B.F.G. Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 Single speed je objektivně na hov... stejně jako festky, pro mě je to v podstatě jen image. PS: Nechci se tady zase s někým dohadovat, že je to tak a tak, prostě auta, motorky a další mají taky převodovku, protože mají omezené možnosti, jak optimálně využívat pohonné ústrojí. Prostě to není raketa. Tudíž je to další blbost, jak upoutat a "obohatit" cyklistický svět. Nemám nic proti nim, jen že je to důležité asi jako nežidy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 To nebyla zrovna vkusná poznámka, s těma nežidama. Viz http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/13658-co-m%C4%9B-pr%C3%A1v%C4%9B-na%C5%A1tvalo/page-994&do=findComment&comment=955616 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 Nevím, která bije, asi hodně vína, Cannondale snad patří židům, nebo co? To nebyla zrovna vkusná poznámka, s těma nežidama. Viz http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/13658-co-m%C4%9B-pr%C3%A1v%C4%9B-na%C5%A1tvalo/page-994&do=findComment&comment=955616 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 Nevím, která bije, asi hodně vína, Cannondale snad patří židům, nebo co? B.F.G. měl na mysli nežit. Nežid je něco úplně jinýho. To seš třeba ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 Co je Nežid, když jsem to třeba já Vojte? (omlouvám se za Offtopic v tématu Bike)B.F.G. měl na mysli nežit. Nežid je něco úplně jinýho. To seš třeba ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 Jagój, anogój? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 Nevím, která bije, asi hodně vína, Cannondale snad patří židům, nebo co? Neřeš to Afriko, nepovedenej satanismus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 to jsou přeci dvě různá kola...festka má pevný převod, takže se na ní můsí pořád šlapat, kola se používají hlavně na dráze, kvůli bezpečnosti. Ve vyšších rychlostech nelze tak prudce měnit rychlost. Taky řada silničních závodníků zkraje kariéry používá festky venku na kadenční trénink kruhového šlapání, ti ale většinou brzdy mají.singlspeed má vzadu volnoběžku, takže kromě sebevrahů jsou brzdy nutnostní. Singl se spíše používá u MTB, dá se s ním jezdit i v docela těžkém terénu, až jsem byl překvapený, co se na tom všechno dá vyjet. A je to takové jiné ježdění, v klidu, žádné extra honění. Naopak to není vhodné vůbec do města a na rovinaté terény, to si akorát člověk vytočí nohy z pr..le :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 Jo,jo, v pohodě, už to chápu, včera bylo asi o dvě flašky vína více, než je zdrávo, tak už to moc nemyslelo Jinak venku sluničko, odpo už asi konečně vyrazím, hurá" Neřeš to Afriko, nepovedenej satanismus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 Krásný bike, cenově mimo můj dosah http://www.auto.cz/r-x45-amg-znackove-kolo-mercedesu-180-tisic-74969 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 Ty jo, je to tedy fešák, to se musí nechat Ráfky mě docela dostali, ale ono celý je asi luxusní, super výrobce. Já dnes konečně protáhl toho mýho ďáblíka a velká spokojenost, při sjezdu do pajzky je to takovej fun bajk a nad pade se změní v dravce, kluci od Canonu vědí co dělaj, docela mě láká se svézt na Jekyllovy, musím si vychytat nějákou testovačku To brzy Krásný bike, cenově mimo můj dosah http://www.auto.cz/r-x45-amg-znackove-kolo-mercedesu-180-tisic-74969 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 Takovej zázrak to zase nejni. Rotwild dělá kola seriově a nasázet na ně špeky si může každej sám. Máto spíš punc exkluzivity... Nicméně kolo je to nádherný, pro Rotwild mám docela slabost, pro Cobalty už míň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 To nebyla zrovna vkusná poznámka, s těma nežidama. Viz http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/13658-co-m%C4%9B-pr%C3%A1v%C4%9B-na%C5%A1tvalo/page-994&do=findComment&comment=955616 Co blbneš čoveče, dyk já poslední týdny makám jako žit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2013 Ty jo, je to tedy fešák, to se musí nechat Ráfky mě docela dostali, ale ono celý je asi luxusní, super výrobce. Já dnes konečně protáhl toho mýho ďáblíka a velká spokojenost, při sjezdu do pajzky je to takovej fun bajk a nad pade se změní v dravce, kluci od Canonu vědí co dělaj, docela mě láká se svézt na Jekyllovy, musím si vychytat nějákou testovačku To brzy pořád čekám, kdy se u tebe objeví ty naslapy :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2013 Kucí,poraďte mi.. mám Klein Mantra - boží kolo, mimochodem..Akorát jak stárnu, tak mě rozčiluje ten zadní tlumič - dřu jako kůň a vostatní lidi s pevnejma zadkama si jedou jak na výletě... Proto se ptám - dá se na to kolo namontovat zadní tlumič se zamykáním? Dík.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whoelse Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2013 Docela mě láká tohle http://www.rychlebskestezky.cz Má někdo zkušenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2013 Kamaradi tam jezdi pravidelne a chvali si to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2013 Kucí,poraďte mi.. mám Klein Mantra - boží kolo, mimochodem..Akorát jak stárnu, tak mě rozčiluje ten zadní tlumič - dřu jako kůň a vostatní lidi s pevnejma zadkama si jedou jak na výletě... Proto se ptám - dá se na to kolo namontovat zadní tlumič se zamykáním? Dík..Prostě tam namontuj jakejkoliv tlumič se zavíráním a stejnou roztečí. Je to egál. Propedal by jistě taky měl svoje opodstatnění, ale je zde riziko že nebude fungovat k úplně spokojenosti. Na plovoucí střed s extrémně velkým přepákováním bych raděj dal klasiku se zavíráním. Na mantře jsem měl taky tlumič se zavíráním na místo původního Stratosu a bez problémů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepi(c)k Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 Včera jsem dal po práci konečně zase pár km. Akorát při sjezdu z Točné do Komořan jsem nevychytal stopu a zůstal trochu zapíchnutej v bahně Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepi(c)k Odesláno 13. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2013 Spis jsem si pripadal jako prase Nejdriv jsem totiz projel jeden brod, takze jsem mel vodu v botach a pak jsem si dvakrat slapnul do tohohle bahna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky