Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Normálně jsem si dneska odbyl čelní srážku. 
S autem. Na cyklostezce. :D jako fakt, nic mi teda není, ani autu ne ale docela mě to zaskočilo.

3 metry cyklostezka, proti mě jede cyklista, za ním se objeví auto, paní se rozhodne předjíždět cyklistu,
vjede do mi do protisměru, uhnout jsem neměl kam a bum, co jsem ubrzdil jsem ubrzdil, ale stejně. Nepochopíš. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V pohodě, jako spolujezdec jel takovej sympatickej hipstr, koukl na auto že se mu nic nestalo,
já taky stojím na nohách, a jestli prej jako nemůžu uhnout když vidím že jedou? Normálně mi to
přišlo vtipný že jsem se mu vysmál jestli jako když objíždí překážku atd., mávli jsme oba rukou

a jeli si po svým. Být dobitej tak asi jančím, ale takhle mi akorát zkur.ili průměr o 4 vteřiny na km :D

Odkaz ke komentáři

Myslím že jsem na něj asi křičel, ale začátek scénky si nevybavuju. Byl o půl metru a o 60 kilo menší, to jako jsem se měl prát? :D Zkoumal jsem to a stezku tam můžou využívat chataři, i když mají ofic. příjezdovou cestu z druhé strany lokality, takže jak se tam vzali už je jasné, nejezdím tam často.

Zajímavý byl ten druhý cyklista, srazili jsme se když jel vedle auta. Pokračoval dál v jízdě, to jsem čuměl. Místní obyvatel, žádnej sportovec teda, ale i tak. Budu si dávat větší pozor to každopádně.

Ten postarší cyklista mi připomíná jak jsem v létě jel s mlaďochem, a on - tati, proč ten pán nemá přilbu?

nadechl jsem se že mu vysvětlím něco o odpovědnosti a takový ty řeči, ale kupodivu ze mě vylezlo něco ve smyslu že pán usoudil že už je dost starej na to aby mohl v klidu umřít když spadne a praští se do hlavy :D

jo kupko jakto že jde kolo o dům dál, uprgrade?

Upraveno uživatelem tommas4
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

já jel včéra za cyklistou 20km rychlostí cca kilometr (nedal se předjet ani nikam neuhnul) .... když sme dojeli k prvnímu semaforu, tak slez z kola odtlačil ho na chodník a čuměl do výlohy nějaký zastavárny .... f ten moment bych mu dal přes držku, ale uvědomil sem si, že sem ještě dvě hodiny f práci, takže de vo hovno, a těch sto lidí co vezu taky neznám .... takže co jako ? že jo ?

vod fčerejška mám cyklisti rád

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Mi Ypo řekni jak se s takovou krávou velkou vejdeš na cyklostezku? :D

na třímetrovou stezku se vejdu ledabyle ... trochu bych ti cvrnknul zrcátkem do helmy ať víš že sem tam a jelo by se dál 

Odkaz ke komentáři

Tome kolo jsem neměl v úmyslu prodávat před pár týdny jsem na nej koupil novou vidlicí FOX CTD 130 mm a prodal starou Rebu myslel jsem si že si nové koupím tak za rok nebo dva ale osazení na další rok se mi moc nelibi tak už mám odloženou novou raketu.

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...