Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Návštěvník

Tvl nevím co si o tom mám myslet

13.10.2018 jsem na kolo dával nový řetěz SRAM, teď má najeto 547 km a měrka ukazuje NOK, šuplera je už na 132,7mm...

ten předchozí YBN vydržel 996 km, měnil jsem při 132,8mm

Nemáš už sjetý převodník? Jestli třeba nějaké zuby dostaly ránu případně jsou rozjeté, tak to řetěz oddélá dost rychle..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě bych potřeboval poradit košík a lahev...to jsou dilemata...!

:-)

iwe, já už fakt nemůžu, ty tu zase prořešíš celou sezonu a pak budeš fňukat, že si nezhubnul

Ser na to a už jezdi, řešíš pyčoviny, kua

Odkaz ke komentáři

Dnes brutální protivítr. Rovina, totální full gas a jel jsem ubohých 23km/h. Jo a taky cyklostezky a semafory mi pořád kazí průměr :-( :-D ale už to zase jezdí a to je fajn. Jezdím teď skoro výhradně silnici. Nejdete náhodou někdo na Prague challenge ?

47dafd8a03cc3c56af9e34f9e966a024.jpg

Mas zapnutej auto-pause?

Me se po dlouhe dobe povedlo mit prumer nad 30 pri jizde sam, ale byl jsem pak po zbytek dne celkem nepouzitelnej, asi jsem pak nemel chodit behat s divkou.

post-26458-0-58180300-1554706952_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník

Mas zapnutej auto-pause?

Me se po dlouhe dobe povedlo mit prumer nad 30 pri jizde sam, ale byl jsem pak po zbytek dne celkem nepouzitelnej, asi jsem pak nemel chodit behat s divkou.

Nemám, to se dělá jak ? :) , ale ono stejně dojíždíš 15km/h atd Hlavně já často používám asi na 8km cyklostezku a tam se to nedá psi, děti, důchodci...  ale je to cesta jak se vyhnout dost frekventované cestě a je to kratší způsob jak se dostat z města. Holt tam jedu pomalu na lehký převod ať se nerozčiluji a roztočím-vytočím nohy. Nakonec se spíš pak podívám na úseky ve Stravě. A koukám, že bychom někdy mohli dát společný švih. Jinak koukám na těch 882w max výkon  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Tak autopause musis mit nekde v garminu, ze kdyz zastavis, treba na semaforech, tak se to pauzne.

Pres stezky jezdivam taky, kdyz mam jizdu, kde jedu pres mesto, tak to taky bere 2km/h dolu.

Faktem ale je, ze kdyz poridis wattmeter, tak te rychlost prestane zajimat :D

A tech 882 vykon neni nejak moc protoze to je pro 1sec, umim je ale nekde podrzet i 5sec, coz je ve finale stejne hovno proti profikum.

na powercurve mam top

636 W / 30 sec
995 W / 5 sec
1358 W / 3 sec

ale jak rikam, jsem hovno a najedu rocne tak 5000 km. Ale bavi me se hrabat v cislech, a na to neexistuje nic lepsiho nez wattmeter. 

Proti svihu nic nemam, rad se svezu.
Upraveno uživatelem 464
Odkaz ke komentáři

Návštěvník

na to mereni jsem se chtel taky zeptat. protoze jsem videl nejaky power meter pedal od garminu co byl ale drazsi nez moje kolo :D

V podstatě je to tak. Ty co jezdí profíci jsou relativně přesné a kdysi stávali i co Tvoje 2 kola :D Dnes se to pohybuje trochu níže.

Dají se dnes do klik koupit i levnější kolem 10k, ale otázka je ta přesnost, četl jsem dost rozporuplné recenze. Jinak měřit watty bez toho je nešťastné minimálně v ignoraci větru... Já sám to nejezdím a ani neplánuji. Ale například o čísle 1358 w to bych se dost divil. Těžko říct. Říká se, že Froome je schopný v maximálce jet v až 600w a patří v tomto ukazateli k nejlepším, nevím jak dlouhý úsek je myšlen. Nicméně nejvyšší peak co jsem viděl byl od Genta a bylo to lehce přes 1000w v etapě TdF a myslím, že to bylo v Mur de Huy. Dával to přes Stravu. Jako nechci kolegu výše podceňovat, ale.....  :lol2:  

Odkaz ke komentáři

Hm příjde mi to dost vysoko. To nemají v peaku ani profi jezdci na Tour, jak to měříš ? A nechci TI kazit radost teda...

To te upozornuju, ze tak vysoko to neni, protoze takove cisla jsou oni schopni drzet vyrazne dele. Jinak muj peak pro 3 sec je danej tim, ze mam za sebou silovej trenink, umim klidne drep 3x3x130kg mimo formu, kdybych na to trenoval, tak jsem vejs. Nejvic jsem drepnul 1x210kg v bandazich s opaskem. A taky tech hodnot jsem dosahl jenom v nejakejch specifickej jizdach kde mi to sedlo, nikoli 6 hodinovy zavod.

Watty viz https://perflabs.cz/blog/milano-San-remo

Wattmeter mam Stages L gen3, pouziva team sky.

FTP mam mrzkejch 300w pri 80kg

"Říká se, že Froome je schopný v maximálce jet v až 600w a patří v tomto ukazateli k nejlepším, nevím jak dlouhý úsek je myšlen"

A v tom je ten problem. On tech 600W drzi i nekolik minut. Ja jenom pul minuty.

Upraveno uživatelem 464
Odkaz ke komentáři

Návštěvník

hm 650 usd to to fakt spadlo. To  asi zvážím zkusit, nikdy jsem to neměl. Ty watty se mi ale stejně nezdají  :goof: , ale nechme to být. Dřepy dělat kvůli kolenům nemůžu, tak to neporovnám. Nicméně minule jsem cvičil lýtka s 90kg na ramenou a nějaká holka v legínách tam začala dělat fakt zajímavé protahování a jak jsem na to koukal, tak mi ujel ten plastový bazmek z pod špiček a..... strašně nebezpečné ty baby v posilovnách  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...