odjinud Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2019 Jj, i na bike-foru si toho vsimli. Vyrobce bohuzel jaksi ne a to ty lahve dela nejmin 10 let.... Ja to tam taky narvu, po lehkym ohnuti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2019 Jezdíte někdo se sluchátky? Mám na mysli ježdění mimo silnice. Já když vyrážím sám, tak jsem si na to celkem zvykl, mám iphone a jejich sluchátka, ale dráty mě někdy vadí, tak přemýšlím o bezdrátových, ale kupovat airpody a pak mít obavy, že při nějakém sjezdu vypadnou. Nechtěl bych takový co lezou až moc do ucha (někdo jim říká špunty či pecky), ty jabkový mě vyhovujou, že slyším okolí. Řešil jste někdo podobnou věc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2019 Z jineho soudku... husty.https://www.facebook.com/472562439605658/posts/1038988999629663/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2019 Jezdíte někdo se sluchátky? Mám na mysli ježdění mimo silnice. Já když vyrážím sám, tak jsem si na to celkem zvykl, mám iphone a jejich sluchátka, ale dráty mě někdy vadí, tak přemýšlím o bezdrátových, ale kupovat airpody a pak mít obavy, že při nějakém sjezdu vypadnou. Nechtěl bych takový co lezou až moc do ucha (někdo jim říká špunty či pecky), ty jabkový mě vyhovujou, že slyším okolí. Řešil jste někdo podobnou věc?Vsude, silnice i offroad davam do praveho ucha qcy q26 mono bluetooth sluchatko, kvalita ok, baterka 2.5 hodin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2019 Sluchátka ne potřebují slyšet co se děje kolem mě už se mi mockrát stalo že právě cykliste a hlavně bruslaři neslyší jak se na ně zvoni nebo volá. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stratom Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2019 Dneska brašnička dorazila. Přesně to jsem hledal. Akorát na duši a montpáky https://www.global-sport.cz/brasna-pod-sedlo-scicon-elan-210-carbonNěco takové vozí kamos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAD68 Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2019 Sluchátka ne potřebují slyšet co se děje kolem mě už se mi mockrát stalo že právě cykliste a hlavně bruslaři neslyší jak se na ně zvoni nebo volá. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkJá jsem rád za klid a tedy na kolo bez sluchátek.Manželka běhá se sluchátky, které hrají přes lícní kost a je slyšet vše. Aftershokz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2019 Bruslaři s peckama v uších a jorkšírem na špagátě asi nejhorší co můžeš v lese potkat... Já dnes potkal labuťáka Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2019 Jezdíte někdo se sluchátky? Mám na mysli ježdění mimo silnice. Já když vyrážím sám, tak jsem si na to celkem zvykl, mám iphone a jejich sluchátka, ale dráty mě někdy vadí, tak přemýšlím o bezdrátových, ale kupovat airpody a pak mít obavy, že při nějakém sjezdu vypadnou. Nechtěl bych takový co lezou až moc do ucha (někdo jim říká špunty či pecky), ty jabkový mě vyhovujou, že slyším okolí. Řešil jste někdo podobnou věc?Vozim Airpods. Driv jsem na ne daval pojistnou gumu, ale drzi jak prikovany i v 70 kmh. Akorat neposloucham muziku, protoze bych neslysel auta kdyz jedu po silnici, ale knizky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2019 Od té doby, co mé na lesní cestě v zatáčce sundalo auto, tak sluchátka opravdu ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Procházka Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2019 Taky jezdím se sluchátkama bike i silnice. Taky apple earpods - ikdyz posloucham slysim auta/okoli.Airpods se taky bojím, že je vyklepu a taky že je zaseru od potu/bordelu. Koupil jsem ted bezdratovy in ear špunty od CANYON, hrajou a drží mi v uchu obstojně ale neslyším vůbec okolí = tak to mám na nižší hlasitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 (upraveno) Proto rikam, ze davam jenom do praveho ucha. Levym posloucham provoz. Mimochodem vetsi problem nez hudba v usich je protivitr. Resi to z vas nekdo? To foukani do ucha je obrovskej voser, kterej planuju letos eliminovat necim takovym. (odstraneni hluku protivetru vyrazne zvysi bezpecnost protoze uslysis lepe auta za tebou) Spis si to vyrobim https://www.ebay.com/itm/Wind-Blox-Pro-Cycling-Wind-Noise-Reducer-Over-80/223327928611?epid=4030888696&hash=item33ff61c123:g:hXMAAOSwJFBcPvb2 https://img.newatlas.com/catears.jpg?auto=format%2Ccompress&ch=Width%2CDPR&crop=entropy&fit=crop&h=347&q=60&w=616&s=22a439f6729fda38f33d936188961ed8 Upraveno 19. dubna 2019 uživatelem 464 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 Jezdit v lese... Tam nefouka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 Jezdit ve sklepě na válcích. Tam ani nefouká,ani tě nesrazi auto :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 A nebo nejezdit vůbec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 (upraveno) Jezdit v lese... Tam nefouka... Diky za tip, budu jezdit v lese na silnicnim kole na 25c plastich a karbonovejch rafkach. Upraveno 19. dubna 2019 uživatelem 464 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 Diky za tip, budu jezdit v lese na silnicnim kole na 25c plastich a karbonovejch rafkach.To dáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 Diky za tip, budu jezdit v lese na silnicnim kole na 25c plastich a karbonovejch rafkach.pohoda ne....si kup MTB... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 (upraveno) pohoda ne....si kup MTB... :D Uz mam. Diky za tip. Koupim se teda druhe MTB kolo. Upraveno 19. dubna 2019 uživatelem 464 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 Houby,kup si cyklokrosku. Dneska sem si ji zrovna přivezl. Jestli zítra nepovezu manželku do porodnice,tak jí hned vyzkouším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky