Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Kolik měříš? Pokud jsi trpaslík jako, budeš na 29" prostě vypadat blbě, ale hodně ženskejm to připadá velmi sexy takže se s tím dá žít :-)

afri, já m 187 cm. Jj, i z fotky se dá hodně poznat.

TLD, vždy je to videt...sedlovka zařazena, krátké představec nahoru a ještě vlajdy. To musí bejt posez jak na židli. Za mne je mu rám velikej. Leda by měl trpasličí nohy a zirafi trup

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám nějakých 168 cm podle poslední lékařský prohlídky a jelikož mi je přes 30, tak už asi nerostu. Ono to bude hodně dělat ta prazvláštní kombinace 17"/29". Opravdu když natáhnu nohu, mám ji rovně a na zem dosáhnu tak akorát abych si nerozbil hubu při stání. Mohu zkusit dát sedlo o kousek výše, ale nevím zda to nebude horší.

Jinak k těm záměnám, radši jsem zkontroloval zda mám správný rám :D :D 

Odkaz ke komentáři

Rám mi přijde naprosto v pohodě, tam problém není. Ten jsem si vyzkoušel ve dvou prodejnách. Zkoušel jsem i verzi s 27.5" koly i s 29" a 29" mi prostě sedlo více. Sedlo půjde o kus níž, byl jsem jej ještě projet a nemám z toho dobrý pocit. ( jízda OK, ale slejzání je dosti mizerný)

Odkaz ke komentáři

Možná mi to uniklo, ale @Cleric sem dával foto jak na tom kole sedi?

Nastav si to jak ti to vyhovuje. Na první vyjížďky si vem imbusy a experimentuj. Hlavně ať se na kole cítíš dobře.

na tom nemusí sedět, to je vidět... Jak měl sedlo v původní poloze, tak sedlovka čumí tak 15cm max...je mu to velký.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...