Návštěvník Zmizík Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Jo skupina 4........to přesně sedí všechno nejdražší všechno nejlepší, hlavně furt řešit zadní přepákování a karbon......ale to že pak zjistí že za rok najel 30km je naprosto ok. Jak už jsem tu kdesi tuším napsal , vytratila se radost z ježdění, furt se všude všechno řeší a nakonec všechny celopéra vidím jezdit před barákem na asfaltové cyklostezce. Hele já sem 4 jak vyšitej, ale mám letos najeto cca 800, skočil jsem už 4x přes kmínek 20cm, 5x z obrubníku, 1x takovej betonovej skokánek 15cm (prokazatelně obě kola ve vzduchu!), zatáčky jezdím 20cm smykem, zastavuju pomocí přední brzdy, kdy mám zadní kolo min. 3cm ve vzduchu a projíždím schválně kalužema, abych byl špinavej. Tak já jen, že mě u vás neuvidíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 (upraveno) nee, tebe u nás neuvidím ty si jasná 5. Upraveno 30. května 2013 uživatelem wave ceptor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Jsem taky čtyřka, ten žebříček, to je fakt pecka Jo jinak dneska kámoš se Spešlem za pade v záruce neobstál (jak jsem již zmiňoval výše, drhnoucí desetikolečko po asi 200km), prej mazal řetěz špatným olejem a nečistil kolo po jízdě v bahně Ještě jsem dám odkaz na prodejce až ho zjistím jako varování, kde kolo prostě nekupovat, já bych jim ho tam omotal kolem krku, no jo no, někdo zaplatí tisícovku a jede se dál, však jsem dal taky kámošovi pěknou čočku" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 ty voe...to si děláš srandu?to jako po každý jízdě měl zubnim kartackem piglovat 10kolecko? hm, zrejme slusnej oddil ten prodejce....jinak já si včera dal 25km, jakmile sem vyjel, tak začlo chcat...hroznej humus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2013 Ja tohle vlakno nesleduju ale rad se zde pokocham obcas ja kola jen dvacet let servisuju spoistu let jsem se motal do prodeje. Treba i jako sef prodejny s koly. Prodavali jsme kellys napriklad. Kellys nam kupodivu taky praskal stejne tak jako vsechny ostatni znacky. Nejak to oraskani ne hapu Nas byvaly team nekolik let i na kellys zavodil ale jen proto ze to byl sponzor. Kazdopadne je mi fuk co si myslis bedjo. Ja mam jiny nazor. Tak se kvuli tomu svemu nepo ju moc to zeres. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2013 Asi bych to měl prdnout i do vlákna: "Co mě právě naštvalo"...Tak jsem se rozhoupal k tomu, že si objednám nové kolo - těšil jsem se, že budu brázdit lesy na začátku prázdnin no a s takovou bych měl to kolo až někdy na konci srpna... :( Někdo nějakou radu nebo návrhy na alternativu? *Ještě tam zkusím po víkendu zavolat, ale bude to nejspíš podle toho, co je psáno, to je dáno... :/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2013 Prosím vás, uklidněte mě někdo. Koupil jsem si teleskopickou sedlovku a nahoru to docela střílí - nemůže mně to nějak poškodit koule nebo něco??? Nemělo by to mít sakra nějakej měkčí dojezd??? Je to Specialized Command Post... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2013 To je OK, hoď se do klidu PS: Nedá se to náhodou odspodu napumpovat/upustit? Tuhle jsem bohužel v rukách neměl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2013 Jjj, asi dá. Takhle jak to je, tak to je vo strach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2013 To chci sakra, kde jsi to prosím tě koupil?Prosím vás, uklidněte mě někdo. Koupil jsem si teleskopickou sedlovku a nahoru to docela střílí - nemůže mně to nějak poškodit koule nebo něco??? Nemělo by to mít sakra nějakej měkčí dojezd??? Je to Specialized Command Post... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2013 Afriko zde: http://eshop.kola-radotin.cz/teleskopicka-sedlovka-specialized-command-post-blacklite/Jako pevně doufám, že mi to k něčemu bude.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2013 Super, díky Až na tu cenu šajze, nečekal jsem takovou ránu Jinak to je pecka, mě to jako unavuje, vždy před sjezdem a po, štelovat sedlovku, takže si to užívej, já budu šetřit" Jo, a jak to budeš střílet nahoru, tak si zhluboka zpívej, zvířátka v lese se budou válet smíchy Afriko zde: http://eshop.kola-radotin.cz/teleskopicka-sedlovka-specialized-command-post-blacklite/Jako pevně doufám, že mi to k něčemu bude.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2013 Super, díky Až na tu cenu šajze, nečekal jsem takovou ránu Jinak to je pecka, mě to jako unavuje, vždy před sjezdem a po, štelovat sedlovku, takže si to užívej, já budu šetřit" Jo, a jak to budeš střílet nahoru, tak si zhluboka zpívej, zvířátka v lese se budou válet smíchy Hele třeba zas pak budu takovej klidnější a přestanu se i toulat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2013 Super, díky Až na tu cenu šajze, nečekal jsem takovou ránu Jinak to je pecka, mě to jako unavuje, vždy před sjezdem a po, štelovat sedlovku, takže si to užívej, já budu šetřit" Jo, a jak to budeš střílet nahoru, tak si zhluboka zpívej, zvířátka v lese se budou válet smíchy Mrkni i na RockShox Reverb...mam ji 2 roky a zatim bez sebemensiho problemu. Oproti Specialized ma ovladani hydraulicky, takze si ji muzes zaaretovat v jakekoliv poloze chces + rychlost vraceni (rebound) se da nastavit stejne jako u vidlice koleckem primo na ovladaci. Delaji myslim i verzi, ktera ma kabel zespoda, takze pokud na to mas pripravenej ram, mohl bys to protahnout ramem a nemas pod sedlem zadnej kabel, kterej bys mohl urvat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
musa1975 Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2013 Třetím rokem mám fulla osazenyho tímto http://www.kupkolo.cz/rock-shox-reverb-31-6-380mm-prave-provedeni-00-6815-065-030_z92976/ a max. spokojenost. Zaaretuje se v jákekoliv výšce chci, jde plynule nahoru a nemá vakl.Dle mého je lepší si připlatit za ovládání ze řídítek, je to pohodlnější, rychlejší a bezpečnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
egze Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2013 teleskop sedlovka je najlepsi vynalez v MTB za poslednych 10 rokov. uz si bez toho bajk neviem predstavit. spustam si sedlo dole aj ked cakam na cervenu na krizovatke.mam KS950i Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2013 Zmizíku, a je ti ta zajížděcí sedlovka co k čemu? Já to teda mám na kole taky, ale přijde mi to úplně zbytečnýho půl kila nebo kolik nahoru.. Stejnak na co si netroufnu se sedlem nahoře, na to si netroufnu ani se sedlem dole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2013 Zmizíku, a je ti ta zajížděcí sedlovka co k čemu? Já to teda mám na kole taky, ale přijde mi to úplně zbytečnýho půl kila nebo kolik nahoru.. Stejnak na co si netroufnu se sedlem nahoře, na to si netroufnu ani se sedlem dole.No já už jezdím docela obstojně na rovině a tuhle jsem už zkoušel přenášet váhu. Kila neřeším, když si dám 6 piv tak chvíli vezu 3kg navíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2013 zmiziku ty me obcas dostavas Micey.... za sebe musim rict, ze nez jsem ji dal na kolo, taky jsem si myslel jak strasne to budu pouzivat, kdyz se na to vsude pely ody jak to lidi pouzivaji 100x za vyjizdku, ale nakonec bych se tam kde ted nejvic jezdim obesel i bez toho. Ale dostal jsem ji jako darek, tech pul kila navic neresim a i kdyz to pouziju jen jednou za vyjizdku, tak to ma svoje vyhody (treba kdyz nakladam nekam kolo nebo vezu 2 vedle sebe, proste to zasunu dolu a pak zas v momente mam sedlo presne tam kde ma byt). btw, uz jsi zpatky z US? Jaky bylo cestovani? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2013 (upraveno) Jinak SC prave predstavilo dalsi novej 27.5" bike a to by byl trail bike podle mojeho gusta. Oproti Bronson mensi zdvih 125mm, lehci ram, lehci komponenty, jen cenove mi prijde, ze se trochu zblaznili posledni dobou. Normalnejsi osazeni zacina na 6tis. dolarech a pokracuje to pres 10tis. dolaru? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. června 2013 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky