Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Ahoj, tak i k nám dorazila elektrifikace. Dlouho jsem odolával, ale když jsem vyzkoušel asi 60km trasu, kterou mám najetou a je poměrně náročná, tak bylo rozhodnuto. Moc jsem si to užil, endorfiny ze mě tryskaly. Už jsem to měl udělat dávno  Zároveň jsem se stal rovnoceným partnerem manželky, která mi do kopců dávala na elektrokole neskutečně na prdel...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak sem to objednal a myslim, ze se to kolecko stane symbolem moji individuality a viry v osobni svobodu, kdyz prifrcim do hospody. Navic nikdy sem nemel silnicku,tak sem zvedavej, jak to pofrci.

A jeje. Clovek jeden vecer travi s rodinou a tady tohle. Jako jo.kolik bajku mas.tolikrat jsi clovekem. Takze si pro tu motivaci porid jeste dartmoor hornet 4x nebo rovnou kua bmxo. Na tom kdyz pojedes z hospy.nebudes padat z vejsky a nepotrhas tu bundu z kozenky.

Odkaz ke komentáři

Já vím, trochu se stydím, ale roky přibývají, dvě operace páteře, tak si to teď užiju

A me zajima.kdyz na tom udelas tech 60km narocnych.ujede to pak na baterku jeste neco? Kolik? Ja jen ze muj kamos se 130kg vozi v batohu jeste jednu baterku.protoze ani tech 60km mu to neda. No ale je to liny prase.

Edit:vo zmizikovi ted nepisu teda.to bych si nedovolil.

Upraveno uživatelem maama
Odkaz ke komentáři

Nedele dopo? Bike a les a jsem spokojenej :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, tak i k nám dorazila elektrifikace. Dlouho jsem odolával, ale když jsem vyzkoušel asi 60km trasu, kterou mám najetou a je poměrně náročná, tak bylo rozhodnuto. Moc jsem si to užil, endorfiny ze mě tryskaly. Už jsem to měl udělat dávno  Zároveň jsem se stal rovnoceným partnerem manželky, která mi do kopců dávala na elektrokole neskutečně na prdel...

K dotazu na baterku:

mám asi 105 kilo a baterka (400Wh/11Ah) měla po dojezdu ještě cca 30km a to jsem zkoušel možnosti, tak jsem jí moc nešetřil

dnes jsme ujeli 65km (MB-Kost-Sobotka a zpět) a prakticky jsem to dal vše na Eco a asi pět větších kopců na Norm (High jsem ani nepoužil) a mám dojezd ještě 55km

docela to jede i když je motor vypnutý, ta Yamaha je super

po cestě jsme potkali jen dva páry s baterkama a na Kosti, kde bylo mraky kolařů jsme byli jediní

ta jízda je prostě na pohodu, až mi bylo blbý, když jsem předjížděl do kopce hochy na silničkách

Odkaz ke komentáři

Diky za popsane zkusenosti. Jeste me zajima, jak moc se da spolehnout na ten udaj "zvladnu jeste 30km", ktery kompjutr ukazuje po dojeti. Anebo treba jestli stejny udaj by ta baterie vykazovala bez nabiti i druhy den.

Kamos jezdi skoro vsechno na turbo. Z neho zadny normalni zkusenosti nedostanu. Akorat tu ze "spodek" dojezdu moc spolehlivy neni a baterie se na konci vybije ryhleji.

Odkaz ke komentáři

Diky za popsane zkusenosti. Jeste me zajima, jak moc se da spolehnout na ten udaj "zvladnu jeste 30km", ktery kompjutr ukazuje po dojeti. Anebo treba jestli stejny udaj by ta baterie vykazovala bez nabiti i druhy den.

Kamos jezdi skoro vsechno na turbo. Z neho zadny normalni zkusenosti nedostanu. Akorat tu ze "spodek" dojezdu moc spolehlivy neni a baterie se na konci vybije ryhleji.

Kolo mám zatím chvilku, testnu a dám vědět, ale myslím, že když bude nejhůř dá se dojet i bez baterky. Motor neklade žádný odpor a převody jsou 38/11-34.

Odkaz ke komentáři

Chlapi, mám prosbu : nevíte o nějakém dobrém kole za dobrý peníz (cca 25tis) k mání? Dal jsem pryč svůj superior XC 819, tak něco podobného, trošku lepšího, bych rád sehnal. Děkuji předem.

Odkaz ke komentáři

A me zajima.kdyz na tom udelas tech 60km narocnych.ujede to pak na baterku jeste neco? Kolik? Ja jen ze muj kamos se 130kg vozi v batohu jeste jednu baterku.protoze ani tech 60km mu to neda. No ale je to liny prase.

Edit:vo zmizikovi ted nepisu teda.to bych si nedovolil.

Žena má Bosch 500 WH. Nejvíc ujela 75 km 1400 metrů převýšeni z toho tak 2/3 lesní a polní cesty. Cesty okolo 60km jsou absolutně v poho s velkou rezervou baterie. Dnes jsme třeba jeli 65km 1000 m převýšení. Mix asfalt a polňačky a ještě jí zbyly 2/5 baterky. Jezdí režimy ECO a Tour plus občas použije sport. Turbo vůbec. Fyzičku má mizernou, ale i ten Tour hodně pomůže.

Odkaz ke komentáři

Pánové, skromný dotaz. Jak jsem dal bezduše tak mi pořád lehce mizí vzduch. Na předním cca 0,4 baru za 24 hod a na zadním tak 0,2 baru za den. Mlíko nikde neteče, je to normální? Mám na nich najeto zatím cca 160 km a čekám, že si to nějak sedne i když už trochu začínám pochybovat.

Odkaz ke komentáři

Pánové, skromný dotaz. Jak jsem dal bezduše tak mi pořád lehce mizí vzduch. Na předním cca 0,4 baru za 24 hod a na zadním tak 0,2 baru za den. Mlíko nikde neteče, je to normální? Mám na nich najeto zatím cca 160 km a čekám, že si to nějak sedne i když už trochu začínám pochybovat.

Vzhledem k tomu, ze si nedas rict a zase jsi tam nasral Conticy, tak bych zkusil pridat mliko.

Ja konecne v Alpach. Na kole vcera jen chvilku, protoze cely den jsme chodili.

23cc04d7810e22469142ae617c4ee639.jpg6402738a6f725e07cefdb6ecef22678d.jpg9a7a1b817ec810a4768905f8d68766ea.jpg8325b4896e9af8fe643971f355e8004c.jpg7df3f57dc6a1c1a0fc0085d67ea3c9fd.jpg7aecc794c7013ebfa25232a8bfe56d42.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...