Gustaf Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 Super fotky... Bajk tam hezky svítí já se chystat za hodinku. Světla nabitý a hurá do tmy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camlost Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 Nebyly by pro dítě bezpečnější nějaký rovný plastovy? Já sem se teda o plaformy jednou pěkně škrábnul na noze...Obě naše děti jezdily s plastovými platformami, pak hodně staré (a za tímto účelem uschované) egg beatery - měly trochu volnější pružinu.S přibývající hmotností přecházíme postupně na nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 tak aspoň jeden člen rodiny bude mít "Big S" a zrovna ta nejmladší.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 Gustaf no velico pekne:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 Hoši, nevali se doma někomu samolepka Specialized? Nějaká menší? Nebo jen big "S"Něco jsem našel (velké S a pod tím nápis), rozměry š:75mm, v:110mm, Pokud to splní účel, hoď mi adresu a já ti to pošlu R. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 (upraveno) Něco jsem našel (velké S a pod tím nápis), rozměry š:75mm, v:110mm, Pokud to splní účel, hoď mi adresu a já ti to pošlu R.díky moc, ale už jsem to poresil. Taky jsem doma nakonec něco našel... Upraveno 7. listopadu 2018 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 Ten bike je super free, parádní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 Novy cyklo kratasy, aneb..Reklamace skrz ajfoun XS Max. Doufam, ze pochopi.. kdyz jsem jim do formulare uvedl duvod na vraceni penez: ze se mi do nich nevejde muj maxik :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 Novy cyklo kratasy, aneb..Reklamace skrz ajfoun XS Max. Doufam, ze pochopi.. kdyz jsem jim do formulare uvedl duvod na vraceni penez: ze se mi do nich nevejde muj maxik :DTak to se mě stát nemůže. Když půjdu na hubu a zničím to ta je mi to fuk. Přesměrování fachčí v poho... Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 Ten bike je super free, parádní :-)jj, snad ji udělá radost.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Hmm, asi to byla jen otázka času... Orbea má silničky a gravely s nenápadným elektromotoremhttps://www.orbea.com/cz-en/ebikes/road/gain-all-road/cat/gain-m21-19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Že by se za to lidi styděli? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Proč by se styděli? Nemají za co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 (upraveno) Ty by jsi se nestyděl, kdyby jsi se jel s kamarády projet a na kole by jsi měl motor jako krávu? Upraveno 8. listopadu 2018 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Mate nekdo zkusenost s prepravou bajku v letadle? Cetl jsem par diskusi a vesmes kdyz to mas zabaleny v krabici tak neni problem... Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Jak to říkal Macháček? Hlavní problém této země je, že lidi málo hulej? Já bych řekl, že drtivá většina lidí nemá špetku empatie. Není snaha pochopit, že někdo jiný dělá nebo vidí věci jinak, než já já já jenom já... to je takový problém představit si šedesátníka, který nechce hnít doma s bábou, ale tělo už neslouží jako před léty? P.S. Kdybych se měl za něco stydět, tak za ...kdyby jsi se ... by jsi se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 (upraveno) Jak to říkal Macháček? Hlavní problém této země je, že lidi málo hulej? Já bych řekl, že drtivá většina lidí nemá špetku empatie. Není snaha pochopit, že někdo jiný dělá nebo vidí věci jinak, než já já já jenom já... to je takový problém představit si šedesátníka, který nechce hnít doma s bábou, ale tělo už neslouží jako před léty? P.S. Kdybych se měl za něco stydět, tak za ...kdyby jsi se ... by jsi se...Jasný, minule si tu chyběl na lekci elektrokola stejně jako já v ČR na lekcích českého jazyku .... neboj se nic, šedesátníci kterým neslouží tělo tak jako dříve jsou ok, na tom jsme se shodli skoro všichni :-) Upraveno 8. listopadu 2018 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Sorry Afri neodolal jsem, peace :-)Vzpomeň si tak za dvacet-třicet let jak ti byla elektrokola proti srsti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 V pohodě, vždyť jenom debatujeme :-) Cílové skupiny pro které byli původně eletrokola vyvinuty a s kterými jsem souhlasil, jsou dle mého názoru dnes už pomalu pase. Velké firmy se ze svými modely dnes zaměřují hlavně na mladistvé, které se toho nápadu chytli jak koza petržele. A s tím já prostě nesouhlasím, ale to je jediné co můžu...je to lenost a soupeřivost dnešní doby, takový je svět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Jasně, u celoodpružených bajků jde marketing po cílové skupině, která by ten kopec vyjela i bez motoru, já chápu ty firmy a chápu i ty mladé kluky, kterým to prostě připadá cool. Letos jsem musel v kopci překousnout pár předjetí od kluků na ebajku, a neměl jsem z toho trauma.Na druhou stranu jsem pár ebajkerů předjel na rovině, páč jim to přes 25 moc nejelo... a taky jsem z toho nedělal událost dne. To Turbo Levo Comp Carbon od spešlu si dříve nebo později koupím, kolena prostě nevydrží věčně. A nebudu se pak stydět :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky