spineshank Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 fotka jako kdyby se zastavil čas,80.léta jak vyšitý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 na čem si jel?.....DKočárem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 Kočárem :-)jako pán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 Jj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 fotka jako kdyby se zastavil čas,80.léta jak vyšitý Kéž by. V 80. letech to tam vypadalo o dost líp a bylo to funkční... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zde Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 (upraveno) Tak jsem si udělal radost Upraveno 20. června 2017 uživatelem zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Jsem nejak nemohl dospat, tak jsem po paty vyrazil na dve hodky do lesa. Ma byt nejaky strasny horko pres den a to ja nemam rad. Rano to bylo super, jsem sice durch od rosy, ale bylo celkem teplo. A pekne si me vychutnal srnec, steknul me za pr.eli, az jsem nadskocil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Tak jsem si udělal radostAť dělá radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Jsem nejak nemohl dospat, tak jsem po paty vyrazil na dve hodky do lesa. Ma byt nejaky strasny horko pres den a to ja nemam rad. Rano to bylo super, jsem sice durch od rosy, ale bylo celkem teplo. A pekne si me vychutnal srnec, steknul me za pr.eli, az jsem nadskocil Honzo paráda. Ten židovskej hřbitov je skvělej. To by se mi líbilo přes něco takovýho jezdit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Ondro, mam tu v okoli dva. Tenhle je v lese, a byval uplne zarostlej a poborenej. Par let zpet udajne priletl ze statu nejaky potomek a dohodl se vsi, pod kterou to spada, ze se o to za penize trosku postaraji. Trosku se opravila zed a seka se obcas trava. Ma to svoje kouzlo. Nejstarsi nahrobek je 17set a neco... Ten druhej je na okraji lesa v takovem hajku, docela blbe pristupnej. Celej zarostlej nejakym brectanem a jahodim a ted jak jsou jahody, tak je to taky hodne pekny. Taky mam rad objevovat takove veci. Nasel jsem v lese kamenej kriz, 18set neco a musel jsem dost krat do hospody , abych se dozvedel o co slo... udajne tam pytlaci umucil nejakeho lesniho adjunkta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Honzo paráda. Ten židovskej hřbitov je skvělej. To by se mi líbilo přes něco takovýho jezdit.ras bys jezdil po mrtvých zidech :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 na vcerejší večerní vyjižďce jsem potkal kámoše s jeho faťákem a nad náma po chvíli přelet dvou balonů,slušnej hukot na blízko teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 ras bys jezdil po mrtvých zidech :D Jasně. Rychleji to jede. Mám hrozně rád atmosféru židovskejch hřbitovů. A hlavně tu fotogeničnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Jasně. Rychleji to jede. Mám hrozně rád atmosféru židovskejch hřbitovů. A hlavně tu fotogeničnost. jasný. No, taky jsem tu na jeden narazil. Takovej zapomenutej v lesích...ta atmosféra je pěkně ponurá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Tak u nás takovej hřbitov není, ale zase je v něm hřbitov zvířátek pěknej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 Dnes jsem dorazil Vrchařskou korunu Jeseníků. Trasa Vápenná, Jeseník, Rejvíz, Vrbno, Karlova Studánka a domů. Vedro jako prase, ještě že jsem potkal tolik pramenů. To bylo neuvěřitelný. Fotky jsou lom Brankopy v Rychlebkách, Preissnitzova sprcha a pramen, Bublavý pramen na rejvízu a dodržování pitného režimu. 94 km, 1580m výškovejch a po dojezdu jsem dal letos čtvrtej řetěz. Jen toho asfaltu bylo dnes moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2017 moc peknej svih! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Hezky...ta sprcha je boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Parádní, pod tou sprchou to muselo být v tom vedru super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 Hosi vy se mate Chjo Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky