Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kua, kde sú tie časy keď som dával 10k ročne. Teraz som bol rad keď som dal 3k, ale všetko aspoň v teréne ( rodina, dvaja mali zlobci a práca už nenechajú toľko voľného času ako kedysi )...

Odesláno

Jiný svět, jenom čekám kde na mě vykoukne nějaký Tyrannosaurus :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Ideální krajinka na cyklistiku... :-)

Celou vyjížďku jsem defakto nesl kolo na zádech a to jak nahoru, tak bohužel i dolů. Celé se to strašně smekalo, jak na ledě, takže má oblíbená vsuvka strmé schody jenom od půlky a to ještě posranej až za ušima :-) Ale jo, pěkný den to byl...

Upraveno uživatelem African
Odesláno

Ahoj, vybiram si nejaky Gravel bike. Zatim se mi nejvic libi Cannondale Topstone 105.

Doporucil by mi nekto neco jineho v teto cenove hladine (do 2000e) s hlinikovym ramem? Nechci karbon protoze tam planuji pripevnit i vozik pro dceru. 

Jeste jsem koukal na Specialized diverge comp E5 (drahsi s podobnou vybavou), Canyon Grail AL 7.0 SL, Giant Revolt 0, Trek Checkpoint ALR 5. 

Dekuju za rady. 

Odesláno

Tak moje neverending story se sedlovkou nekonci, vcera jsem zjistil, ze nedrzi horni polohu, resp. ze vzdy po chvili jizdy spadne postupne o cca 1-1,5cm dolu. Necite nekdo jestli to muze byt spatne sestelovane (dal jsem pred jizdou sedlovku o cca centak vic do ramu a tudiz by tam mohlo byt skriple lanko), nebo jestli s tim rovnou do servisu? Je to druha jizda po repasi... :-(

Odesláno

Nahoru vylitne jako divá. Kdyz jsem tam bxl poprvy, bylo to naopak, nahore drzela, ale nechtela se ze spodu vracet. Moje nervy...

Jo, ve stredu to tam maji zpatky...

Odesláno

Afri super trasa tý schody a kde máš rukavice :-)

Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk

Jedny jsem nechal na pařezu, druhý v hospodě, třetí nemůžu najít, prostě mi nejsou souzeny...do první držky zase samozřejmě  :lol2:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...