Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kluci pekny. To Rakousko skoro zavidim:) Ja vcera a dnes po ranu, vzdy lehce pres dve hodky v sedle a dobry. Dneska start v 5.20 :) Pecka, jak safari :)

post-26281-0-37782800-1494226316_thumb.jpg

post-26281-0-88931600-1494226327_thumb.jpg

post-26281-0-91458000-1494226331_thumb.jpg

post-26281-0-50644400-1494226336_thumb.jpg

Odesláno

Tak jsem vytáhl toho mýho mrzáka jednonohýho, letos spolu trávíme osmnáctou sezónu, takže jsme konečně dospělí :-D

post-14887-0-85830700-1494253733_thumb.jpg

Odesláno

Tak jsem vytáhl toho mýho mrzáka jednonohýho, letos spolu trávíme osmnáctou sezónu, takže jsme konečně dospělí :-D

Nádhera, je vidět, že to máš poladěný do posledního detailu. Koukám, že tu je docela dost lidí s leftynou:-) Brzdy Hope?

Odesláno (upraveno)

Taky se zde pochlubím Cannonem ikdyž silničním. Barva není sériovka, ale můj návrh. Tak jak je váží 6,66 Kg a letí jak netopýr z pekla se střelou v zadnici :-)

2cie8af.jpg

Upraveno uživatelem nooski
Odesláno

Wow :-) Prosím tě, kolik stálo takový brko před osmnácti lety?

Odesláno

Jo tak to jsme tu dobrá cannon grupa ;-) Moje letitý Super V je z roku 2000, tenkrát byla Lefty čerstvá novinka a to kolo budilo hodně velkej rozruch a pořád celkem budí, ikdyž už je dneska Leftyna a Cannondale obecně vidět mnohem víc, tenkrát to byl fakt přízrak. Kolo tenkrát stálo rovný kilo, což je celkem srovnatelný s dneškem, nebylo až tak naložený, Shimano XT/LX, brzdy Magura, další komponenty Coda, v zimě 2008/2009 jsem udělal kompletní přestavbu, zůstal vlastně je rám a Lefty, novej lak, následně byla vyměněna i Leftyna za model 2012. Brzdy jsou Hope, řazení Sram X0, kola Spinergy, kliky, sedlovka a řidítka karbonový FSA, tlumič Fox, no fakt jsem se s tím tenkrát vyhrál...byla měněná i zadní stavba, ta původní vypadala jinak, dvakrát po sobě ale praskla, takže jsem v rámci reklamace dostal novou ze staryho Jekylla...Pár let zpět jsem šel kolem kolem nějaké zastavárny a stejný Super V stálo venku ve zbědovaným a nepojízdným stavu, ale rám byl v poohodě a stejná velikost, tak jsem ho koupil, kdyby náhodou...

Nooski, nádhernej SuperSix, a na Campě, to je fakt pecka! Kde Ti dělali lak, Štěrba?

Odesláno

@Jan Procházka, @Mirek, @nooski, paráda draci.

@TLD tebe už ani nekomentuju.

Taky se už těším na ranní vyjížďky. Zítra zkusím 1000 mnm jestli už je sníh pryč. Díky počasí a plným víkendům mám skluz v plánovaných km. Což mě pěkně sere.

Odesláno

Mirek: je to přes Jaromíra Hrubého (Rozzo). Ono je možné, že jsme se někdy viděli naživo protože dělám v XCR a vidím, že jsi taky z Brna :-)

Odesláno

Jelikoz novy synapse jeste nebyl ani predstaven tak nevim. Model 2017 by teoreticky mohl byt na nasi testovacce o vikendu 20. kvetna ale jiste to taky nevim.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...