Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Takže trasa Olomouc - Šternberk - Sovinec - Praděd (a zpět). Konec jara/začátek léta, sobota brzo ráno.

Mám to najeté autem a je to krása :)

Mě to přijde lepší ze Šternberka rovnou na Mutkov ... vyhneš se rovině do Paseky :)

Celkem je to 140km +/-.

Upraveno uživatelem Jarett
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Praděd jet tak brzy ráno v týdnu a nejlíp za deště, protože jinak ty davy jsou děsný. Jezdil jsem ho každej rok jednou na bajku a loni už jsem se na to vybodl. Člověk si neužije ani ten sjezd dolů. A ty kecy od turistů když jedu nahoru jsou taky výživný. Radši v klidu v lese kde potkám maximálně splašenej harvestor.

Odkaz ke komentáři

Praděd jet tak brzy ráno v týdnu a nejlíp za deště, protože jinak ty davy jsou děsný. Jezdil jsem ho každej rok jednou na bajku a loni už jsem se na to vybodl. Člověk si neužije ani ten sjezd dolů. A ty kecy od turistů když jedu nahoru jsou taky výživný. Radši v klidu v lese kde potkám maximálně splašenej harvestor.

Taky navrhuju všední den, vyjížděl jsem v sedm ráno z domů a zpět jsem byl na oběd ... cesta v klidu, nahoře před desátou není ani noha :)

Odkaz ke komentáři

Endurace bych nekupoval. Divná geometrie.

Já mám ultimate cf slx Gran turismo blue a je to rychle tuhé trochu aerodynamické kolo, které je i pohodlné.

Já mám ultimate cf slx Gran turismo blue a je to rychle tuhé trochu aerodynamické kolo, které je i pohodlné.

Co je na té geometrii divné?
Odkaz ke komentáři

Jednak jsem videl uz tak 3 inzeraty na cyklobazaru, kde to kolo lidi prodavaj, protoze jim nesedne geometrie, druhak i holka, se kterou jsem se bavil prodava endurace aby koupila ultimate. Zatreti si endurace koupil kamos a chvilku jsem na tom jel, ma taky Mko, je stejne vysokej jako ja a proste tenhle upright posed, kdyz pokud je na drops, tak je stejne malo ohnutej jako kdyz ja jsem na tops, to se proste hodi jenom pokud mas uplne rozesranou mobilitu, pak je ale vhodny implementovat jogu radsi. Vyraznej narust komfortu tam nepocituju, hmotnost je vyssi a designy horsi. Za me ultimate all day long. Pokud by nekdo chtel vetsi komfort na ultimate, tak ma tire clearance az nekam k 30c plastum.

Ve zkratce

climbing bike = dlouhej reach, nizkej stack

endurace bike = kratkej reach, vysokej stack

>> nesedi mi to, nemuzes za to dobre tahat, ses na tom vysokej, malo aero, komfort navic pocitis leda tak po 3.5+ hodinach.

Upraveno uživatelem 464
Odkaz ke komentáři

moco: 

Plus ted koukam na tvuj puvodni prispevek, ze sis nejdriv koupil wheelset a ted zvazujes ze koupis endurace.

Opravdu mi nedava smysl kupovat kolo, ktery je zamereny na konfort a svislej posed a k nemu mit 55ky karbonovy GALUSKOVY kola. Galusky bejvaj dost tvrdy a ten komfort oproti plastum, nebo dokonce tubeless plastum je docela spatnej.

Smysl by melo endurance kolo a na tom 28c tubeless kola, kdyz uz chces mit tvrdy galusky, tak aspon na tuhej rychlej ram :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...