roura74 Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Ondro, Martas udelal fotku jak byl na pive s kamosem, everim, ze ho vypilNebo než vytáhl mobil, tak se mu v tom dnešním vedru vypařilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Jeste me napada, ze martin nelze, tak to pivo mohlo byt jeho, ale tu prvni fotku udelal v 10.33 a tu druhou v 15.47. To by me k nemu taky pasovalo:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 (upraveno) Tak jsem konečně provedl upgrade na Tarmac S-Works Sagan Superstar limited ... první kus v česku Dobrý to je, hezký a ještě to i hezky jede a kompletní váha 6,82 taky potěšila Upraveno 10. srpna 2017 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Ondro, Martas udelal fotku jak byl na pive s kamosem, everim, ze ho vypil??Honzíku každý den když přijdu z prace jedu ns kole s malou na zmrzlinu a jeden dlouhý kopec co si dá v tempu a končíme na hřišti ja si dám jedno pivko pěnu mi vypije dcerka a voda je její :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Martasku, ty pijes kazdy den? To ses horsi jak Afrika:). Styd se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 ale zase mu to pak dobře jede domů...z kopce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Tak jsem konečně provedl upgrade na Tarmac S-Works Sagan Superstar limited ... první kus v česku Dobrý to je, hezký a ještě to i hezky jede a kompletní váha 6,82 taky potěšila 20746374_1642591849147733_8729219413642898116_o.jpgParádní kousek. Jedeš na něm fandit na CCT? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Parádní kousek. Jedeš na něm fandit na CCT?Nejedu, voni všichni chodí k nám do obchodu pro chybějící materiál Včera jsem jedněm taliánům prodal 100ks bidonů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Jarette, moc pekny. Ta vaha neskutecne, kolik to uveze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 (upraveno) Nejedu, voni všichni chodí k nám do obchodu pro chybějící materiál Včera jsem jedněm taliánům prodal 100ks bidonů Byly aspoň s logem Bikecentra? Nebo "pouze" Spešl? Teď ještě pár krabic plášťů nějakej rám, ráfky a budeš mít fajn víkend. ;-) Upraveno 10. srpna 2017 uživatelem roura74 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Byly aspoň s logem Bikecentra? Nebo "pouze" Spešl? Teď ještě pár krabic plášťů nějakej rám, ráfky a budeš mít fajn víkend. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Pěkný YT to se tady moc nevidí, to je Jeffsy?Diky. Jj, Jeffsy na Sramu. Jsem s tim moc spokojenej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Chlapi sháním blembák a dost uvažuju o Bell Super 2r/3r. Vozíte někdo? Poznatky nebo doporučení na něco jiného? Vyzkoušení je samozřejmostí, jde mi o to jestli to neni čipovina. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Chlapi sháním blembák a dost uvažuju o Bell Super 2r/3r. Vozíte někdo? Poznatky nebo doporučení na něco jiného? Vyzkoušení je samozřejmostí, jde mi o to jestli to neni čipovina. DíkyNo sundavani krytu celisti moc neuznavam nikdy prilba nebude tak tuha jako kdyz je v celku ale kazdeho vec :-)Lepši cena http://www.mojekolo.cz/cratoni-c-maniac-blue-lime-matt/nebo to je ale jina cena http://www.mojekolo.cz/uvex-helma-jekkyl-hde-red-petrol-mat/ja doporucuji tuhle je bombovni super sedi na hlave atd :-) http://www.mojekolo.cz/cratoni-alltrack-black-anthracite-rubber/ Kdyz tak mi napis do sz. nejak se muzeme pak domluvit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Kluci,chystám se pár dní pojezdit a volba padla na České Švýcarsko. Budu vděčný za nějaké typy. Nejraději ty co nenajdu v průvodci. Díky... Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Jarette, moc pekny. Ta vaha neskutecne, kolik to uveze?Este doda, ze to neni v kilech ale v librach ne Jinak je tam vubec nakej kov? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Jarett pěkná žiletka váha super tak ať leti jako šíp hlavně hodně bezpečných km. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Chlapi sháním blembák a dost uvažuju o Bell Super 2r/3r. Vozíte někdo? Poznatky nebo doporučení na něco jiného? Vyzkoušení je samozřejmostí, jde mi o to jestli to neni čipovina. Díkyzkus jej,je trošku těžkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Tak jsem konečně provedl upgrade na Tarmac S-Works Sagan Superstar limited ... první kus v česku Dobrý to je, hezký a ještě to i hezky jede a kompletní váha 6,82 taky potěšila paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Už druhý den po sobě vídám borce z BORA týmu, včera jsem jich par viděl sedět na zmrzlině v centru, tak jsem si řekl, že asi fanoušci zazobaní (všichni s-works). No a dneska na parkovišti v centru kamion BORA naládovaný kolama a připojenou wapku na městský "okruh" :-)To by asi vysvětlovalo těch 100 bidonů co prodal jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky