spineshank Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 Jo a ještě jedna perlička dnešního dne došla mi voda tak jsem zastavil u jednoho venkovního posezení a půl litru vody z lidlu za 3kč mi borec prodal za 25kč tak se vydělává to je rabat čistá voda dražší než pivo :-( Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalkjj to samý je tady taky,akorát za 22 vočí. ...byznys velikej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 Já si vždycky dám pivo a požádám je, aby mě bidon dotocili kohoutkovou Kupko.. Pěkná práce a porce km po takový době. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 Já když si dam pivo tak mám těžký nohy jak z betonu :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 Nesmis si dat jen jedno Martas:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 Já když si dam pivo tak mám těžký nohy jak z betonu :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalkto se vždy rozjezdi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 Honzo znáš mě pak mi to nejede do kopců :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 To nema s pivem nic spolecneho:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 V každém případě je pitný režim důležitý, říká vorel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 Pěkná reklama na Mattoni :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 Sem jel v poledne okolo, hic jak sviňa, vorel poskytoval jedinej stín široko daleko, tak jsem si tam aspoň sežral rozpálenou musli tyčinku a napil se předvařený vody z bidonu. Příště si do ní nahážu led. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 Sjezdík z Harusáku dolů do Vysočina arény, zápěstí bolí au. Jen 41 km ale hic jak sviňa Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 KLuci ja jsem vybíral toho Canyona tak mě ještě napadlo jestli nejít do 29"https://www.canyon.com/cs/mtb/neuron/neuron-al-6-9.html Nebo zůstat u původní volby:https://www.canyon.com/cs/mtb/neuron/neuron-al-7-0.html Mám jen 174cm bez bot tak se 29" trochu bojím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 Mám 175 cm a mám dvě kola 29 Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 Mam 180cisel cca a presto, ze jsem byl zaprisahlej odpurce, mam od patku jednu doma a zatim si to nemohu vynachvalit. Nejak to neomezuje ani v technictejsich pasazich, na free jezdeni super, jede to jako tank. Mam na tom odjeto asi 11h a bavi me to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 27,5 je mrtvej formát ... za pár let to nebude pro dospělé nikdo nabízet ... nad 155cm výšky je 29 naprosto v pohodě. Stačí se podívat na Světový pohár, kde dnes 27,5 nejezdí ani ty nejmenší holky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 (upraveno) Catharine už taky ne?edit: nevím proč ale nevidím vložené video Upraveno 30. července 2017 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 Ber 29er Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 (upraveno) 27,5 je mrtvej formát ... za pár let to nebude pro dospělé nikdo nabízet ... nad 155cm výšky je 29 naprosto v pohodě. Stačí se podívat na Světový pohár, kde dnes 27,5 nejezdí ani ty nejmenší holky ...To že všichni na svěťáku jezdí 29" neznamená že nás 27,5 nebaví :-) Já si myslím že to je pouze dobrej business, lidi chtějí výběr a u jednoho formátu se vývoj nikdy nezastaví. Už jsem i někde četl že se pracuje na 27,7 a svěťák se možná bude jezdit v budoucnosti na 30" :-) Je to jako z délkou sukně nebo s velikostí hodinek.....Za pár let se objeví na krámě opět 26" a všichni to budou zase kupovat jak blázni :-) Upraveno 30. července 2017 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 Jako ono zas má ta 29 i lepší osazení - 2x11 řazení SLX vs 2x10 deore. Asi o fous lepší kola atd.... No jsem solidně nalomen fakt vzít tu 29" akorát to chci sem tam provětrat v Rychlebkách atd... tak nevím jak těch 110 cm zdvyhu ale četl jsem test kde tu zadní stavbu chválili jak krásně žehlí i s nížším zdvihem. Navíc na trailech nebudu denně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 Nemáš možnost se někde projet a vyzkoušet si to? Ty rozdíly ač se nezdají jsou obrovské ač se jedná o pár milimetrů. Mám doma Cannondejla Rz v 26" se zdvihem 120, teď toho Triggera v 27,5 se zdvihem 140 a ten rozdíl ve stylu jízdy je tam opravdu strašně velký... Takže nejlepší se asi svézt a porovnat, hned po prvních pár km ti bude jasné co ti vyhovuje více, věř mi ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky