Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Taky jsem o tom přemýšlel, je to tak že jsem vlezl do krámu a zkoušel co mi sedne

a až konečně něco sedělo odešel jsem s tím, je to obyčejná helma tuším Bell nebo
Uvex (nechce se mi do sklepa). Přemýšlel jsem servat ten krycí plast z polystyrenu

a nalepit tam síťku a dát to zpátky, ale to nepůjde jen tak lehce dolů ten plast.

A paní co u ní bydlím že bych si k narozeninám mohl jako přát přílbu, tak si říkám

proč toho nevyužít :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V Českém Švýcarsku jsem byl také na dovče a paráda. Taky je dobrej konec stoupání na rozhlednu Jedlová Hora. Tam je to snad 23% :smoke: Ale jen kousek.

Jinak dobrý píívko v Krásné Lípe v pivovaru Falkenštejn, kde jak jsem pochopil asi bydlíte a víte o tom.

A v DE si mi líbilo na Bastei.

PS: jen nechápu proč se cpu na rozhledny atd., když se bojím výšek :punk:

17c8eed12beee80141ce7b45d665af27.jpg

Mira Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Tak dneska rano prvni letosni podzimni jezdeni:) Kosa, total mokro, mlha. Vytahnul jsem z baglu soustku, kterou jsem tam po jaru strcil asi krapet mokrou a s blatem, otrel plisen o travu a vyrazil. Krasa, totalni mir a klid v lese:) a jezdeni super. Nekolikrat jsem sel dolu, ale vse OK. Vse mokry a spinavy, boty total. Moc jsem si to uzil. Az na ty houby, ty me zase provokujou...

post-26281-0-82784500-1504340752_thumb.jpg

post-26281-0-57902200-1504340763_thumb.jpg

post-26281-0-04876200-1504340775_thumb.jpg

post-26281-0-61512700-1504340786_thumb.jpg

post-26281-0-78774500-1504340811_thumb.jpg

Upraveno uživatelem TLD
Odkaz ke komentáři

JJ nad nim jsem dlouho uvažoval, ale nakonec vyhrál Neuron 6.9 vzhledem k očekávanému použití.

Jinak dneska prvních 16km se závažím :) je to Thule yepp nexxt mini a je to úplně supr - dokonce i přejezd pooraným polem a par climbů bylo a pohoda. Mám to na spešlu fsr 100/100mm zdvyhy co podědila žena a super. Ona zas protáhla Canyonka. 50f0282e76dd41bfaabd287158e8b0c5.jpg

Upraveno uživatelem exBURN
Odkaz ke komentáři

Čau chlapi. Shanim nový MTB kolo a potřeboval bych poradit. Zkoušel jsem to na bike foru, ale je to jak přijít na chronomag s dotazem Jaké hodinky Storm vybrat :D jde mi o to, ze do toho nechci zabrednout jako do hodinek (jeden nákladnější koníček mi bohatě stačí), tudíž bych se chtěl držet nějakých základů. Chtěl bych určitě 29", jízda spíše po silnici (70:30) a standardní věci jako hydraulické brzdy, odpruzenou vidli (nejlépe vzduch a remote na riditka). Viděl jsem, ze tady většina z vás jezdí fully a navíc se tu dost často objevují Canyon, ale myslím, ze pro mě je full zbytečnost a Canyon v tuhle chvíli nemá moji velikost v rámci mého budgetu (XL, mám lehce nad 190cm).

Na BF se taky dost řeší jestli stavbu nebo sériové kolo. Tady se přiznám ze nevím, pravděpodobně bude stavba lepší poměr cena/výkon, ale ty rámy, resp. značky jako jako MRX nebo Force se mi zkratka nelíbí (machr index :D) a na druhou stranu Specilized za 20k asi taky nebude ideální řešení.

Koukám na kola typu https://www.skiandbike.cz/kellys-gate-50-2017 nebo https://m.kolapesek.cz/ghost-kato-7-29-red-red-blue-2017-p224189/?cid=2145

Evidentně je to ještě o kus komplikovanější než vybrat mechanicky hodinky, protože těch komponentu, které sledovat je tam až, až. Mate prosím tedy nejake tipy a rady jak se postavit k výběru nového kola, co sledovat a co třeba nemá smysl sledovat (honění kilogramu, deore, slx,..). Opravdu nemám jiné ambice než hobby ježdění. Tak dík a sorry za delší povídání :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Minulej weekend jsem se sedmi kámošema vyrazil na "Tour de Jeseník" ... třídení mtb akce, kdy si všechno s sebou bereme do batohu. Start v Rudě n.Moravou, cíl v Olomouci. Za ty tři dny jsme najeli 240km, nastoupali cca 5km ... větší část drsným terénem (na mě silničáře až moc), projeli jsme snad všechny kopce v Jeseníkách, některý jsem ani neznal ... ale dobrý to bylo :)

Odkaz ke komentáři

Mate prosím tedy nejake tipy a rady jak se postavit k výběru nového kola, ...

Mame:)

V malym rozpoctu se vykasli na skladani. Hledej vyprodejovej kus se supr slevou. Vyprodejovou sekci najdes v kazdym eshopu.

Dve zakladni rady jak vybirat kolo.

1) jako zenskou.nazivo a ne na netu.

Nekupuj dokud nevlezes do 5ti kramu. Tam rekni mam budget takovej.hledam vyhodnej vyprodejovej model.a jsem moc velkej.takze musim mit 29.

Jestli hledas machr index.nezapomen prohledat bazary specialek.kde znaj historii a nabidnou i dodrzeni celozivotni zaruky na ram. Napr.:

http://www.bikeclinic.cz/bazar/582/

A sedni si na toho kellyse a na kannondejla a sam si dej odpoved.jestli ti ty odhadem 2-3kg rozdilu na vaze bajku daji smysl hodnoty jednech seiko. To porovnani hobby kola a rakety muzes zvladnout i v jednom ksefte

http://www.bikeclinic.cz/catalog/kc-00056926--17-c-dale-trail-29-2-c26237m/

2) nemysli jen hlavou.ale i koulema a zadkem.

To znamena.zvaz fulla se zamkama na pruzeni. Protoze - kolik ti je? Jestli jses mladej nebo strasnej tvrdak.kup si hardtail. Jestli uz vobcas telo boli a zaslouzis si pohodli.porid fulla se zamkama na pruzeni. Kolo totiz narozdil od hodinek budes skutecne "pouzivat". A hlava se kola za jizdy nedotyka.proto by do vyberu mela kecat nejmin.

Slusny shopy maj testovaci bajky. Pujcis na vikend a zjistis.jestli full ano nebo ne.

Ve fashion arene je napr.outlet Treku v kramu rossignol.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...