Gustaf Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 tak dal jsem si ještě jedno pivo, tak se teda pochlubím :-D zde je moje nová žena do rodiny, tentokráte horkokrevná Špaňelka Orbea Oiz m30. Navíc příplatková výbava v podobě FSA SL-K kitu (rodla, představec, sedlovka) a lepšího sedla. Zatím je na XT sadě, ale v pondělí jedu vyzkoušet a když bude sedět velikost L, jako že by mě měla, tak bude překopaná na eagla GX 1x12. No, snad bude sloužit....už se těším a snad to dopadne.... (foto, co mi poslal prodejce, když jí dnes dal dokupy) Už tam na mě čeká.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Hombre, OLÉ !!! Bienvenido a la familia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Hombre, OLÉ !!! Bienvenido a la familiajj, vím, že jí tu jezdíš....hombreeeee....spokojenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Moc pěkný. Tahle značka mě taky bere. Jsem zvědavý na zkušenosti. S eaglem to bude ještě lepší. Měl jsem půjčený Scott Spark RC a byl jsem nadšený. A to bych si před pár lety sram na kolo nedal, jo doba se mění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Tak to je pecka. Zadnej mainstream. At slouzi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 jo jo, na to moje domácí žvýkání je to až až... je to pohodlné a přitom rychlé, zdvihy tak akorát, 27,5" mám raději než 29", komplet všecičko v XT 2x11, představec i řidítka taky od šimáňa resp. od jejich brandu XCRpro ... za týden to bude rok, co jsme spolu, a byl to můj nejlepší rok na MTB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 právě, chtěl jsem něco, co není tuctovka. Původně jsem zvažoval Trek top fuel nebo spešl nebo Lapierre xr...ale pak jsem narazil na španělku a byla to láska na první pohled. Teď už jen aby ta velikost seděla. Ale měla by...jj, eagle byla podmínka. 1x11 se mi osvědčilo, tak jsem to chtěl posunout vejš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 včera jsem jednomu známému půjčil svoje staré 26" full susp. kolo osazené komplet SRAM X0 abychom se mohli spolu projet,rok jsem to kolo (karbonový Haibike Sleek RX) neměl v ruce, a musím říct, že i ten starý SRAM má koule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 no já ho měl prvně na Lectoru a šlapal parádně...žádný problém, takže ho volím znovu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Moc peknej kousek! To bude supr jezdeni, necht dobre a dlouho slouzi! Na kolik vyjde to prekopat na eagla GX 1x12? Taky o tom dost premejslim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 díky kluci, mám radost. Tak sada stojí třeba na axit bike necelých 10k, ale kde jí bude objednávat prodejce nevím...On mi to překope a xtčko si prodá zvlášť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Gusto pěknej stroj. Příští rok bude na prodej a budš hledat něco ze 120mm zdvihama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Axit yes, tam jsem kupoval ten Haibike, funglovku s megaslevou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Španělsko mám rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Gusto pěknej stroj. Příští rok bude na prodej a budš hledat něco ze 120mm zdvihama? díky moc ;-) kdepa...100mm zdvihy jsou top...pro mě teda :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 (upraveno) Mně dnes dorazily 3 balení zázračnýho mlíka co svět neviděl. Tak jsem zvědavý. Nalil jsem ho dnes do Contiku a zatím drží tlak v novým plášti líp než Revo od Conti. Hlavně jsem zvědavej, na to slibovaný nevysychání a tím pádem žádnou drbačku s čištěním ráfků a patek plášťů. Pak písnu reference. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180613/3ad46da33c1b1859dddb754b9666fb66.heic Edit. Kua co ten zasr.... Tapatalk dělá zase s fotkama. Upraveno 13. června 2018 uživatelem roura74 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Já to pak taky nechám hned předělat na bezdušáky...to je bezkonkurenční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Kdyz budes davat sram, tak to musis nechatvi preplest ne? To je dalsich cca 5litru ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 ne, stačí dát xd ořech. Na tyhle mavicy to jde. Dělají ty m30 jak v eaglu tak v xt.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Tapalak je zmrd :-( Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky