Návštěvník km.kmk Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 Já jsem ti dostal něco na tento styl před lety a dal jsem je v Africe jednomu smutnému černochovi a odešel jsem bosky :-) Já se ti v tom potil víc než v teniskách a celý na noze to bylo takové divné.... Ale sto lidí, sto chutí, takže proč ne :-)mam to stejný. Proste to na noze nesnesu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 Teď nosím ty "light" verze Uneek apod. a spokojenej, hlavně teda ta ochrana prstů je super. Ale potí se v tom hnáty jaxviňa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Taaak...nasnidano a vyrazím na bajk... snad nezačne chcat. Chci si dát jen něco lehce nad 50... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Tu snidani zavidim.... ??ja dosel domu po treti hodine, moc se necejtim, ale uz se oblekam a taky na chvilku pujdu. Necham les at ze me ten chlast vytahne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Pocasi u nás nic moc vítr a černo :-( Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Tady už chcije, petipivo nebo co vcera, tak si dam kafe a jdu zdechnout, kola se dnes tocit nebudou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Ranní ptáče dál doskáče, ale je vědecky prověřené že dříve chcípne :-) My ještě pěkně ve spacáku, malej tuhej, já čumím do stropu, včera jsme do půl noci strašili... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Bomba afri :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Bomba afri :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkMoje záda si to nemyslí kamaráde :-) Dnes jdu objednat nafukovačku, co mě malej znárodnil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Stanování je bomba ale ja na nafukovačce ani karimatce neusnu jsem vždycky dolamaný a pokaženy :-( Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Stanování je bomba ale ja na nafukovačce ani karimatce neusnu jsem vždycky dolamaný a pokaženy :-( Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkJá na nafukovačce jak miminko :-) Horší je že už asi 14 dní mě bolí prsty na pravé noze, nemůžu je ohnout a o víkendu jedu už lézt, sakra. Co to může být sportovci? Asi cokoliv že, v úterý musím na rychlo k ortopedovi :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Včera jsem se ráno vydal z chaty na výlet. Spaní pod širákem, ráno ve 4:34 mě vzbudil kohout, 5 dní nonstop masakr diarrhea, takže nakonec výsledek fajn.Nikam jsem moc nespěchal, neměl jsem důvod se hnát, ale cesty lesem a hlavně sjezdy byly parádní pár tradičně hrozných fotek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Z.Paule. ta sedlovka je vytazena proklate vysoko. Neni ti to maly? A z toho vikendu na severu nakonec nic neni. Zmizik uz prej neumi jezdit na kole.Bajkujes kolem praglu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Z.Paule. ta sedlovka je vytazena proklate vysoko. Neni ti to maly?A z toho vikendu na severu nakonec nic neni. Zmizik uz prej neumi jezdit na kole.Bajkujes kolem praglu?Malý není, spíš si neumim nastavit správnou výšku sedlovky pokaždý to nastavim jinak (když vyndam kolo z auta), takže takhle vysoko jsem to měl poprvé a celou dobu good. Kolem Prahy moc ne, spíš tady kolem Loun, Mostu a pak někdy třeba takhle někam vyjedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Když se daří tak se daří :-( zemřela přehazovačka ať žije nový král XT Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Co se s ní stalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Prošel přes ní klacek ale už měla dost najeto km Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Kolik mela cca najeto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 No hodně prošla přes dvě kola dvě sezóny ghost RT a ghost AMR na kterém jezdím třetí sezónu no pomalu 20 000 km :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 To uz zaslouzi vymenu. Me zacina taky nejak zatuhavat. Ma 12k km cz mi prijde malo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky