.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Panejo, dávat si sedlo tak, aby se to líbilo lidem na Chronomágu a pak si někde v terénu nabil kokos. To patří spíš do vlákna Humor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cleric Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Já to beru z pohledu totální amatéra, na kole jsem naposled seděl před 10ti lety a to už ani nevím co to bylo za herku. Pak už jen na koloběžce. Takže si nechám rád poradit, ale nakonec to bude na mě jak mi to bude vyhovovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Panejo, dávat si sedlo tak, aby se to líbilo lidem na Chronomágu a pak si někde v terénu nabil kokos. To patří spíš do vlákna Humor.Přesně. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Já si myslím že bys měl mít o číslo menší rám.uvidíš sám, ale budeš na tom natahlej si myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 A sedlo dej ještě o pár cm nahoru,pak dokup SPD a pak dej info kde ses položil. .D DD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan79 Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Presne to si myslím aj ja, ten rám je na teba veľký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cleric Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Rám mi přijde naprosto v pohodě, tam problém není. Ten jsem si vyzkoušel ve dvou prodejnách. Zkoušel jsem i verzi s 27.5" koly i s 29" a 29" mi prostě sedlo více. Sedlo půjde o kus níž, byl jsem jej ještě projet a nemám z toho dobrý pocit. ( jízda OK, ale slejzání je dosti mizerný) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Možná mi to uniklo, ale @Cleric sem dával foto jak na tom kole sedi? Nastav si to jak ti to vyhovuje. Na první vyjížďky si vem imbusy a experimentuj. Hlavně ať se na kole cítíš dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cleric Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Neměl mě zatím kdo vyfotit jak na něm sedím. Imbus netřeba, je tam rychloupínák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Já jen, že je tu spousta rad založených na fotce kola bez jezdce. ;-) Imbus potřebuješ na posun představce, pokud teda nemáš už uřezanou vidlici. Můžeš ho posunout dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Možná mi to uniklo, ale @Cleric sem dával foto jak na tom kole sedi? Nastav si to jak ti to vyhovuje. Na první vyjížďky si vem imbusy a experimentuj. Hlavně ať se na kole cítíš dobře. na tom nemusí sedět, to je vidět... Jak měl sedlo v původní poloze, tak sedlovka čumí tak 15cm max...je mu to velký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 (upraveno) No spíš na posunutí a dostelovani sedla...a tím že dá představec níz, tak bude ještě natahlejsi... Upraveno 12. dubna 2017 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 To taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky