roura74 Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Mám ho zatím objednaný na bike-discount.de a bohužel už mi 2x posunuli termín dodání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 supr mrknu na to díky, v ČR jsem totiž našel největší slevu 11% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Já kupoval bez slevy, protože je to novej model. Cena stejná jak v ČR v bike-life, akorát tam pořádně neví kdy je budou mít. Říkali mi duben nebo květen. V tu dobu budu mít snad už něco najeto do nové sezóny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 (upraveno) Tak a je to tady prodavam sve vymazlene 29 celopero https://www.cyklobazar.cz/inzerat/206345/prodam-29-celoodpruzene-kolo-ghost-vel-19 Upraveno 7. října 2017 uživatelem kupko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Normálně jsem si dneska odbyl čelní srážku. S autem. Na cyklostezce. jako fakt, nic mi teda není, ani autu ne ale docela mě to zaskočilo.3 metry cyklostezka, proti mě jede cyklista, za ním se objeví auto, paní se rozhodne předjíždět cyklistu,vjede do mi do protisměru, uhnout jsem neměl kam a bum, co jsem ubrzdil jsem ubrzdil, ale stejně. Nepochopíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 No to snad neni ani mozne :-( nerad delam lidem potize ale na ni bych polcajty zavolal mozna by pak doastala rozum hlavne ze se ti nic nestalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 V pohodě, jako spolujezdec jel takovej sympatickej hipstr, koukl na auto že se mu nic nestalo,já taky stojím na nohách, a jestli prej jako nemůžu uhnout když vidím že jedou? Normálně mi topřišlo vtipný že jsem se mu vysmál jestli jako když objíždí překážku atd., mávli jsme oba rukoua jeli si po svým. Být dobitej tak asi jančím, ale takhle mi akorát zkur.ili průměr o 4 vteřiny na km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Ty vole, tak to bych asi hipstrovi trochu zatahal za vousy. Minimalne za ty kecy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Nejhorsi na tom je to ze takovej clovek to udela znovu a pak uz to nemisi dopadnout tak dobre jako u tebe bez zdravotnich nasledku :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 No, pěkná příhoda... Já bych s úsměvem asi neodjizdel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 (upraveno) Myslím že jsem na něj asi křičel, ale začátek scénky si nevybavuju. Byl o půl metru a o 60 kilo menší, to jako jsem se měl prát? Zkoumal jsem to a stezku tam můžou využívat chataři, i když mají ofic. příjezdovou cestu z druhé strany lokality, takže jak se tam vzali už je jasné, nejezdím tam často.Zajímavý byl ten druhý cyklista, srazili jsme se když jel vedle auta. Pokračoval dál v jízdě, to jsem čuměl. Místní obyvatel, žádnej sportovec teda, ale i tak. Budu si dávat větší pozor to každopádně. Ten postarší cyklista mi připomíná jak jsem v létě jel s mlaďochem, a on - tati, proč ten pán nemá přilbu?nadechl jsem se že mu vysvětlím něco o odpovědnosti a takový ty řeči, ale kupodivu ze mě vylezlo něco ve smyslu že pán usoudil že už je dost starej na to aby mohl v klidu umřít když spadne a praští se do hlavy jo kupko jakto že jde kolo o dům dál, uprgrade? Upraveno 7. října 2017 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 já jel včéra za cyklistou 20km rychlostí cca kilometr (nedal se předjet ani nikam neuhnul) .... když sme dojeli k prvnímu semaforu, tak slez z kola odtlačil ho na chodník a čuměl do výlohy nějaký zastavárny .... f ten moment bych mu dal přes držku, ale uvědomil sem si, že sem ještě dvě hodiny f práci, takže de vo hovno, a těch sto lidí co vezu taky neznám .... takže co jako ? že jo ? vod fčerejška mám cyklisti rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 To by se ten cyklista posral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Mi Ypo řekni jak se s takovou krávou velkou vejdeš na cyklostezku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Mi Ypo řekni jak se s takovou krávou velkou vejdeš na cyklostezku? na třímetrovou stezku se vejdu ledabyle ... trochu bych ti cvrnknul zrcátkem do helmy ať víš že sem tam a jelo by se dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Dnes čórli Kulhavcovi bajka. A světe div se, nebylo to v ČR, nýbrž ve Francii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Tome kolo jsem neměl v úmyslu prodávat před pár týdny jsem na nej koupil novou vidlicí FOX CTD 130 mm a prodal starou Rebu myslel jsem si že si nové koupím tak za rok nebo dva ale osazení na další rok se mi moc nelibi tak už mám odloženou novou raketu. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Čím si to fotil? Bomba fotky.Děkuji. Olympusem OMD EM 10 mkII. Obyc telo . A tady jeste neco teda Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Martine, to prodavas kvuli me? Ty si myslis, ze na novem me pojedes? ??????Sorry, ja musel?????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Lahoda pro oko ty fotky Odesláno z mého SHIELD Tablet K1 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky