TLD Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Kluci pekny. To Rakousko skoro zavidim:) Ja vcera a dnes po ranu, vzdy lehce pres dve hodky v sedle a dobry. Dneska start v 5.20 Pecka, jak safari Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 V 5:20....bych umrel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Honzo super 5.20 to bych musel vstávat v 4.20 :-) ale zase to má své kouzlo nikdo není venku všichni v posteli . Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Gusto dej mi prosím odkaz na ty tenisky co má tvoje žena. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Tyjo, ty už má dlouho.... ale můžu se podivat, jestli je na nich něco napsáno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Tak jsem vytáhl toho mýho mrzáka jednonohýho, letos spolu trávíme osmnáctou sezónu, takže jsme konečně dospělí :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Mirek, to byl cannondale jeste cannondale:). Moc pekny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Procházka Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Tak jsem vytáhl toho mýho mrzáka jednonohýho, letos spolu trávíme osmnáctou sezónu, takže jsme konečně dospělí :-D Nádhera, je vidět, že to máš poladěný do posledního detailu. Koukám, že tu je docela dost lidí s leftynou:-) Brzdy Hope? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Mirku pěkné to máš ať ještě dlouhá léta slouži. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 (upraveno) Taky se zde pochlubím Cannonem ikdyž silničním. Barva není sériovka, ale můj návrh. Tak jak je váží 6,66 Kg a letí jak netopýr z pekla se střelou v zadnici :-) Upraveno 8. května 2017 uživatelem nooski Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Tak jsem vytáhl toho mýho mrzáka jednonohýho, letos spolu trávíme osmnáctou sezónu, takže jsme konečně dospělí :-DWow :-) Prosím tě, kolik stálo takový brko před osmnácti lety? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Procházka Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 to: nooski - To tam máš pořádnou pilu! Čistě polaďený, moc pěkný.Tohle jsou moje jedničky, silnice a mtb. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Jan Procházka: díky, Synapse a Scalpel jsou moc pěkné kombo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Nooski moc pekna žiletka a vaha bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Jo tak to jsme tu dobrá cannon grupa ;-) Moje letitý Super V je z roku 2000, tenkrát byla Lefty čerstvá novinka a to kolo budilo hodně velkej rozruch a pořád celkem budí, ikdyž už je dneska Leftyna a Cannondale obecně vidět mnohem víc, tenkrát to byl fakt přízrak. Kolo tenkrát stálo rovný kilo, což je celkem srovnatelný s dneškem, nebylo až tak naložený, Shimano XT/LX, brzdy Magura, další komponenty Coda, v zimě 2008/2009 jsem udělal kompletní přestavbu, zůstal vlastně je rám a Lefty, novej lak, následně byla vyměněna i Leftyna za model 2012. Brzdy jsou Hope, řazení Sram X0, kola Spinergy, kliky, sedlovka a řidítka karbonový FSA, tlumič Fox, no fakt jsem se s tím tenkrát vyhrál...byla měněná i zadní stavba, ta původní vypadala jinak, dvakrát po sobě ale praskla, takže jsem v rámci reklamace dostal novou ze staryho Jekylla...Pár let zpět jsem šel kolem kolem nějaké zastavárny a stejný Super V stálo venku ve zbědovaným a nepojízdným stavu, ale rám byl v poohodě a stejná velikost, tak jsem ho koupil, kdyby náhodou... Nooski, nádhernej SuperSix, a na Campě, to je fakt pecka! Kde Ti dělali lak, Štěrba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 @Jan Procházka, @Mirek, @nooski, paráda draci. @TLD tebe už ani nekomentuju. Taky se už těším na ranní vyjížďky. Zítra zkusím 1000 mnm jestli už je sníh pryč. Díky počasí a plným víkendům mám skluz v plánovaných km. Což mě pěkně sere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Mirek: je to přes Jaromíra Hrubého (Rozzo). Ono je možné, že jsme se někdy viděli naživo protože dělám v XCR a vidím, že jsi taky z Brna :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Procházka Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 nooski: když jsi v "kšeftě", nevíš kdy budou k dispozici testovačky novýho rámu Synapse? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Jelikoz novy synapse jeste nebyl ani predstaven tak nevim. Model 2017 by teoreticky mohl byt na nasi testovacce o vikendu 20. kvetna ale jiste to taky nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Procházka Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 nooski: ...info z Aspire, tak uvidím v tom květnu. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky