Gustaf Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2018 No fakt ne... Mohl sem normálně mluvit... Tak tepovka kecá
kupko Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2018 :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Jarett Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2018 Já jezdil 1,5 hodinový tréninky na intenzitu v průměrný tepovce 175. ... tak jestli jsi "vysokotepař" proč ne Vzpomínám si před lety, když jsme někde jeli 45km časovku a to jsem měl 198 průměr při 207 maximálce. Je tedy fakt, že jsem se v cíli pozvracel ... od té doby si připomínám platnost tvrzení "dokud nezvracíš, máš rezervy" ... což mimochodem platí i pro chlastání :D
Gustaf Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2018 Tak tepovka kecá... Beru zpět. Zkusil jsem to jen tak zlehka znovu a ukazala víc, než sem měl... Martine, tak si měl zas jednou pravdu
Kid_A Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2018 (upraveno) Si říkám, že bych letos jel do St.Johannu na Masters mistrovství světa Klučina, co jezdíme spolu, tam byl předloni do desítky sakra, ja to myslel jako for a ty to myslis jako vazne:)) kazdopadne respekt!!! :-) Upraveno 30. ledna 2018 uživatelem Kid_A
Návštěvník Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2018 No po silnici je to nějakých 50km zvlněným terénem. V lese za Šternberkem je tak kolem půl metru sněhu, žádná cesta protažená ... to bych jel půl dne A já tedy moc velkej biker nejsem, spíš žiletkář A podle Stravy už mám letos 792km ... takže na leden spokojenost Jarku co používáš od Garmina. Měl jsem půjčenou stravu od kamaráda a celkem mě to s tím bavilo, asi objednám fenixe, ať to mám i na běhání nebo ?
Jarett Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2018 sakra, ja to myslel jako for a ty to myslis jako vazne:)) kazdopadne respekt!!! :-)No uvidíme jak to dopadne, v květnu začnu tréninky doplňovat jízdou s kočárkem, tak snad formu naladím tak, aby kulminovala právě v srpnu na MS
Jarett Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2018 Jarku co používáš od Garmina. Měl jsem půjčenou stravu od kamaráda a celkem mě to s tím bavilo, asi objednám fenixe, ať to mám i na běhání nebo ?Mám teď asi půl roku 820 a je dobrá, koupil bych ji klidně zase
Návštěvník Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2018 Jo teď koukám, že Fenix 3 nepodporuje livesegmenty. Tak buďto dám na Tebe nebo pořídím ten 735xt. Díky.
Jarett Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2018 Jo teď koukám, že Fenix 3 nepodporuje livesegmenty. Tak buďto dám na Tebe nebo pořídím ten 735xt. Díky.Live segments jsou fajn, ale většinou je mám vyplé, protože mě to rozptyluje
bohush Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 Beskydy jsou letos v podstatě bez přírodního sněhu, tak se dá i po horách jezdit na kole, no a lyžovat se taky dá, takže vlastně ideální stav... přesto bych radši ten sníh. Dnes navíc trochu mrzlo, takže bonus v podobě čistého kola. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kupko Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 Sněhu bylo letos dost v Beskydech :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
bohush Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 Jj, taky bych našel podobnou fotku, dvakrát nasněžilo po 10 cm, ale je to skoro všechno pryč.
kupko Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 No je to škoda sněhu bylo dost ale už je pomalu všechen fuč nic méně má zase sněžit ale zase už dlouho jsem neměl v lednu najeto tak hodně km :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Lobber Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Odesláno 2. února 2018 (upraveno) Vysocina je jak na jaře kluci .... Tady celou zimu hnedý ***č***, ale zas klidné vyjížďky kolem a dal od komína ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. února 2018 uživatelem Lobber
Lobber Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Odesláno 2. února 2018 (upraveno) Jinak, tohle by byla dobra sparring partnerka :0D :0D :0D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. února 2018 uživatelem Lobber
Jarett Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Odesláno 2. února 2018 Jinak, tohle by byla dobra sparring partnerka :0D :0D :0DNoo ... jak víš, že pod tou rouškou to stojí za to ?
kupko Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Odesláno 2. února 2018 Když má takové tělo tak snad i tvář bude ladit k tělu :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Duke650 Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Odesláno 2. února 2018 S takovou figurou si roušku snad může i nechat
Doporučené příspěvky