kupko Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 Vyjížďka na žiletkach to muže bejt super :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 No já jedu rychle jenom když chci ... a pokud to pojmeme společensky, budete na mě spíš čekat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 Při nejhorším budou opožděné starty. Chrti se na trať vypustí o hodinu později Anebo nás budou čekat po hospodách a v určité fázi se ty síly musí srovnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 Tak to se také hlásím :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 Takže trasa Olomouc - Šternberk - Sovinec - Praděd (a zpět). Konec jara/začátek léta, sobota brzo ráno. Mám to najeté autem a je to krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 (upraveno) Letos si s Pradedem pockas. Cesta bez snehu bude tak v pulce kvetna. Edit. loni 19.4. Upraveno 10. února 2019 uživatelem roura74 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 (upraveno) Takže trasa Olomouc - Šternberk - Sovinec - Praděd (a zpět). Konec jara/začátek léta, sobota brzo ráno.Mám to najeté autem a je to krása Mě to přijde lepší ze Šternberka rovnou na Mutkov ... vyhneš se rovině do Paseky Celkem je to 140km +/-. Upraveno 10. února 2019 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 Mě to přijde lepší ze Šternberka rovnou na Mutkov ... vyhneš se rovině do Paseky No jestli to pak bude na Praděd z kopce, tak proč ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 Letos si s Pradedem pockas. Cesta bez snehu bude tak v pulce kvetna.Edit. loni 19.4. Taky jsem tam byl a vidím to na ten červen Ale nahoře dělají výborné bombardino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 Fuj ... já byl vloni na Pradědu 6x ... to si budu musel letos vylepšit skóre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 Praděd jet tak brzy ráno v týdnu a nejlíp za deště, protože jinak ty davy jsou děsný. Jezdil jsem ho každej rok jednou na bajku a loni už jsem se na to vybodl. Člověk si neužije ani ten sjezd dolů. A ty kecy od turistů když jedu nahoru jsou taky výživný. Radši v klidu v lese kde potkám maximálně splašenej harvestor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 Endurace bych nekupoval. Divná geometrie. Já mám ultimate cf slx Gran turismo blue a je to rychle tuhé trochu aerodynamické kolo, které je i pohodlné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 Praděd jet tak brzy ráno v týdnu a nejlíp za deště, protože jinak ty davy jsou děsný. Jezdil jsem ho každej rok jednou na bajku a loni už jsem se na to vybodl. Člověk si neužije ani ten sjezd dolů. A ty kecy od turistů když jedu nahoru jsou taky výživný. Radši v klidu v lese kde potkám maximálně splašenej harvestor.Taky navrhuju všední den, vyjížděl jsem v sedm ráno z domů a zpět jsem byl na oběd ... cesta v klidu, nahoře před desátou není ani noha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 Praděd vloni 5. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 Endurace bych nekupoval. Divná geometrie. Já mám ultimate cf slx Gran turismo blue a je to rychle tuhé trochu aerodynamické kolo, které je i pohodlné.Endurace bych nekupoval. Divná geometrie. Já mám ultimate cf slx Gran turismo blue a je to rychle tuhé trochu aerodynamické kolo, které je i pohodlné.Co je na té geometrii divné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 S novou sezonou prichazi novy kousekColnago CRS ultegra :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 (upraveno) Endurace bych nekupoval. Divná geometrie.Já mám ultimate cf slx Gran turismo blue a je to rychle tuhé trochu aerodynamické kolo, které je i pohodlné. Jednak jsem videl uz tak 3 inzeraty na cyklobazaru, kde to kolo lidi prodavaj, protoze jim nesedne geometrie, druhak i holka, se kterou jsem se bavil prodava endurace aby koupila ultimate. Zatreti si endurace koupil kamos a chvilku jsem na tom jel, ma taky Mko, je stejne vysokej jako ja a proste tenhle upright posed, kdyz pokud je na drops, tak je stejne malo ohnutej jako kdyz ja jsem na tops, to se proste hodi jenom pokud mas uplne rozesranou mobilitu, pak je ale vhodny implementovat jogu radsi. Vyraznej narust komfortu tam nepocituju, hmotnost je vyssi a designy horsi. Za me ultimate all day long. Pokud by nekdo chtel vetsi komfort na ultimate, tak ma tire clearance az nekam k 30c plastum. Ve zkratce climbing bike = dlouhej reach, nizkej stackendurace bike = kratkej reach, vysokej stack >> nesedi mi to, nemuzes za to dobre tahat, ses na tom vysokej, malo aero, komfort navic pocitis leda tak po 3.5+ hodinach. Upraveno 11. února 2019 uživatelem 464 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 moco: Plus ted koukam na tvuj puvodni prispevek, ze sis nejdriv koupil wheelset a ted zvazujes ze koupis endurace.Opravdu mi nedava smysl kupovat kolo, ktery je zamereny na konfort a svislej posed a k nemu mit 55ky karbonovy GALUSKOVY kola. Galusky bejvaj dost tvrdy a ten komfort oproti plastum, nebo dokonce tubeless plastum je docela spatnej. Smysl by melo endurance kolo a na tom 28c tubeless kola, kdyz uz chces mit tvrdy galusky, tak aspon na tuhej rychlej ram Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 No teď jsi mi dal brouka do hlavy s tím Ultimate, tak to já ještě promyslím. Rád si nechám poradit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Predelat ultimate aby byl komfortni jako endurace je easy. (tlustsi plaste, kratsi predstavec, pohodlnejsi sedlo a sedlovka)Predelat endurace aby byl rychlej a tuhej jako ultimate je unreal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky