odjinud Posted March 23, 2019 Report Share Posted March 23, 2019 Bavime se o kole? .-)Ne, ja si dneska rikal, ze uz by se daly na auto dat letnaky, ale zitra jeste jedeme na lyze, tak jsem ani nevyndal z auta retezy:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mira188 Posted March 23, 2019 Report Share Posted March 23, 2019 Bavime se o kole? .-)Ne, ja si dneska rikal, ze uz by se daly na auto dat letnaky, ale zitra jeste jedeme na lyze, tak jsem ani nevyndal z auta retezy:-)Si uzij hory, ja jdu na Kometu... Mira Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted March 23, 2019 Report Share Posted March 23, 2019 Ja na bajku prezouvam zimní /letní Link to comment Share on other sites More sharing options...
odjinud Posted March 23, 2019 Report Share Posted March 23, 2019 Prej to bude povinne... :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted March 23, 2019 Report Share Posted March 23, 2019 Ja na bajku prezouvam zimní /letníJako fakt? :-) Jaké používáš letní a jaké zimní? Link to comment Share on other sites More sharing options...
roura74 Posted March 23, 2019 Report Share Posted March 23, 2019 Ja mam dvě sady kol a přehazuju podle toho kam jedu. Dnes i na sněhu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted March 23, 2019 Report Share Posted March 23, 2019 Jako fakt? :-) Jaké používáš letní a jaké zimní?na letošní mám Icony a na zimu swaby Nobby Nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted March 23, 2019 Report Share Posted March 23, 2019 Vy jste dobrý gurmáni :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted March 23, 2019 Report Share Posted March 23, 2019 Vy jste dobrý gurmáni :-)ne letošní, ale letní tam mělo být bejt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lion Posted March 23, 2019 Report Share Posted March 23, 2019 EC 90Ec 90 jsem měl taky, zpracování ok, mám 75 kg a nejezdím žádný extrém a byla ok... Kupovano přímo z Ali... Pak mi nějakej dobrák kolo šlohnul, tak třeba projela prdelí jemu US $22.99 | 2018 EC90 Carbon fibre bike seatpost ultralight mountain road bike bicycle seatpost saddle seat post seat tube bike parts Biackhttps://s.click.aliexpress.com/e/c9L7qkgh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobisky Posted March 24, 2019 Report Share Posted March 24, 2019 Díky za info, asi peníze vrazim do oblečení Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z. Paul Posted March 25, 2019 Report Share Posted March 25, 2019 na letošní mám Icony a na zimu swaby Nobby NicNobby Nic mi nedrželi ani na suchu v létě zimu si nedokážu představit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted March 25, 2019 Report Share Posted March 25, 2019 Nobby Nic mi nedrželi ani na suchu v létě zimu si nedokážu představit protože jsou asi lepší na vlhko než na sucho? Nevím, mě vyhovujou Link to comment Share on other sites More sharing options...
464 Posted March 25, 2019 Report Share Posted March 25, 2019 Vikend fajn, najeto 200km, nastoupano 2.4 km, propaleno 4500 kcal a prekonano par kreci Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLD Posted March 25, 2019 Report Share Posted March 25, 2019 464, moc pekna fotka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z. Paul Posted March 25, 2019 Report Share Posted March 25, 2019 protože jsou asi lepší na vlhko než na sucho? Nevím, mě vyhovujouNo nevím, ani tak mi to nepřišlo v pohodě (jen mokro/vlhko - nejezdil jsem je v zimě). A taky jsem na nich měl každou chvíli defekt Ale jestli slouží tak je vše v pořádku Link to comment Share on other sites More sharing options...
kral083 Posted March 25, 2019 Report Share Posted March 25, 2019 Z.Paul: mě ty tvoje Nobby Nic slouží pořád dobře. Pravda,drtim teď spíš silničku :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z. Paul Posted March 25, 2019 Report Share Posted March 25, 2019 Z.Paul: mě ty tvoje Nobby Nic slouží pořád dobře. Pravda,drtim teď spíš silničku :-)To je jediné dobře Asi byla chyba mezi sedlem a riditkama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted March 25, 2019 Report Share Posted March 25, 2019 Tak každému sedi něco jinyho... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harwey Posted March 27, 2019 Report Share Posted March 27, 2019 Kolegovia, pouzivate niekto stresne nosice bicyklov? Ktore? Skusenosti? Plusy, minusy? Mam v merku Atera alebo Thule, oba maju nieco aj pre aj proti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts