spineshank Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2017 (upraveno) Kup si Cannondejla ať jsi trochu jinej, protože Spešla má dnes kde kdo :-) U nás v zapadákově asi dvanáct Epiců...jinak značka a kola jsou to super, to jako neříkám. Musíš vybírat srdíčkem :-)Já to mám podobný Afri tady s Canononem,v mém okolí jich je asi 8 a samej ScalpelJá si myslím že za kilo se už dá poskládat něco vymazlené,složené podle svých představ Upraveno 4. srpna 2017 uživatelem spineshank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2017 Já to mám podobný Afri tady s Canononem,v mém okolí jich je asi 8 a samej ScalpelJá si myslím že za kilo se už dá poskládat něco vymazlené,složené podle svých představJako fakt? To je krach...ještě že ten nápis na to mém není moc vidět :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2017 Tak v mem okoli, kdyz neberu afriho s canonem se zadna z techto znacek nevyskytuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2017 Kluci, kamarád prodává Ghost Lector LC5 2017 velikost M. Cena myslím 40k, kdybyste o někom věděli. Najeto 300km, drobný sram na vidli. Jinak jako novej. Bohužel jde na operaci kolena a má s kolem minimálně do konce příštího roku utrum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2017 Tak v mem okoli, kdyz neberu afriho s canonem se zadna z techto znacek nevyskytuje V mém okolí jediný kus na kterého jsem ukecal kámoše :-) A to máme AD deset km od baráku... Jak říkám zase tolik jich není :-) Ale je pravda že za kilo by šlo postavit opravdu něco originálního, ikdyž za ty rámy to jsou strašný pálky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2017 Tak jsem dnes zase vyrazil...41km s kámošema a zastávkou na dvě plznicky....proste svih na pohodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 Cele dopo na biku, skoro vse teren,2x jsem brodil reku. Pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 Včera večer mě zničilo tohle: Po krásných pěti hodinách spánku jsem vyrazil na švagrovy čtyřicetiny. Bydlí pod kopcem, ale místo dvanácti km jsem si to natáhl na 93 povětšinou asfaltových, abych vystřízlivěl a mohl se vrhnout na další část obžerství. Fotky z kola nemám, třepaly se mi ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 Ondro dobrou chuť ale s takovou budeš vážit 1200kg :-) také se chystám na oslavu třech narozenin najednou :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 Hm, pěkná flákota :-) To bych si nechal líbit k Plzničce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 Tak mě ratolesti v podvečer pustili, ale prý jenom na hodinu, malej už balí baťoh, čelovky a jde se na noční trek se spaním venku, oni mě chtějí asi zabít :-) Dokáže mi někdo vysvětlit proč mám všechny bovdeny černý a jedinej bílej? Fashion nebo to má nějaký hlubší význam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 co bílej bowden, ale ty bajkový sandálky na poslední fotce jako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 co bílej bowden, ale ty bajkový sandálky na poslední fotce jako Tak ty sandaly me taky hodne dostaly Odesláno z mého SHIELD Tablet K1 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 Novej model letních treter...bych to neodsuzoval, jestli má na podrazce přiděleny kufry na SPD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 Občas to hodně bolí :-) Ale v tomhle pařáku já na nohu tenisku prostě nedám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 Keeny jsi zkoušel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stolka Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 Zdravím. Už nějakou dobu sleduju tohle fórum a čtu si vaše příspěvky a tak se také podělím o fotky z mě včerejší a dnešní vyjížďky. Mám jen obyč bike GT, který jsem koupil před 2 roky z mé první výplaty a teď vyrážím na švihy v okolí Černošic. Odesláno z mého HTC 10 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 Keeny jsi zkoušel?Asi pět minut, strašná obuv... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 Asi pět minut, strašná obuv... :-)Voe, první jsem si koupil za oceánem tak v roce 2005 a od té doby na ně nedám dopustit. Teda na kolo je nevozim, pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 Já jsem ti dostal něco na tento styl před lety a dal jsem je v Africe jednomu smutnému černochovi a odešel jsem bosky :-) Já se ti v tom potil víc než v teniskách a celý na noze to bylo takové divné.... Ale sto lidí, sto chutí, takže proč ne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky