Gustaf Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 R2 Cimbálovi platí za reklamu. To s kvalitou nemá nic společného.tak to je jasný, ale zase by si asi nedal na voci něco, co nefunguje. To by mu asi moc nepomahalo, kdyby mu brejle zkreslovaly pohled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Ahá, mnoo tak to budu pořád pumpovat no Jdu objednávat at se zas brzo mohu vyhoupnout do sedla :0) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Vzpomněl jsem si včera, listujíc březnovym Velem, na diskuzi ohledně elektrokol. To by mě fakt zajímalo, kolik lidí si reálně koupí elektrickej Rock Machine na 240? Na karbonovejch kolech:)https://elektrokola.heureka.cz/rock-machine-blizzard-int-eltd-2018/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Vzpomněl jsem si včera, listujíc březnovym Velem, na diskuzi ohledně elektrokol. To by mě fakt zajímalo, kolik lidí si reálně koupí elektrickej Rock Machine na 240? Na karbonovejch kolech:)https://elektrokola.heureka.cz/rock-machine-blizzard-int-eltd-2018/...ten přechodník ...má tam být " listuje"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Fakt? Ja ete premyslel nad "listujice". Urcite je ta moje verze blbe? Tyvole snad si toho tady nevsimne Karlos:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 JJ, já listuje, on listujíc, ani listujíce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Zase jsem, ctouce chronomag, chytrejsi:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Zase jsem, ctouce chronomag, chytrejsi:)No, ale musíš trochu přidat : Zase jsem ČTA chronomag, chytřejší .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Fuj ho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Cta chronomag, až se z toho hl :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 tak to je jasný, ale zase by si asi nedal na voci něco, co nefunguje. To by mu asi moc nepomahalo, kdyby mu brejle zkreslovaly pohledVzpomínám, jak jsem před lety fasoval prázdné obaly od Nutrendu a do nich před závodem dával PowerBar, no a prázdné tuby od Carbosnacku pak lepící páskou spojoval s tubou s gely GenSan a přetlačoval je, aby na závodech nikdo nepoznal, že do sebe ládujeme něco jiného :D Oni si to pak řadoví pacienti kupovali a kupují v domnění, "že by do sebe ten profík přeci necpal něco, co nefunguje" :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 No v tomhle případě to asi jde, ale u brýlí nevím. Jako že by tam narval jiný skla? Ale dobře si ty sponzory vojebaval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 No v tomhle případě to asi jde, ale u brýlí nevím. Jako že by tam narval jiný skla? Ale dobře si ty sponzory vojebaval No např. tretry, sedla, gumy, sedlovky, představce apod. se vozí jiné běžně. Buď to zamaskuješ lakem, fixkou nebo návleky. U brýlí těžko říct. My jsme to tehdy dělali s jejich souhlasem, nic jinýho ani nebylo možný, nikdo nechtěl zvracet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 No např. tretry, sedla, gumy, sedlovky, představce apod. se vozí jiné běžně. Buď to zamaskuješ lakem, fixkou nebo návleky. U brýlí těžko říct. My jsme to tehdy dělali s jejich souhlasem, nic jinýho ani nebylo možný, nikdo nechtěl zvracet To by Zedník čuměl. :-D Ale on to asi ví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 chlapi, okrem celoodpruzeneho Treku do lesa a nespevnene cesty by som rad daco skor na najazdy kilometrov. Posledny rok to bol tak pol na pol..cesta/teren. Zacal som uvazovat nad Fitness bike. Je to kravina a ist radsej do cestaka? Neznasam barany...tak toto mi pride fajn alternativa..mozem na to zavestit aj brasny ak treba...Prosil by som dake konstruktivne pre/proti pripomienky. Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 (upraveno) Tak kup nějaký HT v karbonu a hod na to galuskace Upraveno 26. února 2018 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 tu mi prave vyhovuje, ze to nie su uplne ziletky..Daku sotolinu vy to zvladlo. Ta stavba je skor ako cyklokrosovy bike na rovnych riditkachtak do povedzme 800eur....Je to povascine len SORAnieco taketo napr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Leviathan, ano, podle meho nazoru jdes spravnym smerem. Chrti carbon HT Ti nenabidne moc komfortu, na kolo co uvadis muzes navesit i nejaky zavazadlo, pokud budes chtit nejakej multi day vylet. Kdyz bys prekousnul ty berany, tak je dobra volba na to co pises i gravel bike. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 To by Zedník čuměl. :-D Ale on to asi ví.Ví a moc dobře. Teď už je to možná lepší. I když jak znám charakter výroby i jeho samotného, tak asi ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Leviathan, ano, podle meho nazoru jdes spravnym smerem. Chrti carbon HT Ti nenabidne moc komfortu, na kolo co uvadis muzes navesit i nejaky zavazadlo, pokud budes chtit nejakej multi day vylet. Kdyz bys prekousnul ty berany, tak je dobra volba na to co pises i gravel bike.na tie moje jazdy do 50-60km a prilezitostne vylet. napr. okolo Tatier .....mi to pride dobra volba. Ani na dakej spickovej vybave nebazirujem. Taka 105-ka event.Ultegra by bola ideal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky