Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Sám nevím co bude na jaře s kolem, tak se tady hrabu v elektrikách. Rehabilitace po úrazu nic moc. Původně jsem myslel, že mám jenom zlomenou kostrč. Před týdnem doktorka odkryla karty a prozradila, že tam navíc byla dvakrát zlomená stydká kost a na dvou místech prasklá pánev. A z toho belhání a kulhání jsem si prý vypěstoval nějaký blok esíček nebo co, takže to bolí jaxviňa a postupně z toho začínám magořit .... tím se vysvětlují ty kacířské myšlenky na ebike

ale micey má recht, s tím se dá jezdit i bez baterky

Upraveno uživatelem Duke650
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty tvé kostrči pevňákem moc nepomůžeš ....a jak píše Micey, projedeš všechno, jen dle mého názoru z hodně rozlišnými pocity z jízdy. Každý soudruh to má jinak, ja osobně mám vyšší zdvihy z toho důvodu že preferují sjezdy ve vyšší rychlosti bez nějakého velkého přemýšlení, relax. S pevňákem musíš přemýšlet nad každým metrem, protože ti moc věcí nepromine....ale jo, je to hodně osobní a časem přijde určitě změna u každého člověka. Život nabývá tak na pestrosti :-)

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Toto byl můj poslední hardtail, karbon 26?

lovím vzpomínky a nejsilněji si vybavuji tu necitlivou vidlici Manitou 7even

jo a taky jak jsem tenkrát jásal z komfortu, poskytovaného zadní stavbou FlexStays a karbonovou sedlovkou 

a taky že to jelo pěkně za pedálem

post-166-0-91582900-1573591322_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem Duke650
Odkaz ke komentáři

Když změníš terén, ano, možná přežiješ :-) Aspoň tedy trochu počítám s tím, že se zdvihem 140 nejezdíš do Lídlu po asfaltce pro vajíčka :-)

Toto by byl ideální kompromis: 29", XTR 12sp, zdvihy 120/120, karbon rám + kola + řidítka + sedlovka, váha něco málo přes 15, ale ta cena je brutus

post-166-0-36247500-1573641765_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Duke650, jak psal Afri, nevim co tomu prechodu rekne Tva kostrc a zada, kdyz si to mel havarovane, ale obecne moje zkusenosti...

...mam fulla 150/130  a HT 150mm, taze obe kola trailove, full 650b, ht 29´... na fullu to je tezka pohodicka, odmaka spoustu veci za Tebe, to znas, mam dw link, takze slapani na full/ht je pro me to same... a ted to HT... je s tim o mnoho, ale fakt o mnoho vetsi prdel, bavis se i tam, kde se na fullu jen vezes a prijde Ti, ze se pod Tebou nic nedeje... s HT porad makas, nenecha Te vydechnout, je potreba i vic premejslet o stope, nez to nikam posles... rosekanej sjezd pod brzdou je narez a mega zabava, ten zadek nic neodpusti a chce Te porad sundat...s obema sjedu/vyjedu to same... neresim rozdily v rozmeru rafku, ten je jasnej . Za me je to HT zabavnejsi kolo a je to vic o ,,jezdeni´´ . Jsem z nej vic urvanej, protoze porad rubes. To je asi tak v rychlosti, co me napadlo.

Odkaz ke komentáři

Duke650, jak psal Afri, nevim co tomu prechodu rekne Tva kostrc a zada, kdyz si to mel havarovane, ale obecne moje zkusenosti...

...mam fulla 150/130  a HT 150mm, taze obe kola trailove, full 650b, ht 29´... na fullu to je tezka pohodicka, odmaka spoustu veci za Tebe, to znas, mam dw link, takze slapani na full/ht je pro me to same... a ted to HT... je s tim o mnoho, ale fakt o mnoho vetsi prdel, bavis se i tam, kde se na fullu jen vezes a prijde Ti, ze se pod Tebou nic nedeje... s HT porad makas, nenecha Te vydechnout, je potreba i vic premejslet o stope, nez to nikam posles... rosekanej sjezd pod brzdou je narez a mega zabava, ten zadek nic neodpusti a chce Te porad sundat...s obema sjedu/vyjedu to same... neresim rozdily v rozmeru rafku, ten je jasnej . Za me je to HT zabavnejsi kolo a je to vic o ,,jezdeni´´ . Jsem z nej vic urvanej, protoze porad rubes. To je asi tak v rychlosti, co me napadlo.

Jo, to co píšeš má hlavu a patu ...

Mám doma ještě Orbea OIZ 90/100 na 27,5" kolech a po pořízení Scott Genius 900SL jsem ji přenechal manželce. Když jsem na Orbeu po nějaké pauze sednul letos na jaře, tak jsem si připadal nepatřičně = málo zdvihu, "malá" kola... jako ideální kompromis pro sebe do ne příliš vzdálené budoucnosti vidím nějaký nízkozdvihový e-full, těch 120/120 na 29" kolech by bylo eňo ňuňo.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...