Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já jezdil 1,5 hodinový tréninky na intenzitu v průměrný tepovce 175. ... tak jestli jsi "vysokotepař" proč ne :) Vzpomínám si před lety, když jsme někde jeli 45km časovku a to jsem měl 198 průměr při 207 maximálce. Je tedy fakt, že jsem se v cíli pozvracel :D ... od té doby si připomínám platnost tvrzení "dokud nezvracíš, máš rezervy" ... což mimochodem platí i pro chlastání :D :D :D

Odesláno (upraveno)

Si říkám, že bych letos jel do St.Johannu na Masters mistrovství světa :) Klučina, co jezdíme spolu, tam byl předloni do desítky :)

sakra, ja to myslel jako for a ty to myslis jako vazne:)) kazdopadne respekt!!! :-) Upraveno uživatelem Kid_A
Odesláno

No po silnici je to nějakých 50km zvlněným terénem. V lese za Šternberkem je tak kolem půl metru sněhu, žádná cesta protažená ... to bych jel půl dne :D A já tedy moc velkej biker nejsem, spíš žiletkář :D

A podle Stravy už mám letos 792km ... takže na leden spokojenost :)

Jarku co používáš od Garmina. Měl jsem půjčenou stravu od kamaráda a celkem mě to s tím bavilo, asi objednám fenixe, ať to mám i na běhání nebo ? 

Odesláno

sakra, ja to myslel jako for a ty to myslis jako vazne:)) kazdopadne respekt!!! :-)

No uvidíme jak to dopadne, v květnu začnu tréninky doplňovat jízdou s kočárkem, tak snad formu naladím tak, aby kulminovala právě v srpnu na MS :D

Odesláno

Jarku co používáš od Garmina. Měl jsem půjčenou stravu od kamaráda a celkem mě to s tím bavilo, asi objednám fenixe, ať to mám i na běhání nebo ?

Mám teď asi půl roku 820 a je dobrá, koupil bych ji klidně zase :)

Odesláno

Jo teď koukám, že Fenix 3 nepodporuje livesegmenty. Tak buďto dám na Tebe nebo pořídím ten 735xt. Díky.

Odesláno

Jo teď koukám, že Fenix 3 nepodporuje livesegmenty. Tak buďto dám na Tebe nebo pořídím ten 735xt. Díky.

Live segments jsou fajn, ale většinou je mám vyplé, protože mě to rozptyluje :)

Odesláno

Beskydy jsou letos v podstatě bez přírodního sněhu, tak se dá i po horách jezdit na kole, no a lyžovat se taky dá, takže vlastně ideální stav... přesto bych radši ten sníh. Dnes navíc trochu mrzlo, takže bonus v podobě čistého kola.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

No je to škoda sněhu bylo dost ale už je pomalu všechen fuč nic méně má zase sněžit ale zase už dlouho jsem neměl v lednu najeto tak hodně km :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Vysocina je jak na jaře kluci .... Tady celou zimu hnedý ***č***, ale zas klidné vyjížďky kolem a dal od komína ...

Upraveno uživatelem Lobber
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...