Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Návštěvník km.kmk

Já jsem ti dostal něco na tento styl před lety a dal jsem je v Africe jednomu smutnému černochovi a odešel jsem bosky :-) Já se ti v tom potil víc než v teniskách a celý na noze to bylo takové divné.... Ale sto lidí, sto chutí, takže proč ne :-)

mam to stejný. Proste to na noze nesnesu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ranní ptáče dál doskáče, ale je vědecky prověřené že dříve chcípne :-) My ještě pěkně ve spacáku, malej tuhej, já čumím do stropu, včera jsme do půl noci strašili...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Stanování je bomba ale ja na nafukovačce ani karimatce neusnu jsem vždycky dolamaný a pokaženy :-(

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Já na nafukovačce jak miminko :-) Horší je že už asi 14 dní mě bolí prsty na pravé noze, nemůžu je ohnout a o víkendu jedu už lézt, sakra. Co to může být sportovci? Asi cokoliv že, v úterý musím na rychlo k ortopedovi :-(

Odkaz ke komentáři

Včera jsem se ráno vydal z chaty na výlet. Spaní pod širákem, ráno ve 4:34 mě vzbudil kohout, 5 dní nonstop masakr diarrhea, takže nakonec výsledek fajn.

Nikam jsem moc nespěchal, neměl jsem důvod se hnát, ale cesty lesem a hlavně sjezdy byly parádní :) pár tradičně hrozných fotek :)

Odkaz ke komentáři

Z.Paule. ta sedlovka je vytazena proklate vysoko. Neni ti to maly?

A z toho vikendu na severu nakonec nic neni. Zmizik uz prej neumi jezdit na kole.

Bajkujes kolem praglu?

Malý není, spíš si neumim nastavit správnou výšku sedlovky :D pokaždý to nastavim jinak (když vyndam kolo z auta), takže takhle vysoko jsem to měl poprvé a celou dobu good. :)

Kolem Prahy moc ne, spíš tady kolem Loun, Mostu a pak někdy třeba takhle někam vyjedu :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...