Gustaf Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Se ti postavil :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Jestli je osa y v mm a x je minutaz, tak na jednu stranu kloboucek, na druhou zase nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Pěkná stojka :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Dneska jsem je mohl krásně proletět jedu z kopce bomby :-) a kámoš zakřičel pozor ja si toho kanálů ani nevšiml už jsem mohl byt v sádře :-( Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Tak jsem dneska vyjel. Mrknul jsem se na předpověď a vyrazil z Olomouce směr Šumperk k rodičům. Ženu jsem poslal autem, abych se mohl v klidu vrátit. Za Štemberkem vzala předpověď za své, z příjemných 5st bylo rázem -2, jemně mrholilo. Střihnul jsem to přes Václavov, přeci jen sezóna je za dveřmi, je tedy na čase pomalu vyrazit do kopců a né se placatit kdesi v údolí, že ? Pravda, na silnicích přibylo cosi sněhu, ale když máš blatníky, tak v klidu, ne ? Ve sjezdu jsem jezdil jak Colin McRae, ale nespad jsem ... naštěstí. Fajn to byl, ale už by mohlo být tepleji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkMartine, to bys rozlestil ne, tohle je fakt zhovadilost.. Jarret... Tak vem bajka a hurá do terénu... To je lepší, než se mrcasit po asfaltu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Martine, to bys rozlestil ne, tohle je fakt zhovadilost.. Jarret... Tak vem bajka a hurá do terénu... To je lepší, než se mrcasit po asfaltuNo lesem by to bylo moc dlouhý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 No... A není to lepší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Poklop kanalu jsem vratil do puvodniho stavu a za malej okamzik kolem nas projelo asi15 lidi na ziletkach ti by by se smotali celej balik :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Jj, to by asi nebylo dobrý... :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 (upraveno) No... A není to lepší?No po silnici je to nějakých 50km zvlněným terénem. V lese za Šternberkem je tak kolem půl metru sněhu, žádná cesta protažená ... to bych jel půl dne A já tedy moc velkej biker nejsem, spíš žiletkář A podle Stravy už mám letos 792km ... takže na leden spokojenost Upraveno 28. ledna 2018 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Tak to je super číslo. No tak v zavejich by se asi špatně brodilo, to je fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 (upraveno) Cca 800 Km koncem ledna je extra trida Jarku! To neni na moravskej pohar, to je na extraligu masters s Kadlecem a Bejkem:)) Upraveno 29. ledna 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Cca 800 Km koncem ledna je extra trida Jarku! To neni na moravskej pohar, to je na extraligu masters s Kadlecem a Bejkem:))Si říkám, že bych letos jel do St.Johannu na Masters mistrovství světa Klučina, co jezdíme spolu, tam byl předloni do desítky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 A podle Stravy už mám letos 792km ... takže na leden spokojenost Tak to je hnus jako, zrovna jsem se chtěl pochlubit 250km na svým odrážedle za leden, pffff . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Tak sem si dal aspoň 50min dnes na spinneru. Konstantní rychlost okolo 30km/h a tepovka 150-160/min...musím se zase začít hejbat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Davide 150-160 ti se pomalu dusil :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Právě že vůbec...jedine, že to blbě měří... Ale to se mi nezdá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 To neobkecáš :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky