kloubik Odesláno 26. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2013 Myslim ze Liteville se v tomhle vlakne jeste neobjevil, ale zajdi na bike-forum.cz, uz jsem tam dlouho nekoukal, ale myslim ze model 301 se tam stal v poslednich 2 letech dost popularnim, ma ho tam relativne dost lidi, takze by nemel byt problem najit par vlaken s dostatkem informaci. Me moc nebere ciste z estetickyho hlediska. A pak taky zalezi, jake mas preference na chod stavby a jestli by ti sedela geometrie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 26. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2013 dnes jsem pochopil jak to mysleli v Pulp Fiction s tou hláškou "pošlu sem pár zfetovanejch negrů s letlampou a tvoje p.r.d.e.l pozná středověk"akorát jsem k tomu nepotřeboval letlampu ani ty černouškyTo jo, ale zítra těch prvních 15 minut v sedle bude horších než dnešní poslední půl hodina ... ale to je fuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 26. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2013 Má někdo zkušenost s rámy RB?Po létech na pevném rámu bych konečně chtěl přesedlat na fulla a tak hledám... Původně jsem měl jasno, S - WORKS od Specialized ale tady komponenty ze stávajicího biku nepoužiju,což bych chtěl ( vidla FOX RLC a Shimano XTR) a tak hledám . http://www.rb-bike.cz/ramy-kola/19/78/iq-ram. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 26. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2013 Kluci nezapomeňte už zítra se otevírá nový Flowtrail na Rychlebských stezkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2013 Liteville system je dobrý, ale cenově je to baťoh. V XT s Foxem si pod 100k.<br /><br /><br />From ajfoun Ťap:a:talkjj vím že komplet to bude vrtule....mám možnost si zkusit od kámoše tento rám s komplet XTR a vidli DT Swiss,ale zatím se snažím to oddalovat abych se moc nenadchnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 27. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2013 Zkušenost je velmi dobrá, rám má pouze menší boční tuhost. Je krásně jednoduchý, lehký a je to inhouse Made in CZ. Uvažuji taky o podobné transakci...ale čekám, jestli se nevytasí s průměrem kol 27,5".Díky,zrovna minulý týden jsem byl s klučinou,který taky čeká na 27,5 a páč je z končin za Opavou a zná se s osazenstvem RB manufaktury takže by s tímto rámem měli co nejdřív vyběhnout. Zjistím.V čem je lepší 27,pětka nebo 29 oproti klasice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 27. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2013 Rb se s sworks srovnavat absolutne neda to je pro zacatek. Rb jz dela 27.5 akorat uze znamej na nej cekal 4 mesice. Coz mi prijde pri jehk konexi a moznostech jak rb popohanet ultraextrem v dnesni dobe. Teda ne ze by cekani sworkse bylo mnohdy kratsi... Imho mi prijde fakt ale blbost chtit kupovat sworks ram za sede a pak ho nekoupit protoze uz nemam na sedlovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2013 Epic je závoďák na cross country, delší posez-natažený, kolo je spíš tvrdé-blíží se k pevnému, Stumpjumper je OK, ale ten má 5 let....to je dost. Specialized Epic Elite je fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2013 Když s někým řeším kolo, tak se většinou jako první ptám na to, kudy jezdí nejčastěji......... To jsi napsal hezky, jenom nevím proč 90% lidí nejezdí na pevných kolech včetně vidlice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2013 Upřímnou soustrast přeji!!!myslíš cenově?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2013 Vcera prijemnych 5 hodin v sedle po trailech Mount Tamalpais, kolebky mtb, chvilema az moc dlouho do kopce, ale dojeli jsme az do SF a vyhledy staly za to. Kdyby chtel nekdo mrknout na vic fotek, tak link na Picasa. Jinak se ukazalo, ze 29" opravdu frci a pro rekreacni jezdeni je to urcite dobra volba. Dukazem budiz ze v nasi 14 clene skupince ktera vyrazela na trat v 8.30 rano bylo sedm nebo osm 29tek, a prekvapive 4 z nich sedlaly zensky, ktery bych vsechny tipoval tak okolo 170-175 cm.Nejvice byl zastoupeny Tallboy, karbonovy Stumpjumper, z mene castych jsem videl treba Ellsworth Evolve (toho sedlal asi tak 65ti lety fousac z bike patrol, ktery pamatuje zacatky s Gary Fisherem). V cili jsem videl nejaky custom Zinn (posledni fotka), ktery (z fotky to az tak nevypada) byl tak obrovsky, ze jeho majitel musel mit snad dva a pul metru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2013 na zadek si můžeš dát pružení pomocí pružící sedlovky - na těch 50km je to dostatečný řešení. koupil jsem to mamce na trekinga a dostal jsem pochvalu.Díky za radu, mrknu na to. Cyrile,ten rám co máš je v podstatě základní karbonovej rám,"pružit" (teda pohlcovat drobné vybrace) by měl troc sám o sobě,i když....Pokud bys chtěl zadní odpružení,tak by to chtělo koupit komplet nové kolo,nebo sehnat separátní rám a přeskládat,ale pokud nekoupíš najakou šikovnou zánovní bazarovku,tak se to moc nevyplatí.S odpruženou sedlovkou jsem taky chvilku jezdil,nebylo to uplně mimo,ale radši jsem si koupil fulla.Pokud bys to chtěl řešit,tak se ozvi,kontakt na mě máš.Nicméně na ten nájezd co máš /rok,bych to asi neřešil.Já se byl včera konečně projet ,pro začátek cca 35 Km směr Vícov a Bělák.Krása ,pak jsem si dal na splávku pivo a kabaňour,m¨no prostě ideálka.Kdybys chtěl podniknout nějakej výjezd,tak se můžeme domluvit.Taky díky za rady. Jak to tak vypadá, asi se na nějaký upravování vyprdnu. Stejně mě čeká spíš to rodinné ježdění po okolí a na to mi tohle kolečko stačí. Opravdovej adrenalín si radši vyplavím na GéeSu. Na enduru mě to tak nějak víc baví. A s tebou já Hejdíku nikam nejedu! Ty bys mě uhonil....! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2013 ...moc tomu textu nerozumím. Spešly ofiko prodává kamarád, kterému občas pomáhám se servisem www.sachasport.cz. Když jede na delší výlet, tak vedu obchod za něj, tím pádem k S mám velmi dobrý přístup. Má testovací kola, které bereme právě k porovnávání a porovnávat se dá cokoli, i RB s Sworksem. RB dělá 27,5 jen hardtail. Když vidím, jak je letos Spešl Camber osazený proti loňsku a za jakou cenu...chce se mi brečet. Fulla od spešlu má žena, dětská kola Hotrock měly obě dcery, takže nejsem nijak zaujatý vůči spešlu, ale já bych si raději za stejné peníze koupil Canyon nebo RB.RB se s S-Works srovnat nedá. Myslím to tak, že je to jako Superb a Porsche 911 Turbo. Sice už se v kolech nějaký rok přímo nepohybuju, ale 69ka nikdy neměla testovačky S-Worksy, jen "standardní kola. Možná se časy změnily. RB dělá FULLa 27.5, jeslti jich udělali miliardu, nebo pár to nevím, každopádně můj kámoš ho má - ale je fakt, že na něj čekal asi 4 měsíce (víc případně přes SZ). Canyon bych si zase já nikdy nekoupil. Nějak nechápu co na nich lidi vidí, ale co člověk to názor žejo... Chamber byl drahej vždycky, a taky co jsem jezdil pěkně ošizenej a těžkej. Ale každopádně má S v repertoáru několik kol, které by mohly patřit mezi mé favority. (ale určitě ne za MOC) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 (upraveno) A s tebou já Hejdíku nikam nejedu! Ty bys mě uhonil....! Ále prdlajs bych Tě uhonil,v poslední době si jízdu raději v klídku užívám.Spíš se kochám po krajině,než abych se někam honil a dřel... Upraveno 29. dubna 2013 uživatelem hejdik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 Bajkeři, jen tak pro zpestření...co dlabete na povzbuzení a dodání energie při bajkování? Ja sebou vozím tohle http://www.zbozi.cz/vyrobek/denuts-prazena-mandle-para-orech-35-g/ musím říct, že to docela pomáhá :-) mno a pak nějaký to pivko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 Jak dlouhou túru (km nebo hodiny) dáváš bez jídla? Já na ty cca dvě až tři hodiny jezdím s jednou flaškou ionťáku a penězma v kapse, párkrát jsem cestou kupoval pití, ale jídlo nikdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 (upraveno) Kupuju si takovej tureckej fíkovej pišingr s vořechama. A dobře se mně jezdí na hodně piv a třeba ani vodka není špatná. EDIT to Duke: Já tak po 30-40km sežeru půlku, někdy celej. A každejch 100km si dám cca 6 piv, v průměru. Upraveno 29. dubna 2013 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 Já kdysi vozil tatranky, ale honila mě mlsná tak jsem je vždy sežral už po 10 km :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 Já s tou půlkou kecal, vždycky sežeru celej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 Kloubíku paráda, tichá závist... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky