Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jelikož miluji vedra, tak jsem si dnes bouchnul sedmdesát kiláčků a těžká pohoda" Canón po posledním servisu maká jak Švýcary, velká spokojenost :smile_anim:

post-364-031710700 1343415017.jpg

Odesláno

Jelikož miluji vedra, tak jsem si dnes bouchnul sedmdesát kiláčků a těžká pohoda" Canón po posledním servisu maká jak Švýcary, velká spokojenost :smile_anim:

tak to je super...já dal včera lehkých 43km na pohodu spojených z koupáním. Ale Afričane, máš to pořád nějaký čistý Posted Image

Odesláno

tak to je super...já dal včera lehkých 43km na pohodu spojených z koupáním. Ale Afričane, máš to pořád nějaký čistý Posted Image

Jo, jo, krásné dny, bral bych takovej celý rok :smile_anim: Jinak stále ještě meju a blejskám, pokud mám nějákou voňavku, tak mi ta péče vždycky tak půl roku vydrží :D

Odesláno

já su takové vůl že sem nechtěl fulla :suicide_anim:

teda vlastně byl jsem, protože teď jsem nadšený jak děcko :clap:

těch 100/110 mm vpředu/vzadu po správném nastavení tlaků/sagu ... jedna báseň

akorát furt mám v hlavě brouka, který brblá "měl sis vzít ten rám 52cm a ne tento 49cm"

nechcete někdo funglovku? že bych si obratem koupil větší? dělám si pr... vlastně ani ne :eek:

Odesláno

já su takové vůl že sem nechtěl fulla :suicide_anim: JJ, TO JÁ TVRDÍM POŘÁD a všem :)

teda vlastně byl jsem, protože teď jsem nadšený jak děcko :clap:

těch 100/110 mm vpředu/vzadu po správném nastavení tlaků/sagu ... jedna báseň

akorát furt mám v hlavě brouka, který brblá "měl sis vzít ten rám 52cm a ne tento 49cm"

nechcete někdo funglovku? že bych si obratem koupil větší? dělám si pr... vlastně ani ne :eek: - jak tak vidím tvoji fotku kola, taks měls no...

Odesláno (upraveno)

taks mels co??

P.S. a přitom podle výpočtu v katalogu Haibike (délka nohy od rozkroku krát koeficient) vychází rám úplně přesně 49cm

ten hardtail předtím měl o 15 mm delší horní rámovou trubku, ale možná byl fakt zbytečně dlouhej....

Upraveno uživatelem Duke650
Odesláno

Jo, jo, krásné dny, bral bych takovej celý rok :smile_anim: Jinak stále ještě meju a blejskám, pokud mám nějákou voňavku, tak mi ta péče vždycky tak půl roku vydrží :D

je fakt, že o funglovku se člověk nějakej ten čas stará, ale pak na to začíná pomalu kadit. Já teď taky vyměnil plno částí na svojí Meridce a zatím si toho taky vážím a opečovávám....Posted Image Snad mi to dlouho vydrží. Jinak mě štve, že dneska počasí na bajka nic moc....projížďku budu muset odložit.

Odesláno (upraveno)

Dneska Luhačovice po turisťárně Gottvaldov Fryšták na Rusavu a do Hlinska p.H

V dnešním počasí Sodoma a Gomora, ležím jako lazar...

Upraveno uživatelem Qvido
Odesláno

taks mels co??

P.S. a přitom podle výpočtu v katalogu Haibike (délka nohy od rozkroku krát koeficient) vychází rám úplně přesně 49cm

ten hardtail předtím měl o 15 mm delší horní rámovou trubku, ale možná byl fakt zbytečně dlouhej....

Koupit větší. Nevím co říká výpočet a jak se na kole cítíš. Každopádně tohle kolo má být dlouhý a vidím mraky podložek pod forbecem a sedlovku vytaženou víc než 30cm...

Ale možná jsi někde na rozhraní velikostí, takže třeba těžko vybírat. Tohle je pravé kouzlo kamenného obchodu a testovacích kol.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...