African Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Když změníš terén, ano, možná přežiješ :-) Aspoň tedy trochu počítám s tím, že se zdvihem 140 nejezdíš do Lídlu po asfaltce pro vajíčka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 (upraveno) Je to supr, prejedes to samy, akorat se musis vic snazit. Jen tu baterku vyhod;) Upraveno 12. listopadu 2019 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 (upraveno) Sám nevím co bude na jaře s kolem, tak se tady hrabu v elektrikách. Rehabilitace po úrazu nic moc. Původně jsem myslel, že mám jenom zlomenou kostrč. Před týdnem doktorka odkryla karty a prozradila, že tam navíc byla dvakrát zlomená stydká kost a na dvou místech prasklá pánev. A z toho belhání a kulhání jsem si prý vypěstoval nějaký blok esíček nebo co, takže to bolí jaxviňa a postupně z toho začínám magořit .... tím se vysvětlují ty kacířské myšlenky na ebike ale micey má recht, s tím se dá jezdit i bez baterky Upraveno 12. listopadu 2019 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Jotak, to jsem si nejak neuvedomil. Ten cervenej je moc peknej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 (upraveno) Ty tvé kostrči pevňákem moc nepomůžeš ....a jak píše Micey, projedeš všechno, jen dle mého názoru z hodně rozlišnými pocity z jízdy. Každý soudruh to má jinak, ja osobně mám vyšší zdvihy z toho důvodu že preferují sjezdy ve vyšší rychlosti bez nějakého velkého přemýšlení, relax. S pevňákem musíš přemýšlet nad každým metrem, protože ti moc věcí nepromine....ale jo, je to hodně osobní a časem přijde určitě změna u každého člověka. Život nabývá tak na pestrosti :-) Upraveno 12. listopadu 2019 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 (upraveno) Toto byl můj poslední hardtail, karbon 26?lovím vzpomínky a nejsilněji si vybavuji tu necitlivou vidlici Manitou 7evenjo a taky jak jsem tenkrát jásal z komfortu, poskytovaného zadní stavbou FlexStays a karbonovou sedlovkou a taky že to jelo pěkně za pedálem Upraveno 12. listopadu 2019 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Když změníš terén, ano, možná přežiješ :-) Aspoň tedy trochu počítám s tím, že se zdvihem 140 nejezdíš do Lídlu po asfaltce pro vajíčka :-)Toto by byl ideální kompromis: 29", XTR 12sp, zdvihy 120/120, karbon rám + kola + řidítka + sedlovka, váha něco málo přes 15, ale ta cena je brutus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Tak mě se to osobně líbí daleko víc a určitě bych mu dal přednost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Duke650, jak psal Afri, nevim co tomu prechodu rekne Tva kostrc a zada, kdyz si to mel havarovane, ale obecne moje zkusenosti......mam fulla 150/130 a HT 150mm, taze obe kola trailove, full 650b, ht 29´... na fullu to je tezka pohodicka, odmaka spoustu veci za Tebe, to znas, mam dw link, takze slapani na full/ht je pro me to same... a ted to HT... je s tim o mnoho, ale fakt o mnoho vetsi prdel, bavis se i tam, kde se na fullu jen vezes a prijde Ti, ze se pod Tebou nic nedeje... s HT porad makas, nenecha Te vydechnout, je potreba i vic premejslet o stope, nez to nikam posles... rosekanej sjezd pod brzdou je narez a mega zabava, ten zadek nic neodpusti a chce Te porad sundat...s obema sjedu/vyjedu to same... neresim rozdily v rozmeru rafku, ten je jasnej . Za me je to HT zabavnejsi kolo a je to vic o ,,jezdeni´´ . Jsem z nej vic urvanej, protoze porad rubes. To je asi tak v rychlosti, co me napadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Tak mě se to osobně líbí daleko víc a určitě bych mu dal přednost :-)Taky je to můj favorit, ale dvestě za to nedám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Duke650, jak psal Afri, nevim co tomu prechodu rekne Tva kostrc a zada, kdyz si to mel havarovane, ale obecne moje zkusenosti......mam fulla 150/130 a HT 150mm, taze obe kola trailove, full 650b, ht 29´... na fullu to je tezka pohodicka, odmaka spoustu veci za Tebe, to znas, mam dw link, takze slapani na full/ht je pro me to same... a ted to HT... je s tim o mnoho, ale fakt o mnoho vetsi prdel, bavis se i tam, kde se na fullu jen vezes a prijde Ti, ze se pod Tebou nic nedeje... s HT porad makas, nenecha Te vydechnout, je potreba i vic premejslet o stope, nez to nikam posles... rosekanej sjezd pod brzdou je narez a mega zabava, ten zadek nic neodpusti a chce Te porad sundat...s obema sjedu/vyjedu to same... neresim rozdily v rozmeru rafku, ten je jasnej . Za me je to HT zabavnejsi kolo a je to vic o ,,jezdeni´´ . Jsem z nej vic urvanej, protoze porad rubes. To je asi tak v rychlosti, co me napadlo.Jo, to co píšeš má hlavu a patu ...Mám doma ještě Orbea OIZ 90/100 na 27,5" kolech a po pořízení Scott Genius 900SL jsem ji přenechal manželce. Když jsem na Orbeu po nějaké pauze sednul letos na jaře, tak jsem si připadal nepatřičně = málo zdvihu, "malá" kola... jako ideální kompromis pro sebe do ne příliš vzdálené budoucnosti vidím nějaký nízkozdvihový e-full, těch 120/120 na 29" kolech by bylo eňo ňuňo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cityfly Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 ...mam fulla 150/130 a HT 150mm, taze obe kola trailove, full 650b, ht 29.O jake ht se 150mm se jedna? Vybiram ted kolo a jeden z kandidatu je Commencal meta ht 29 - ma taky 150mm. Moc dalsich kol s podobnou geometrii jdem zatim nenasel, tak budu rad za kazdy tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cityfly Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 ...mam fulla 150/130 a HT 150mm, taze obe kola trailove, full 650b, ht 29.O jake ht se 150mm se jedna? Vybiram ted kolo a jeden z kandidatu je Commencal meta ht 29 - ma taky 150mm. Moc dalsich kol s podobnou geometrii jdem zatim nenasel, tak budu rad za kazdy tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 cityfly, lonska barva, ale je to porad stejne geo. Porad vysmatej a nadsenej https://chromagbikes.com/collections/bikes/products/frames-rootdown-19Jinak meta ht je krasna, libej se me kola z Andory. Chybu s ni neudelas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Pěkně jsem dneska chytil počasí mezi deštěm a deštěm a na chvíli vypadnul vyčistit si hlavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Nádherný.Teda na fotce.Ve skutečnosti mám z listí na pěšině hrůzu, co pod ním bude, jestli díra, nebo šutr.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 To jo, dokud to neuschne a neodfoukne severák tak jen po známých lesních skoroasfaltkách . . . ale každopádně perfekt, 8 až 10 nad nulou ještě pořád jde v běžným teplejším oblečení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Dnes super. Protrhla se ta šeď.... Akotat těch pár dní pauzy je cítit Po lesích krásně... Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Tome to je Gabrielka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Přesně tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky