Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Jezdíte někdo se sluchátky? Mám na mysli ježdění mimo silnice. Já když vyrážím sám, tak jsem si na to celkem zvykl, mám iphone a jejich sluchátka, ale dráty mě někdy vadí, tak přemýšlím o bezdrátových, ale kupovat airpody a pak mít obavy, že při nějakém sjezdu vypadnou. Nechtěl bych takový co lezou až moc do ucha (někdo jim říká špunty či pecky), ty jabkový mě vyhovujou, že slyším okolí. Řešil jste někdo podobnou věc?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jezdíte někdo se sluchátky? Mám na mysli ježdění mimo silnice. Já když vyrážím sám, tak jsem si na to celkem zvykl, mám iphone a jejich sluchátka, ale dráty mě někdy vadí, tak přemýšlím o bezdrátových, ale kupovat airpody a pak mít obavy, že při nějakém sjezdu vypadnou. Nechtěl bych takový co lezou až moc do ucha (někdo jim říká špunty či pecky), ty jabkový mě vyhovujou, že slyším okolí. Řešil jste někdo podobnou věc?

Vsude, silnice i offroad davam do praveho ucha qcy q26 mono bluetooth sluchatko, kvalita ok, baterka 2.5 hodin.

Odkaz ke komentáři

Sluchátka ne potřebují slyšet co se děje kolem mě už se mi mockrát stalo že právě cykliste a hlavně bruslaři neslyší jak se na ně zvoni nebo volá.

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Já jsem rád za klid a tedy na kolo bez sluchátek.

Manželka běhá se sluchátky, které hrají přes lícní kost a je slyšet vše. Aftershokz.

Odkaz ke komentáři

Vozim Airpods. Driv jsem na ne daval pojistnou gumu, ale drzi jak prikovany i v 70 kmh. Akorat neposloucham muziku, protoze bych neslysel auta kdyz jedu po silnici, ale knizky.

Odkaz ke komentáři

Taky jezdím se sluchátkama bike i silnice. Taky apple earpods - ikdyz posloucham slysim auta/okoli.

Airpods se taky bojím, že je vyklepu a taky že je zaseru od potu/bordelu. 

Koupil jsem ted bezdratovy in ear špunty od CANYON, hrajou a drží mi v uchu obstojně ale neslyším vůbec okolí = tak to mám na nižší hlasitost.

Odkaz ke komentáři

Proto rikam, ze davam jenom do praveho ucha. Levym posloucham provoz.

Mimochodem vetsi problem nez hudba v usich je protivitr. Resi to z vas nekdo? To foukani do ucha je obrovskej voser, kterej planuju letos eliminovat necim takovym. 

(odstraneni hluku protivetru vyrazne zvysi bezpecnost protoze uslysis lepe auta za tebou)

Spis si to vyrobim

https://www.ebay.com/itm/Wind-Blox-Pro-Cycling-Wind-Noise-Reducer-Over-80/223327928611?epid=4030888696&hash=item33ff61c123:g:hXMAAOSwJFBcPvb2

https://img.newatlas.com/catears.jpg?auto=format%2Ccompress&ch=Width%2CDPR&crop=entropy&fit=crop&h=347&q=60&w=616&s=22a439f6729fda38f33d936188961ed8

Upraveno uživatelem 464
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...